Saol canım inşallah sağlıklı bir gebeligimiz olurKorkup kendini strese sokma. Asıl stres zarar verir. Benim de düştü karnımda öldü bu 4.hamileliğim.strese girince bişeye çare olamıcaz bari rahat bırakalım kendimizi
Neden kimyasal olduğunu düşündünüz anlamadım? Kan testi yaptırdınızmıÇok geçmiş olsun tekrardan , bende istemeden daha günüm gelmeden öğrendim iki gün önce Rahatsızlanıp hastaneye gittim orda öğrendim, yoksa test için adetimin geçmesini bekleyecektim, kimyasal mı diye aklıma geliyor arada adet tarihimde yarın
Güzün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahkızlar merhaba,
ben de bugün itibaariyle 6 haftalık hamileyim. bizimki tam anlamıyla sürpriz oldu :)
cnm rüya değil gerçekti sankı saat çalmasaydı kesin devamı da olurdu :) yataktan kalkar kalkmaz hemen wc ye koştum kanamam yoktu şükrettim ALLAH'ACanım bu rüyalar normal sanırım hamilelikte ben de dün gece kabus gördüm hep uyandığımda sevindim rüyaymış diye..
Aynı aynısını yaşadım dün gece çok enteresan. Kalkıp çamaşıtıma baktım sonra kızdım kendime kötü düşünme olumsuzu çekme boş yere diyecnm rüya değil gerçekti sankı saat çalmasaydı kesin devamı da olurdu :) yataktan kalkar kalkmaz hemen wc ye koştum kanamam yoktu şükrettim ALLAH'A
CNM BEN BİDE 3,5 SENE SONRA tüp bebek ile hamile kaldım o yüzden biraz daha korkuyorum herseydenAynı aynısını yaşadım dün gece çok enteresan. Kalkıp çamaşıtıma baktım sonra kızdım kendime kötü düşünme olumsuzu çekme boş yere diyegüzel düşünmeliyiz stresten uzak durmak gerek. biraz evhamlı anneler olacağız sanırım
burda okudukça allah allah diyorum bende :) azıcık başlasın ya ben de de yoksa boğazın maşallahı var.canım bende de hiç bir belirti yok arkadaşların çoğunda erken başlamış gebelık belırtıleri genellıkle 8. haftada başlar . Endişelenme :)
ilk hamileligimde de 7.ayinda cikmisti ilac kullanmistim doguma kadarTroidi ihmal etme hemen git dahiliyeye önemli bi sorun hamilelik te ozellikle
Aaa Şaka gibi ben de 2 senedir uğraşıyorum ve tüp bebekle hamileyim canım.. Bir de ben ilk bebeğimi kaybettimCNM BEN BİDE 3,5 SENE SONRA tüp bebek ile hamile kaldım o yüzden biraz daha korkuyorum herseyden
benım iştahım normal yane eskiden ne kadar yiyorsm şimdide öyleyım... 58 kg'yum inş fazla kilo almam ... 70'e kadar limit belirledim kendime maksimum o kiloda olmalıyım :)burda okudukça allah allah diyorum bende :) azıcık başlasın ya ben de de yoksa boğazın maşallahı var.
canım çok geçmiş olsun Rabbim inş evladını sana bağışlarAaa Şaka gibi ben de 2 senedir uğraşıyorum ve tüp bebekle hamileyim canım.. Bir de ben ilk bebeğimi kaybettimBiraz da bu yüzden diken üstünde, endişeli hallerim.
hoşgeldın cnm :)kızlar merhaba kısmetse ben de ekim annesi olacağım 5 yaşında bir kızım var bu ikinci olacak inşallah
Amin canımm sen de inşallah huzurla, sağlıkla hamileliğini geçirir bebeğini kucağına alırsıncanım çok geçmiş olsun Rabbim inş evladını sana bağışlarevet her hamilelık, her bebek kıymetlidir. Ama bizim durumumuz bir başka çünkü zor bulduk, onca tedaviden geçtik , o yüzden daha çok kıymet veriyoruz, üzerine titriyoruz Rabbim kımseye yaşatmasın ... Doğal yollarla hamile kalan kadınlar kendilerine verilen nimetin farkında olsunlr çok şanslılar
eyvah bana o zaman. zaten 68 ile hamile kaldım ben.benım iştahım normal yane eskiden ne kadar yiyorsm şimdide öyleyım... 58 kg'yum inş fazla kilo almam ... 70'e kadar limit belirledim kendime maksimum o kiloda olmalıyım :)
İnş cnmAmin canımm sen de inşallah huzurla, sağlıkla hamileliğini geçirir bebeğini kucağına alırsındediğin gibi kendiliğinden hamile kalan arkadaşlarımız çok şanslılar, tabiki her hamilelik çok kıymetli ama biz o kadar emek, acı, iğneler, tedavi yaşadık ki üstüne titriyoruz ister istemez
biraz boyum kısa cnm 1.63 çok fazla kiloyu kaldıramam :) ilk hedef ilk 3 ayda 1 kg bile almamak... zaten bebek ilk 3 ayda annede kı depodan beslenıyor :)eyvah bana o zaman. zaten 68 ile hamile kaldım ben.
bellı cnm 5 senedir ilk defa yazmışsınhoşbulduk canım ilk gebeliğimde de takip ediyordum ama yazmaya fırsatım olmamıştı bu kez ben de paylaşayım istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?