• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Herkese merhaba yeni gelenler hosgeldiler saglikla kucaginiza alin ins.. kanamasi olan arkadasima cok gecmis olsun Allah birdaha yasatmasin ins diyorum..
Bugun sabah ciktim hastaneden progeston kullanicam sanirim cok yorucuydu hastane elim sisti cok kotu.. Allah birdaha bana ve kimseye yasatmasin ins doguma giderim birdaha..
Yoruldum ama artik..

Herkese merhaba yeni gelenler hosgeldiler saglikla kucaginiza alin ins.. kanamasi olan arkadasima cok gecmis olsun Allah birdaha yasatmasin ins diyorum..
Bugun sabah ciktim hastaneden progeston kullanicam sanirim cok yorucuydu hastane elim sisti cok kotu.. Allah birdaha bana ve kimseye yasatmasin ins doguma giderim birdaha..
Yoruldum ama artik..

İnş. Canım. Hayırlı ve sağlıklı doğumlar dilerim

Amin canım.
Canım bulantın ağrın falan var mı? Yada canın bişey çekiyo mu?
Bulantım yok hiç çok şükür halsizlik var ayakta çok duramıyorum çabuk yoruluyorum saçlarım çok çabuk yağlanıyor ve sık idrar var 1 haftdır var bunlar birde sabahın köründe gözlerim açılıyor bazen 5te sende neler var?

Allah rüyanı yaşatmasın canım. Ben yaşadım. Ve hayatımın en zor günüydü. Ve ne kese ne bebek hiç biri gözükmedi ta ki yalvarıp bi başka ultrasonla baktırana kadar. O zaman umutlarımız yeşerdi tekrar. Ultrason cihazı başında eşinin ağlaması öyle büyük bir travma ki rabbim yaşatmasın Dilerim sen yaşamazsın ve sağ salim bebişine kavuşursun. :)
inş cnm şu an hamilesin yane ilk gittiğinde hiçbirsey görülmedi sonra mı görüldü erken mi gitmiştin?

Yoruldum ama artik..
Teşekkür ederim canım sana da hayırlı doğumlar

Hanımlar merhaba ben Perşembe yani dün için doktora gideceğimi söylemiştim başıma çok kötü bir olay geldi şimdi naladım kaç kez düşük yaşayanları . Çarşamba akşamı 7 yaşındaki kızım ile eşimi bekliyorduk neyse geldi yolda akıntı başladı eve bir geldim üstüm kan içinde hemen süleymaniye kadın doğum evi var zeytinburnu girişinde oraya gittim muayene oldum progestan verdiler yatacaksın dediler yine düşerse Allhtan dedi doktor . dün sabah da gittim randevuma o da 2 gün rapor verdi bebeğin her iki kontrolde de kesesi ve kese yolu görüldü kalp atışı var dedi lütfen dua edin ve ağır kaldırmayın ben çünkü o gün eşimi beklerken kızımın çantasını aniden bir koluma takmaya çalıştım sonra ağrı oldu sağ kasığımda ondan yarım saat sonra başladı kanama riskli dediler progestan da uyku yapıyor gece içiyorum uyumadan
Çook geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine Allah yardımcın olsun. Ben de çok dikkat etmiyorum iki yaşındaki kızım sürekli kucağıma gelmek üzerimde tepinmek istiyor kıramıyorum sonra da endişeleniyorum tuvalete koşuyorum ıslaklık falan hissettiğimde

Çook geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine Allah yardımcın olsun. Ben de çok dikkat etmiyorum iki yaşındaki kızım sürekli kucağıma gelmek üzerimde tepinmek istiyor kıramıyorum sonra da endişeleniyorum tuvalete koşuyorum ıslaklık falan hissettiğimde
Dikkat et bence de benim kızım 7 yaşında Allahtan işini yine görüyor da ben durmuyorum evde bugün raporlu olduğum halde işe geldim sağolasın sana da hayırlı bebişler

Bu surecde anladim ki yurtdisindaki sistem daha iyi gercekten.. cahillik mutlulukmus

Dikkat et bence de benim kızım 7 yaşında Allahtan işini yine görüyor da ben durmuyorum evde bugün raporlu olduğum halde işe geldim sağolasın sana da hayırlı bebişler
Teşekkür ederim canım hepimize hayırlı hamilelikler inş. Yarın dr a gideceğim ben de inş hayırlı güzel haberlerle dönerim heyecanlıyım ikinci olmasına rağmen

Bulantım yok hiç çok şükür halsizlik var ayakta çok duramıyorum çabuk yoruluyorum saçlarım çok çabuk yağlanıyor ve sık idrar var 1 haftdır var bunlar birde sabahın köründe gözlerim açılıyor bazen 5te sende neler var?

Canım bnde de bulantı falan yok. Ağrımda arada nadiren. Bnde gece bile wc kalkıyorum. Uykuyla aramda çok yok ilginç. Sabahları dinç kalkıyorum. Tatlıya çok düşkünümdür normalde ama çikolata bile cnm istemiyo

inş cnm şu an hamilesin yane ilk gittiğinde hiçbirsey görülmedi sonra mı görüldü erken mi gitmiştin?
Hamileyim canım ama görev icabı bulunduğum yerde sağlık işleri çok sıkıntı. Yedi haftalıkken kırmızı kanamam oldu. Hemde nasıl. Acile gittim doktor gelmedi dört saat boş serum yedim. Kavga dövüş getirdik doktoru. Baktı ultrasonla ne bebek ne kese göremedi. Sonra başka ultrasonla baktı kese var bebek yok. En son yalvar yakar üçüncü cihazla baktı şükür ordaydı bebiş. Ama diyorum ya çok kötüydü allah yaşatmasın.

Canım bnde de bulantı falan yok. Ağrımda arada nadiren. Bnde gece bile wc kalkıyorum. Uykuyla aramda çok yok ilginç. Sabahları dinç kalkıyorum. Tatlıya çok düşkünümdür normalde ama çikolata bile cnm istemiyo
Herkeste farklı oluyor her hamilelik bile farkediyor :)7 haftadan sonra başlıyor genelde bulantılar zaten

Şuan olabildiğğnce güzel beslenmeye dikkat ediyorum abartmadan tabi zaten önümüzdeki haftalarda bulantı olursa yiyemeyeceğim

Hamileyim canım ama görev icabı bulunduğum yerde sağlık işleri çok sıkıntı. Yedi haftalıkken kırmızı kanamam oldu. Hemde nasıl. Acile gittim doktor gelmedi dört saat boş serum yedim. Kavga dövüş getirdik doktoru. Baktı ultrasonla ne bebek ne kese göremedi. Sonra başka ultrasonla baktı kese var bebek yok. En son yalvar yakar üçüncü cihazla baktı şükür ordaydı bebiş. Ama diyorum ya çok kötüydü allah yaşatmasın.
ahhh canım yaaa aynı benım rüya gibi... benim rüyaydı, o zaman bile çok kötü oldum, sen gerçeğini yaşamasın... :( çok geçmiş olsun ...

İyiyim çok şükür.arada bi mide bozuyor ama kusma falan yok:KK70:

Olmaz insallaahh :)) sansmis cidden olmamasi,bi sure sonra midenin o zorlamasi bile yoruyor
Ne hissediyorsun bebisi var mi ruya fln :))))

Selam kızlar. Nasılsınız?
Bnde haftaya cuma gidicem dr a inş bnde keseyi görüp kalp atışını duyabilirim. Şu an kaç haftalık olduğunu bile bilmiyorum

Gec dollenmede genelde 1 hafta sonradan hesaplaniyormus.
Kacinci gununde yumurtladin biliyor musun?

Kese 16 mm bebek 2.2mm di canim

Vajinal muayene miydi?Karindan mi?Merak ettim :)
Gozunuzaydin buarada daim olsun iyi haberleriniz :)

Bu surecde anladim ki yurtdisindaki sistem daha iyi gercekten.. cahillik mutlulukmus

Cahillik cidden anlık mutluluklar :)
Simdi ne zaman ne olacak vs biliyorum daha cok korkuyorum diyorum esime :)

Ama muayeneler konusunda ilac kullanan bu kadar insan var,bir de ilk haftalarda yasanan belirlenen bazi sorunlarla nice hayatlar kurtariliyor yine de aslinda.

Olmaz insallaahh :)) sansmis cidden olmamasi,bi sure sonra midenin o zorlamasi bile yoruyor
Ne hissediyorsun bebisi var mi ruya fln :))))

Gec dollenmede genelde 1 hafta sonradan hesaplaniyormus.
Kacinci gununde yumurtladin biliyor musun?

Vajinal muayene miydi?Karindan mi?Merak ettim :)
Gozunuzaydin buarada daim olsun iyi haberleriniz :)

Cahillik cidden anlık mutluluklar :)
Simdi ne zaman ne olacak vs biliyorum daha cok korkuyorum diyorum esime :)

Ama muayeneler konusunda ilac kullanan bu kadar insan var,bir de ilk haftalarda yasanan belirlenen bazi sorunlarla nice hayatlar kurtariliyor yine de aslinda.
Keseyi görmeden önce çok tedirgindim bi gün rüyamda kesenin olmadığını gördüm,diğer gün 2 kese gördüm :D :D bende rüya yok ama hisseden ve rüya gören çok insan var:D

Back