2018 Ekim Anneleri

Neden kimyasal olduğunu düşündünüz anlamadım? Kan testi yaptırdınızmı

Canım bu rüyalar normal sanırım hamilelikte ben de dün gece kabus gördüm hep uyandığımda sevindim rüyaymış diye..
cnm rüya değil gerçekti sankı saat çalmasaydı kesin devamı da olurdu :) yataktan kalkar kalkmaz hemen wc ye koştum kanamam yoktu şükrettim ALLAH'A

cnm rüya değil gerçekti sankı saat çalmasaydı kesin devamı da olurdu :) yataktan kalkar kalkmaz hemen wc ye koştum kanamam yoktu şükrettim ALLAH'A
Aynı aynısını yaşadım dün gece çok enteresan. Kalkıp çamaşıtıma baktım sonra kızdım kendime kötü düşünme olumsuzu çekme boş yere diye güzel düşünmeliyiz stresten uzak durmak gerek. biraz evhamlı anneler olacağız sanırım

CNM BEN BİDE 3,5 SENE SONRA tüp bebek ile hamile kaldım o yüzden biraz daha korkuyorum herseyden

canım bende de hiç bir belirti yok arkadaşların çoğunda erken başlamış gebelık belırtıleri genellıkle 8. haftada başlar . Endişelenme :)
burda okudukça allah allah diyorum bende :) azıcık başlasın ya ben de de yoksa boğazın maşallahı var.

burda okudukça allah allah diyorum bende :) azıcık başlasın ya ben de de yoksa boğazın maşallahı var.
benım iştahım normal yane eskiden ne kadar yiyorsm şimdide öyleyım... 58 kg'yum inş fazla kilo almam ... 70'e kadar limit belirledim kendime maksimum o kiloda olmalıyım :)

Aaa Şaka gibi ben de 2 senedir uğraşıyorum ve tüp bebekle hamileyim canım.. Bir de ben ilk bebeğimi kaybettim Biraz da bu yüzden diken üstünde, endişeli hallerim.
canım çok geçmiş olsun Rabbim inş evladını sana bağışlar evet her hamilelık, her bebek kıymetlidir. Ama bizim durumumuz bir başka çünkü zor bulduk, onca tedaviden geçtik , o yüzden daha çok kıymet veriyoruz, üzerine titriyoruz Rabbim kımseye yaşatmasın ... Doğal yollarla hamile kalan kadınlar kendilerine verilen nimetin farkında olsunlr çok şanslılar

Amin canımm sen de inşallah huzurla, sağlıkla hamileliğini geçirir bebeğini kucağına alırsın dediğin gibi kendiliğinden hamile kalan arkadaşlarımız çok şanslılar, tabiki her hamilelik çok kıymetli ama biz o kadar emek, acı, iğneler, tedavi yaşadık ki üstüne titriyoruz ister istemez

İnş cnm ben pazartesi kontrole gidecegım inş hersey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…