Hayırlı olsun canım inşallah Allah bizede nasip etsinKzlar doktordan geldim şimdi 5 haftalık dedi keseyi de gördü 3.2mm . Haftaya kontrole çagırdı. Rabbim kalp atısını duymayı da nasip etsin .
20mm yazıyor karından vajinal 8mm de on gün sonra gdcgm hem o zmana büyür biraz daha inş . Rabbim isteyen herkese nasip etsin doktorun odasında hübgür hüngür agladım . Rabbim saglıkla büyütsün12mm olunca diye biliyırum ama internetten araştır istwrsen yinede
Öylemi doğrudur tam hatırlayamadım 30mm oluncada bebek görünüyordu sanırım inşallah görürü hepimiz bebeklerimizi sağsalim20mm yazıyor karından vajinal 8mm de on gün sonra gdcgm hem o zmana büyür biraz daha inş . Rabbim isteyen herkese nasip etsin doktorun odasında hübgür hüngür agladım . Rabbim saglıkla büyütsün
canım bende de hiç bir belirti yok arkadaşların çoğunda erken başlamış gebelık belırtıleri genellıkle 8. haftada başlar . Endişelenme :)Merhaba kızlarr... ben sizin yazdıklarınızı okuyunca kendimde problem arıyorum.
benim ne tiksinmem var ne de bulantı kusma. diyorum acaba hamile değil miyim
iştahımın da maşallahı var.
yatarken otururken çok rahatım ama ayağa kalkınca kasıklarım sızlıyor benim korkuyorum resmen
Normal şeyler canım Korkma bu arada Hoş geldin aramıza
Gayet güzel canim demekki ufaklık sana sımsıkı tutunmus annesi :)
canım bende de hiç bir belirti yok arkadaşların çoğunda erken başlamış gebelık belırtıleri genellıkle 8. haftada başlar . Endişelenme :)
bende sadece gögüs hassasiyeti var birde eskiye göre biraz daha fazla wc ye çıkıyorum o kadar ... daha zaten çok başındayım yolun, 3 aylık olmadıkça kendimi hamile gibi hissetmeyecegım galıbaEvet ben de ağrı dışında bir şey yok, bir de çok gaz oluyor, ayaklarınızı çok sıkı tutun ağrısı çekilmiyor böyle
İkizlerimde direk 450çıkmıştı şimdi böyle çıkınca tereddüte düştüm
kızlar herkese iyi akşamlar.bugün kesemi gördük.internet hesaplayıcısına göre 4+6 yım.5mm kesem oluşmuş.sizce normalmi?
Kızlar işyerinde çok çok çok stresliyim nolur bana bir
Yöntem gösterin takma demenin haricinde ne yapsam derdi kederi nasıl unutsamkendim alışkınım da bebeğime stresten bişi olsun iatemiyrm.karnım taş gibi
bende 3 günde 1 evi köşe bucak temizliyorum süpürge cidden zararlı mı korktum şimdi
Tesekkur ederrim bu arada siddetli agrilarimvardi onlarda kesildi cok sukur
Kizlar vucut ta ne eksikse cani onu istermis hamilenin yiyin bence her seyi ama saglikli gidalarda yemek lazim tabii ki ben iskembe kelle paca yanindan gecemezdim bugun oyle canim istediki aglicaktim resmen yakinlarda da telefon numarasi bulamadim getirecek bir yer gittim kendim aldim geldim kizimla oturduk iskembe kelle paca yedik esimde sehir disinda yarin gelecek simdide canim baska seyler istiyo kizimda canim hic bir sey istememisti hic boyle seyler yasamamistim amann atiyolar be diyodum guluyodum simdi canim biseyler istedikce kendimi disarida buluyorum aninda gidip aliyorum sabahta canim kurt boregi istedi gittim aldim ben boyle gidersem doguma kac kilo girerim hesaplayamiyorum
Kızlar çok iyi oldu söylediğiniz kivinin lekelenmelere iyi geldiğini bilmiyordum.. benimki de tüp bebek ayrıca son bir kaç gündür çok akıntım var bugün akıntımın içinde incecik pembe/kırmızı gibi iplik şeklinde renk de gördüm moralim o kadar bozuldu ki
Kızlar tüm vücudum kırılıyor ağrıyor küçük dil iltihabı oluştu bide durduk yere napabilirim ayaklanmak için
Merhaba kızlarr... ben sizin yazdıklarınızı okuyunca kendimde problem arıyorum.
benim ne tiksinmem var ne de bulantı kusma. diyorum acaba hamile değil miyim
iştahımın da maşallahı var.
yatarken otururken çok rahatım ama ayağa kalkınca kasıklarım sızlıyor benim korkuyorum resmen
20mm yazıyor karından vajinal 8mm de on gün sonra gdcgm hem o zmana büyür biraz daha inş . Rabbim isteyen herkese nasip etsin doktorun odasında hübgür hüngür agladım . Rabbim saglıkla büyütsün
kızlar merhaba,
ben de bugün itibaariyle 6 haftalık hamileyim. bizimki tam anlamıyla sürpriz oldu :)
Ben 5+4 iken ilk muayenemi oldum .Yolk sac gorunuyordu.Hatta kesik kesik de olsa kalp atisi duyduk.Bugun 6+4 um ve kalp atisini daha net duyabilmek icin bugun kotrolum var.Insallah duyarizYolk sac sizde ne zamn gözüktü kızlar
Ben varım canim bekliyorum hastsnedeyimGunaydinnn bugün kontrolü olan kim vardı???
Benim balık yağı miss gibi kokuyor ya. Evet bende duymuştum mideyi rahatsız ettiğiniGunaydin kizlar benim mide rahatsizligim kullandigim vutamin den olabilir diye dusunuyorum pregnacare diye bu multivutamin tek seferde 3 tane koca kica hap yutuyorsun bur tanesi balik yagi kapsulu yesil renkli kotu kokulu bi hapvitamin haplarinin bazen mideye boyle etkileri oldugunu duymustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?