Kalbini mi duyacaksin?Ben varım canim bekliyorum hastsnedeyim
Dün gittim bende kontroleGunaydinnn bugün kontrolü olan kim vardı???
Ben saat 3te gideceğim ilk kontrolümeGunaydinnn bugün kontrolü olan kim vardı???
Kese görürseniz banada soylermisiniz ne kadar boyutu bende gideceğimBen varım canim bekliyorum hastsnedeyim
cnm pıhtışma testi trombofoli panalei diye geçiyor ordan anlaşıyor... ikiden fazla düşük varsa doktorlar bu testi yapmanı istiyor... Bu test hamile kalmadan önce yapılır çünkü sonucu zaten geç çıkıyor 3 hafta sonra çıkıyorDoktora gittim kese buyumustu ama 2 hafta Sonra bakalim kalp atisina dedi bir jel verdi adi crinone kan sulandirici igne vermektede kararsiz kaldi bir dahaki kontrole karar verelim dedi bu kan pıhtılaşma nerden anlasilir bilen varmı olup olmadigi
Banada herhangi bir test uapmadı doktorum ilk gebeliğim sağlıklı oldu sorunsuz doğum yaptım ikinci kalbi durdu 6haftaşık gelişmedi 3.kimyasal oldu 4.boş gebelik oldu şimdi doktorum önlem olarak coraspin kullanmamı söyledi kullanıyorum bende mecburen yani düşüklere göre belirleniyor test yapılmazsa sizin varmı daha önce düşüğünüz?Doktora gittim kese buyumustu ama 2 hafta Sonra bakalim kalp atisina dedi bir jel verdi adi crinone kan sulandirici igne vermektede kararsiz kaldi bir dahaki kontrole karar verelim dedi bu kan pıhtılaşma nerden anlasilir bilen varmı olup olmadigi
Çok geçmiş olsun canım , peki kimyasal nasıl anlaşılıyor kanama olmadan önceBanada herhangi bir test uapmadı doktorum ilk gebeliğim sağlıklı oldu sorunsuz doğum yaptım ikinci kalbi durdu 6haftaşık gelişmedi 3.kimyasal oldu 4.boş gebelik oldu şimdi doktorum önlem olarak coraspin kullanmamı söyledi kullanıyorum bende mecburen yani düşüklere göre belirleniyor test yapılmazsa sizin varmı daha önce düşüğünüz?
Bir o yana bir bu yana yatıp dinleniyorum ama boğazım berbat vücudumuza mahvetti yutkunamıyorum birseyde yiyemiyorum acımCok degisken bisy beta ❤
Benim kizimdayken direkt 2062 cikmisti.
En guzel artisa bakacaksan ya da direkt 5-6 gun sinra kontrole git canim.
Normal canim daha kucucuk :)
Sen iyi hissetmedikce yontemler zor canim kafaya takacaksan.Ama hicbisy icin degmez inan gebelik hep anlık seylerdir.Stres onemli.Kendine eziyet etme lutfen❤
:)))))) köse bucağını yapma istersen en azindan :) Biraz dikkat etmekte fayda var
Gozunaydin canim ilk ve son olmus olsun insallah.
Aslinda herseyi yemek hep yemek degil sorun,canin bisy istediyse onu biraz yesen nefsin korelecek yetecektir ama hepsini bitirene kadar yemek yanlış :)))))
Yani canı pasta ceken bi insanin 1 dilimde durması kafi ama dilimleri cogaltmak bizim yanlisimiz olur
Kivi magnezyum acisindanda rahatlatacaktir.Yani sonradan baslayacak o bacak agrilari ya da kalca batmalari icinde simdiden takviye olmus olur.Ilk gebeligim kışa denk gelmisti hergun 1 tane yerdim.
Dinlenmen gerek :))))
Daha baslamamista olabilir hic olmayacakta olabilir :))) Sans aslinda.
Ama 7,8.haftalarda daha cok olur
Bnm ilk kontrolüm var canım 5 haftadayım diye tahmin ediyorumGunaydinnn bugün kontrolü olan kim vardı???
Ben anladığımda 5-6haftalıktı sanırım doktora gittim göremedi keseyi benim adet döngüm 30/35 gün gibi geç döllebmedir diye düşündü ilk kızımda öyle olmuştu beta istedi 400civarı çıktı tamam normal dedi gözükmemesi geç döllebmedir dedi o haftasonu şiddetli kasık ağrısı başladı öğlen akşam kanama başldı kahverengi azar azar hastaneye gittik hemen anlaşıldı orda tekrar beta yapıldı düşmüştü baya sonra normal regl oldum malesefÇok geçmiş olsun canım , peki kimyasal nasıl anlaşılıyor kanama olmadan önce
Canım içimi rahatlattın çok teşekkür ederim o kadar iyi geldin ki..Canım aynı durumu bende geçen hafta yaşadım sildikçe akıntıyla beraber gelen kılcal damar gibi incecik pembe çizgiler benim 2.hamileligim ilkindede yaşadım korkma idrar tahlili istemesinin sebebi idrar yollarında enfeksiyon olup olmamasını kontrol etmek amaclı yapıcaktır.bu hafta geçti benim şükürler olsun ama 4 5 gün sürdü gün içerisinde 1 saat yemekle uğraştıysam 1 saat ayaklarımı yüksek bir yastığa koyup yattım geçicek merak etme
Kan tahlili yapılıyor sanırımDoktora gittim kese buyumustu ama 2 hafta Sonra bakalim kalp atisina dedi bir jel verdi adi crinone kan sulandirici igne vermektede kararsiz kaldi bir dahaki kontrole karar verelim dedi bu kan pıhtılaşma nerden anlasilir bilen varmı olup olmadigi
Ayyy öyle Maşallah canım benim Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de gösterir inşallah.Hiç korkma canım sakin ol
Benim geçen hafta resmen aktif kanamam vardı
2 gün hastanede yattim düşük önleyici tedavi uygulandi
Dr ultrason da baktı kanama alanı yok muhtemelen yerleşme kanaması olabilir dedi
Bugün hem bebeği gördük hemde kalp atışını duyduk ve halen lekelenmeler devam ediyor dr sıkıntı yok dedi
İçinin rahat etmesini istiyorsan bir dr a görün istersen
Korkup kendini strese sokma. Asıl stres zarar verir. Benim de düştü karnımda öldü bu 4.hamileliğim.strese girince bişeye çare olamıcaz bari rahat bırakalım kendimiziBen daha önce hiç duyamadım 2 kere düşük oldu o yüzden yine çok korkuyorum
Çok geçmiş olsun tekrardan , bende istemeden daha günüm gelmeden öğrendim iki gün önce Rahatsızlanıp hastaneye gittim orda öğrendim, yoksa test için adetimin geçmesini bekleyecektim, kimyasal mı diye aklıma geliyor arada adet tarihimde yarınBen anladığımda 5-6haftalıktı sanırım doktora gittim göremedi keseyi benim adet döngüm 30/35 gün gibi geç döllebmedir diye düşündü ilk kızımda öyle olmuştu beta istedi 400civarı çıktı tamam normal dedi gözükmemesi geç döllebmedir dedi o haftasonu şiddetli kasık ağrısı başladı öğlen akşam kanama başldı kahverengi azar azar hastaneye gittik hemen anlaşıldı orda tekrar beta yapıldı düşmüştü baya sonra normal regl oldum malesef
Canım bu rüyalar normal sanırım hamilelikte ben de dün gece kabus gördüm hep uyandığımda sevindim rüyaymış diye..kızlar günaydın bende ilk kontrolüme pazartesi gidecegım inş... Keseyi görürüm inş :) dün gece kötü bir rüya gördüm kanamam oluyordu eşim doktora götürüyordu doktor benımle ilgilenmiyordu çok kötü bir rüyaydı sonra saat çaldı uyandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?