2018 Ekim Anneleri

Selam Hanımlar ,
4+3 haftalık gebelikte 1714.00 beta hcg normal mi sizce ?

Aynen canım ister istemez endişeleniyoruz akinti hamilelikle alakalı içimizi temizlemesi gibi düşün bir anlamdada aşırı kanaman aşırı agrin olmadiktan sonra digerleri olucak yasarak daha iyi anlıyoruz ben bugun keseyide gördüm çok şükür haftaya gelişimini kontrol edicez nasipse canim

Doğru yere mi yazdım soruyu emin değilim yanlış olduysa afedersiniz.

O
oyy maşallah canım darısı kalp atışlarına olsun inşallah Ben de haftaya perşembe gideceğim günler geçmiyor gibi geliyor

Selam Hanımlar ,
4+3 haftalık gebelikte 1714.00 beta hcg normal mi sizce ?
Yazdiginiz deger 1714 ? 171.400? Beta hcg hormon degerine gore normal yada anormal denilmiyor. Iki gunde iki kat artmasi bekleniyor genel olarak. Eger artis katsayisinda sorun yoksa yuksek degerler cogul gebelik ve mol gebelik ihtimali tasiyor fakat buda kesin ve net degil. Kisiye ozel hormon degerleri. Endiselenmeyin degeriniz hamile oldugunuzu gosteriyor :)

Hanımlar merhaba ben Perşembe yani dün için doktora gideceğimi söylemiştim başıma çok kötü bir olay geldi şimdi naladım kaç kez düşük yaşayanları . Çarşamba akşamı 7 yaşındaki kızım ile eşimi bekliyorduk neyse geldi yolda akıntı başladı eve bir geldim üstüm kan içinde hemen süleymaniye kadın doğum evi var zeytinburnu girişinde oraya gittim muayene oldum progestan verdiler yatacaksın dediler yine düşerse Allhtan dedi doktor . dün sabah da gittim randevuma o da 2 gün rapor verdi bebeğin her iki kontrolde de kesesi ve kese yolu görüldü kalp atışı var dedi lütfen dua edin ve ağır kaldırmayın ben çünkü o gün eşimi beklerken kızımın çantasını aniden bir koluma takmaya çalıştım sonra ağrı oldu sağ kasığımda ondan yarım saat sonra başladı kanama riskli dediler progestan da uyku yapıyor gece içiyorum uyumadan

Neden kimyasal olduğunu düşündünüz anlamadım? Kan testi yaptırdınızmı
İlk hastaneye gittiğimde yaptırdım normal bir değer di adetim daha geçmediği için inanamıyorum heralde psikolojik olarak birde burda çok okudum kimyasal gebelik ile alakalı etkilendim galiba

Kızlar hepimize stresten uzak sakin bir hamilelik diliyorum. Stres bu işin en büyük düşmanı.
Neşeli, kötü düşünmeden, kötüyü yaşamadan güzel günlerimiz olsun inşallah.

İlk hastaneye gittiğimde yaptırdım normal bir değer di adetim daha geçmediği için inanamıyorum heralde psikolojik olarak birde burda çok okudum kimyasal gebelik ile alakalı etkilendim galiba
Aklınıza getirmeyin bence ama tekrarlayın kan testinizi ben 3 kez yaptım kimyasal mıdır diye ama bazen artışlar bile belli olmuyor düzgün artmasada illaki kimyasaldır denmiyor ama içiniz rahat etsin diye ysptırın tekrar kan testi artışa bakın :)

Selam kızlar=) nasıl gidiyorr

Bulanık :))))) sen nasilsiinn?

Bir o yana bir bu yana yatıp dinleniyorum ama boğazım berbat vücudumuza mahvetti yutkunamıyorum birseyde yiyemiyorum acım

Bol bol ılık su ve dinlenmek en iyi ilactir aslinda.Corba yapabiliyorsan tavuk (bide guzelinden varsa :) ) süper olur suan senin icin.

Kızlar herkese merhaba. Bir sorun olmazsa ben de ekim annesi olacağım. Bir oğlum ve oğlandan sonra bir düşğüm var. Takvim 1 kasımgösteriyor ama muhtemelen daha erken olur:))
Hosgeldiiinn :)))

kızlar merhaba kısmetse ben de ekim annesi olacağım 5 yaşında bir kızım var bu ikinci olacak inşallah
Hosgeldiniz minişinlee :)

Allah korusun ikinizide❤
Gecmis olsun.Ne buyuk sikinti olmus.Ilk ve sondur insallah tekrarlamaz.

Mthfr A1298C Homozigot polimorfizm önemli mi arkadaşlar
Homosistein normal çıktı
Protoin s protoin c onlarda normal
Bu şekilde olan var mı kan sulandırıcı iğne gerekli mi
Burdaki doktorum her ihtimale karşı kullan dedi
Merkez daha önceden ilaç kullanmana Gerek yok dedi
Ne yapacağımı sasirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…