2018 Ekim Anneleri

Geçmiş olsun inşallah bir daha olmaz
Benim de tam kese için dr a gideceğim gün kanamam oldu
Bende 2 gün hastanede yattim
Banada progestan verdiler ama günde 3 defa mecbur içiyorum ve sersem yapiyo

İyiyim çok şükür.arada bi mide bozuyor ama kusma falan yok

Tamam canım, teşekkür ederim temennin için :)

Çok teşekkür ederim canım evet öyle oldu ama ben hiç ev işi ağır kaldırma vs dikkat etmiyordum bana ders oldu artık bıraktım o yanlışları bakalım haftaya gideceğim birşey olmaz ie bebek net görünür dedi
Geçmiş olsun inşallah bir daha olmaz
Benim de tam kese için dr a gideceğim gün kanamam oldu
Bende 2 gün hastanede yattim
Banada progestan verdiler ama günde 3 defa mecbur içiyorum ve sersem yapiyo
evet canım ben dün 2 tane içtim bir kahvaltıdan sonra bir de gece öğlen 3 saat uyumuşum baş ağrısı da yaptı , bugün sordum doktor 1 tane iç dedi benim çok kanama oldu ama yatırmadılar zaten sabahına bitti size de geçmiş olsun sağol canım

Allah rüyanı yaşatmasın canım. Ben yaşadım. Ve hayatımın en zor günüydü. Ve ne kese ne bebek hiç biri gözükmedi ta ki yalvarıp bi başka ultrasonla baktırana kadar. O zaman umutlarımız yeşerdi tekrar. Ultrason cihazı başında eşinin ağlaması öyle büyük bir travma ki rabbim yaşatmasın Dilerim sen yaşamazsın ve sağ salim bebişine kavuşursun. :)

Selam kızlar. Nasılsınız?
Bnde haftaya cuma gidicem dr a inş bnde keseyi görüp kalp atışını duyabilirim. Şu an kaç haftalık olduğunu bile bilmiyorum

Selam kızlar. Nasılsınız?
Bnde haftaya cuma gidicem dr a inş bnde keseyi görüp kalp atışını duyabilirim. Şu an kaç haftalık olduğunu bile bilmiyorum
Selam canım bende tedirginim sabrwdemiyorum keşke pzt günü gittiğimde keseyide bebeğide kalp atışınıda duysam ama zor sanırım yine bir hafta daha telaşlı bekleyiş olacak benim içinde haftan nie belli değil? Sat a göre hesapladıbmı

Canım bnm geç döllenme.
Son adet tarihim 11 Ocak
Yumurtlamamda geç oluyodu benm

Canım bnm geç döllenme.
Son adet tarihim 11 Ocak
Yumurtlamamda geç oluyodu benm
Anladım benimde öyle 10 ocak son adet benimde kan testide yaptırmıyorum artık en son çarş yaptırdın 740larda çıktı oda heralde pzt ye kdar 3000leti bulursa alttan görürüz keseyi en azından 1 hafta geriden sayılır heralde benimde yine

Aaa 1 gün varmış aramızda. Bnmde p. tesi baktırmıştım en son 344,5 tu.
Aslında dr salı gel demişti bnde cuma geliyim dedim garanti olsun diye.
Bi daha kan vermenede gerek yok dedi. Bnde sabırsızlanıyorum

Aaa 1 gün varmış aramızda. Bnmde p. tesi baktırmıştım en son 344,5 tu.
Aslında dr salı gel demişti bnde cuma geliyim dedim garanti olsun diye.
Bi daha kan vermenede gerek yok dedi. Bnde sabırsızlanıyorum
Aslında bende erken gitmek istemiyorum pzt gel dedi ama yinede bir aksilik fln plursa diyw erken gidiyim istiyorum kanama lekelnme falan yok çok şükür ama meraklanıyorum sabırsızlanıyorum:) seninle aynıyız hemen hemen evet pZt günüde 214 çıkmıştı betam tam 2 katta artmıyor benim 3-4 kat artıyor hayırlısı bakalımmumarım bir aksilik yoktur bebeğim büyüyordur içimde :)

İnş canım Rabbim sağlıklı gebelik ve sağlıklı bebişler nasip etsin inş. Bütün hamile arkadaşlarımız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…