Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım şimdi çıktım doktordan kese göründü çok şükür haftaya cuma tekrar gidicem gelişimini kontrol etmek için geç döllenme olmuş dedi haftam şimdilik tam net belli değil bebeğin gelişimine bağlıKese görürseniz banada soylermisiniz ne kadar boyutu bende gideceğim
Ultrason görüntüsü verdi miCanım şimdi çıktım doktordan kese göründü çok şükür haftaya cuma tekrar gidicem gelişimini kontrol etmek için geç döllenme olmuş dedi haftam şimdilik tam net belli değil bebeğin gelişimine bağlı
Aynen canım ister istemez endişeleniyoruz akinti hamilelikle alakalı içimizi temizlemesi gibi düşün bir anlamdada aşırı kanaman aşırı agrin olmadiktan sonra digerleri olucak yasarak daha iyi anlıyoruz ben bugun keseyide gördüm çok şükür haftaya gelişimini kontrol edicez nasipse canimCanım içimi rahatlattın çok teşekkür ederim o kadar iyi geldin ki.. insan bir tek kendisi yaşıyor gibi hissediyor, bir aksilik olunca endişeleniyor.. hamilelikten sanırım akıntım da arttı, günlük ped kullanmayı sevmediğimden günde 3 bazen 4 defa iç çamaşırımı değiştiriyorum bu da normal sanırım değil mi?
Verdi canim çok küçük bir nokta iki tarafını ok ile isaretlediUltrason görüntüsü verdi mi
En altta hafta ve gün yazar sanırım.Benimkinde yazıyordu da o yüzden dedim. Dün ben de gittim kalp atışı için.Verdi canim çok küçük bir nokta iki tarafını ok ile isaretledi
oyy maşallah canım darısı kalp atışlarına olsun inşallah Ben de haftaya perşembe gideceğim günler geçmiyor gibi geliyorAynen canım ister istemez endişeleniyoruz akinti hamilelikle alakalı içimizi temizlemesi gibi düşün bir anlamdada aşırı kanaman aşırı agrin olmadiktan sonra digerleri olucak yasarak daha iyi anlıyoruz ben bugun keseyide gördüm çok şükür haftaya gelişimini kontrol edicez nasipse canim
Yazdiginiz deger 1714 ? 171.400? Beta hcg hormon degerine gore normal yada anormal denilmiyor. Iki gunde iki kat artmasi bekleniyor genel olarak. Eger artis katsayisinda sorun yoksa yuksek degerler cogul gebelik ve mol gebelik ihtimali tasiyor fakat buda kesin ve net degil. Kisiye ozel hormon degerleri. Endiselenmeyin degeriniz hamile oldugunuzu gosteriyor :)Selam Hanımlar ,
4+3 haftalık gebelikte 1714.00 beta hcg normal mi sizce ?
Merhaba senle ayni gun gorunuyoruz.:) benim ilk randevum 21 carsamba. Kalp atisi duyabilecekmiyiz????O
oyy maşallah canım darısı kalp atışlarına olsun inşallah Ben de haftaya perşembe gideceğim günler geçmiyor gibi geliyor
Kalp atışına gittiğinizde kaç hafta kaç günlük olacaksiniz?Merhaba senle ayni gun gorunuyoruz.:) benim ilk randevum 21 carsamba. Kalp atisi duyabilecekmiyiz????
İlk hastaneye gittiğimde yaptırdım normal bir değer di adetim daha geçmediği için inanamıyorum heralde psikolojik olarak birde burda çok okudum kimyasal gebelik ile alakalı etkilendim galibaNeden kimyasal olduğunu düşündünüz anlamadım? Kan testi yaptırdınızmı
Aklınıza getirmeyin bence ama tekrarlayın kan testinizi ben 3 kez yaptım kimyasal mıdır diye ama bazen artışlar bile belli olmuyor düzgün artmasada illaki kimyasaldır denmiyor ama içiniz rahat etsin diye ysptırın tekrar kan testi artışa bakın :)İlk hastaneye gittiğimde yaptırdım normal bir değer di adetim daha geçmediği için inanamıyorum heralde psikolojik olarak birde burda çok okudum kimyasal gebelik ile alakalı etkilendim galiba
Selam kızlar=) nasıl gidiyorr
Bir o yana bir bu yana yatıp dinleniyorum ama boğazım berbat vücudumuza mahvetti yutkunamıyorum birseyde yiyemiyorum acım
Hosgeldiiinn :)))Kızlar herkese merhaba. Bir sorun olmazsa ben de ekim annesi olacağım. Bir oğlum ve oğlandan sonra bir düşğüm var. Takvim 1 kasımgösteriyor ama muhtemelen daha erken olur:))
Hosgeldiniz minişinlee :)kızlar merhaba kısmetse ben de ekim annesi olacağım 5 yaşında bir kızım var bu ikinci olacak inşallah
Hanımlar merhaba ben Perşembe yani dün için doktora gideceğimi söylemiştim başıma çok kötü bir olay geldi şimdi naladım kaç kez düşük yaşayanları . Çarşamba akşamı 7 yaşındaki kızım ile eşimi bekliyorduk neyse geldi yolda akıntı başladı eve bir geldim üstüm kan içinde hemen süleymaniye kadın doğum evi var zeytinburnu girişinde oraya gittim muayene oldum progestan verdiler yatacaksın dediler yine düşerse Allhtan dedi doktor . dün sabah da gittim randevuma o da 2 gün rapor verdi bebeğin her iki kontrolde de kesesi ve kese yolu görüldü kalp atışı var dedi lütfen dua edin ve ağır kaldırmayın ben çünkü o gün eşimi beklerken kızımın çantasını aniden bir koluma takmaya çalıştım sonra ağrı oldu sağ kasığımda ondan yarım saat sonra başladı kanama riskli dediler progestan da uyku yapıyor gece içiyorum uyumadan
Hangi genlerde var@seyrane kanda pıhtılaşma paneli için tahlil yaparlar. O da çıkar sonuç bende var pıhtılaşma iğne kullanıyorum o yuzden