2018 Ekim Anneleri

Kızlar benim reflü artık tavan yaptı çok fenayım gaviscon şurup içeceğim

Son düzenleme:
Canim tebrikler.Benim ilk gebeligimd e cok sancim olmustu baslarda.Bu defa hafif atlattim.Ilk gebelikte sanirim biraz daha zorluyor. Doktor normal olduğunu söylemişti.

Normal şeyler canım Korkma bu arada Hoş geldin aramıza

Canim iki tane mi kese var?bi resmini yüklermisin.bende 2 kese gördü dr.
Benim bebeklerim doğdu canım 2.ye hanileyim 17aylıklar şuan bir kız bir erkek ikizlerim bu muhtemelen tektir. Hamileyken 2kese görmüştü 5+4te biri ufak demişti hatta ikiz diye düşünme kaybolabilir demişti bir tanesi ama çok şükür kızım yetişti diğerine hatta ilk onun kalp atışını duyduk sağlıkla yanımda uyuyorlar şuan darısı başına
Bndr 4+3 üm gözüjmedi kese 2429 beta o zamn normal bnmde
4te görünmemesi normal en az 5te görünüyor bhcg 6bin falanken ona göre hesapla tahminim senşn 3 4gğn sonra görünür

Allah sana bağişlasin canim.ne kadar zor olmustur onlari büyütmek.
Bende 4+6da gittim.dr burda bi olusum daha var dedi.usg resminde de gorünuyordu.ama digerinden baya kücüktü.kagida ikiz ? Yazmis.haftaya gel dedi.
5+3 de ozele gittim.o da yok dedi.ya görmedi yada yok oldu.

İyi akşamlar hanımlar,

biz de bugün kesemizi gördük çok şükür. Bebeği görmek için henüz erken dedi. Haftaya tekrar çağırdı. Benim de tek bacağıma arada kasılma gibi ağrı vuruyor hepsi normal dedi. İlişki serbest dedi ben sormadan. İlk 3 ay çocuğa yaricak diye yemek yeme sadece sağlıklı beslenmene dikkat et dedi. Hareketli dinamik bir hamilelik bekliyorum senden dedi
İlk Oğlum sezeryan doğdu dönmediği için. ikinciyi normal doğurmak isterdim. kahramanlık yapmaya gerek yok dedi, riskli dedi ilki sezeryan olunca öyle işte..

InşaAllah kalp atışlarını da duymayı nasip eder Allah

Gayet güzel canim demekki ufaklık sana sımsıkı tutunmus annesi :)
ayyy inşallah canım büyüsün gitsin sağlıkla inşaallahhh

maşallah Allah devamını da nasip eder inşallah.

benim sat 10 ocak bugun ikinci kani verecektim doktor bi bakalim ultrasondan dedi ona gore verirsin dedi ved keseyi gorduk vugun cok sukur 5+0da 2 hafta sonra tekrar gidicem baska tahliller verdim bu gunde
Ayni sayılırız ben dr a gitmeye pek niyetim yok hala soku atlatamadim haftaya giderim sanirim

İnş canım ya umarım gözüksün de sonra kalp atısını duyayımda

Birimde çok küçüktü yarısı kadardı diğerinin belki arkada falandır ya bakalım bir dahiline be diyecek benimki için kaybolabilir demişti hayırlısı olsun ikiz gebelik zor inşallh çok rahat olursun

Cnm en azından senn oğlan laf anlayacak yaşta bizimkisi 2 buçuk yaşlarında dur durak yok hareketli nasıl görsen sürekli oyın modunda bu kadar enerjiyi nerden bulıyor bilmiyrm. Halaizlik hat safhda bnğ
Evde olduğunda bir dakika dinlenmeme izin vermez. Ama okula gittiği için sizlere nazaran şanslıyım. Birde uyku düzeni var yaşından dolayı o büyük avantaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…