2018 Ekim Anneleri

Doktora gittim kese buyumustu ama 2 hafta Sonra bakalim kalp atisina dedi bir jel verdi adi crinone kan sulandirici igne vermektede kararsiz kaldi bir dahaki kontrole karar verelim dedi bu kan pıhtılaşma nerden anlasilir bilen varmı olup olmadigi

cnm pıhtışma testi trombofoli panalei diye geçiyor ordan anlaşıyor... ikiden fazla düşük varsa doktorlar bu testi yapmanı istiyor... Bu test hamile kalmadan önce yapılır çünkü sonucu zaten geç çıkıyor 3 hafta sonra çıkıyor

Banada herhangi bir test uapmadı doktorum ilk gebeliğim sağlıklı oldu sorunsuz doğum yaptım ikinci kalbi durdu 6haftaşık gelişmedi 3.kimyasal oldu 4.boş gebelik oldu şimdi doktorum önlem olarak coraspin kullanmamı söyledi kullanıyorum bende mecburen yani düşüklere göre belirleniyor test yapılmazsa sizin varmı daha önce düşüğünüz?

Çok geçmiş olsun canım , peki kimyasal nasıl anlaşılıyor kanama olmadan önce

Bir o yana bir bu yana yatıp dinleniyorum ama boğazım berbat vücudumuza mahvetti yutkunamıyorum birseyde yiyemiyorum acım

Çok geçmiş olsun canım , peki kimyasal nasıl anlaşılıyor kanama olmadan önce
Ben anladığımda 5-6haftalıktı sanırım doktora gittim göremedi keseyi benim adet döngüm 30/35 gün gibi geç döllebmedir diye düşündü ilk kızımda öyle olmuştu beta istedi 400civarı çıktı tamam normal dedi gözükmemesi geç döllebmedir dedi o haftasonu şiddetli kasık ağrısı başladı öğlen akşam kanama başldı kahverengi azar azar hastaneye gittik hemen anlaşıldı orda tekrar beta yapıldı düşmüştü baya sonra normal regl oldum malesef

Canım içimi rahatlattın çok teşekkür ederim o kadar iyi geldin ki.. insan bir tek kendisi yaşıyor gibi hissediyor, bir aksilik olunca endişeleniyor.. hamilelikten sanırım akıntım da arttı, günlük ped kullanmayı sevmediğimden günde 3 bazen 4 defa iç çamaşırımı değiştiriyorum bu da normal sanırım değil mi?

Kan tahlili yapılıyor sanırım

Ayyy öyle Maşallah canım benim Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de gösterir inşallah. Allah razı olsun içime su serptin biliyor musun sabaha kadar içim içimi yedi. Ufacık ıslaklık hissetsem hemen banyoya gidip birşey mi oldu diye bakıyorum bugün idrar tahlili yaptıracağım inşallah içimi rahatlatır doktorum.

Ben daha önce hiç duyamadım 2 kere düşük oldu o yüzden yine çok korkuyorum
Korkup kendini strese sokma. Asıl stres zarar verir. Benim de düştü karnımda öldü bu 4.hamileliğim.strese girince bişeye çare olamıcaz bari rahat bırakalım kendimizi

Çok geçmiş olsun tekrardan , bende istemeden daha günüm gelmeden öğrendim iki gün önce Rahatsızlanıp hastaneye gittim orda öğrendim, yoksa test için adetimin geçmesini bekleyecektim, kimyasal mı diye aklıma geliyor arada adet tarihimde yarın

S seyrane kanda pıhtılaşma paneli için tahlil yaparlar. O da çıkar sonuç bende var pıhtılaşma iğne kullanıyorum o yuzden

Canım bu rüyalar normal sanırım hamilelikte ben de dün gece kabus gördüm hep uyandığımda sevindim rüyaymış diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…