2018 Ekim Anneleri

Canım üzme kendini.hemen ayrin doktora git.biseyler yapsin baksin ne bilim.
Ihmal etme.ins biseyi yoktur bebisin...

Doktorumu aradım canım seninle de konuşmuştuk iki gün önce, normal diyip duruyor, yarın idrar tahlili istedi onu yaptırıp göstereceğim hayırlısı olur inş canım
Ins bebizine de sana da bisey olmaz canim.ultrasona da gir baktir.kanama alani var mi diye.belki progesteron yazar.

İnşallah canım evet bir baksın içim rahat etmiyor çünkü böyle
Canım aynı durumu bende geçen hafta yaşadım sildikçe akıntıyla beraber gelen kılcal damar gibi incecik pembe çizgiler benim 2.hamileligim ilkindede yaşadım korkma idrar tahlili istemesinin sebebi idrar yollarında enfeksiyon olup olmamasını kontrol etmek amaclı yapıcaktır.bu hafta geçti benim şükürler olsun ama 4 5 gün sürdü gün içerisinde 1 saat yemekle uğraştıysam 1 saat ayaklarımı yüksek bir yastığa koyup yattım geçicek merak etme

Hiç korkma canım sakin ol
Benim geçen hafta resmen aktif kanamam vardı
2 gün hastanede yattim düşük önleyici tedavi uygulandi
Dr ultrason da baktı kanama alanı yok muhtemelen yerleşme kanaması olabilir dedi
Bugün hem bebeği gördük hemde kalp atışını duyduk ve halen lekelenmeler devam ediyor dr sıkıntı yok dedi
İçinin rahat etmesini istiyorsan bir dr a görün istersen

Kızlar tüm vücudum kırılıyor ağrıyor küçük dil iltihabı oluştu bide durduk yere napabilirim ayaklanmak için

Test istemisti doktorum aradim sonuc icin hersey iyi ama guatrin biraz yuksek cikmis dahiliyeye bigit goruselim tekrar dedi

Günaydın bayanlar 5+5 de randevum var kalp atisini duyabilirmiyim ?
Günaydın. Çok zor bi ihtimal eğer haftasıyla uyumlu bi bebekse. Haftasından ileri ise bi ihtimal. Ben 6+2 de gördüm atışını ama sesini duymamıştım. Haftasıyla uyumlu benim bebeğim.

Günaydın. Çok zor bi ihtimal eğer haftasıyla uyumlu bi bebekse. Haftasından ileri ise bi ihtimal. Ben 6+2 de gördüm atışını ama sesini duymamıştım. Haftasıyla uyumlu benim bebeğim.
Ben daha önce hiç duyamadım 2 kere düşük oldu o yüzden yine çok korkuyorum

kızlar günaydın bende ilk kontrolüme pazartesi gidecegım inş... Keseyi görürüm inş :) dün gece kötü bir rüya gördüm kanamam oluyordu eşim doktora götürüyordu doktor benımle ilgilenmiyordu çok kötü bir rüyaydı sonra saat çaldı uyandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…