2018 Ekim Anneleri

Merhaba kızlarr... ben sizin yazdıklarınızı okuyunca kendimde problem arıyorum.
benim ne tiksinmem var ne de bulantı kusma. diyorum acaba hamile değil miyim
iştahımın da maşallahı var.
yatarken otururken çok rahatım ama ayağa kalkınca kasıklarım sızlıyor benim korkuyorum resmen

20mm yazıyor karından vajinal 8mm de on gün sonra gdcgm hem o zmana büyür biraz daha inş . Rabbim isteyen herkese nasip etsin doktorun odasında hübgür hüngür agladım . Rabbim saglıkla büyütsün
Öylemi doğrudur tam hatırlayamadım 30mm oluncada bebek görünüyordu sanırım inşallah görürü hepimiz bebeklerimizi sağsalim

canım bende de hiç bir belirti yok arkadaşların çoğunda erken başlamış gebelık belırtıleri genellıkle 8. haftada başlar . Endişelenme :)

canım bende de hiç bir belirti yok arkadaşların çoğunda erken başlamış gebelık belırtıleri genellıkle 8. haftada başlar . Endişelenme :)

Evet ben de ağrı dışında bir şey yok, bir de çok gaz oluyor, ayaklarınızı çok sıkı tutun ağrısı çekilmiyor böyle

Evet ben de ağrı dışında bir şey yok, bir de çok gaz oluyor, ayaklarınızı çok sıkı tutun ağrısı çekilmiyor böyle
bende sadece gögüs hassasiyeti var birde eskiye göre biraz daha fazla wc ye çıkıyorum o kadar ... daha zaten çok başındayım yolun, 3 aylık olmadıkça kendimi hamile gibi hissetmeyecegım galıba

İkizlerimde direk 450çıkmıştı şimdi böyle çıkınca tereddüte düştüm

Cok degisken bisy beta ❤
Benim kizimdayken direkt 2062 cikmisti.
En guzel artisa bakacaksan ya da direkt 5-6 gun sinra kontrole git canim.

kızlar herkese iyi akşamlar.bugün kesemi gördük.internet hesaplayıcısına göre 4+6 yım.5mm kesem oluşmuş.sizce normalmi?

Normal canim daha kucucuk :)

Sen iyi hissetmedikce yontemler zor canim kafaya takacaksan.Ama hicbisy icin degmez inan gebelik hep anlık seylerdir.Stres onemli.Kendine eziyet etme lutfen❤

bende 3 günde 1 evi köşe bucak temizliyorum süpürge cidden zararlı mı korktum şimdi

:)))))) köse bucağını yapma istersen en azindan :) Biraz dikkat etmekte fayda var

Tesekkur ederrim bu arada siddetli agrilarimvardi onlarda kesildi cok sukur

Gozunaydin canim ilk ve son olmus olsun insallah.

Aslinda herseyi yemek hep yemek degil sorun,canin bisy istediyse onu biraz yesen nefsin korelecek yetecektir ama hepsini bitirene kadar yemek yanlış :)))))
Yani canı pasta ceken bi insanin 1 dilimde durması kafi ama dilimleri cogaltmak bizim yanlisimiz olur

Kivi magnezyum acisindanda rahatlatacaktir.Yani sonradan baslayacak o bacak agrilari ya da kalca batmalari icinde simdiden takviye olmus olur.Ilk gebeligim kışa denk gelmisti hergun 1 tane yerdim.

Kızlar tüm vücudum kırılıyor ağrıyor küçük dil iltihabı oluştu bide durduk yere napabilirim ayaklanmak için

Dinlenmen gerek :))))

Daha baslamamista olabilir hic olmayacakta olabilir :))) Sans aslinda.
Ama 7,8.haftalarda daha cok olur

20mm yazıyor karından vajinal 8mm de on gün sonra gdcgm hem o zmana büyür biraz daha inş . Rabbim isteyen herkese nasip etsin doktorun odasında hübgür hüngür agladım . Rabbim saglıkla büyütsün

20 cikmisti benimde en son.Gec dollenme benim yumurtlama zamanim acisindanda.26sında gidecem canim doktora.Doktorun seni en iyi sekilde yonlendirmistir cok gec gorunenlerde var.
Kuzenim 8.haftada kalp atisi duydu.Onu duymadan once basma doktor sen hamile degilsin gaz var icinde bile demisti dusun.
Sakin okuyup okuyup kendine sikinti etme

kızlar merhaba,
ben de bugün itibaariyle 6 haftalık hamileyim. bizimki tam anlamıyla sürpriz oldu :)

Ne guzel surpriz oyle :))) gozunuzaydiin❤

Gunaydin kizlar benim mide rahatsizligim kullandigim vutamin den olabilir diye dusunuyorum pregnacare diye bu multivutamin tek seferde 3 tane koca kica hap yutuyorsun bur tanesi balik yagi kapsulu yesil renkli kotu kokulu bi hap vitamin haplarinin bazen mideye boyle etkileri oldugunu duymustum

Benim balık yağı miss gibi kokuyor ya. Evet bende duymuştum mideyi rahatsız ettiğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…