- 19 Ekim 2011
- 7.754
- 8.268
- 398
- 41
10 ocak canim. Yumurtlama geç oldu 28 günde adet olmuyorum ben. Adetime 3 gün kala 18 çıkmıştı senin kaçtı değerin soylemissindir belki de unutmusum kusuruma bakmaBizim senşnle aynı gözüküyor haftamız 10 ocakmı sat
Ne iş yapıyor cnmBenim eşim uzman çavuştu. Beni yanında götüremedi ve hamileydim çok zorluk yaşadık ben bırakmasını istedim istifa etti şimdi yanımda çok şükür
Aa benimde öyle sat 10 ocak yani bat 10 şubattu30/32 günde bir oluyorum bende geç döllenme hesaplanacaktır kesin 1 hafta benim 8 şubatta 12 çıktı 12 şubatta 214 yarın tekrar baktıracağım bakalım sen bir kezmi yaptırdın?10 ocak canim. Yumurtlama geç oldu 28 günde adet olmuyorum ben. Adetime 3 gün kala 18 çıkmıştı senin kaçtı değerin soylemissindir belki de unutmusum kusuruma bakma
Ooooo oğluma hamileyken diyodumki çocuk ağzımdan çıkmaz dimi gülüyolardı banaHayırlısı olsun insaallah
Bu arada galiba midem kötü ya benim sabah bulantim olmuyor akşam oluyor normal mi bu?
Afedersiniz az önce hallettim ama bu defa da korktum istifra ederken bisey olmaz dimi
Doktoruna sordunmu canım ? Bir sor istersenLekelenmeler acik pembe/kahverengi halen devam ediyor normal mi acaba pazar gününden beri
1 haftadir İlaç olarak proluton depot progestan coraspin jel ve folik asit kullaniyorum
Perşembe kontrol var
Dinlen bol bol bence bol su iç stres yapma çalışıyormusun?Doktoruna sordunmu canım ? Bir sor istersen
Tuzlu kraker yeseniz bastırır belkiKızlar bnm yaş ileri 38 yaşıdnayım belkşd en yaşlınızımMide bulantım feci varmıdır önerisi olan
Canim benim 2. Cocugumda 6.haftadan itibaren lekem oldu hep yattim ilac kullandim gecmedi igne vuruldum ancak oyle durdu dr iyisini bilir ama igne daha etkili bu arada cinsiyetin kiz olabilir belinde agri varmiLekelenmeler acik pembe/kahverengi halen devam ediyor normal mi acaba pazar gününden beri
1 haftadir İlaç olarak proluton depot progestan coraspin jel ve folik asit kullaniyorum
Perşembe kontrol var
Canim bende 33 olucam bendede eksime var cok fazla bu arada kacinci çocuğunKızlar bnm yaş ileri 38 yaşıdnayım belkşd en yaşlınızımMide bulantım feci varmıdır önerisi olan
Bende az önce kediden korktum eşime diyorum bişey olmamistir demi diyeOoooo oğluma hamileyken diyodumki çocuk ağzımdan çıkmaz dimi gülüyolardı banahiçbişey olmaz allahın izniyle ama istifra ederken sıvı kaybediyoruz, su iç bol bol içini ferah tur
Benimde sat 10 12 arasi olmasi gerekiyor ayniyiz sanirim dr a gittinizmi kese vsAa benimde öyle sat 10 ocak yani bat 10 şubattu30/32 günde bir oluyorum bende geç döllenme hesaplanacaktır kesin 1 hafta benim 8 şubatta 12 çıktı 12 şubatta 214 yarın tekrar baktıracağım bakalım sen bir kezmi yaptırdın?
Yok gitmedim konuştum doktorumla pzt günü gel dedi anca görünecektir diye heralde 5+5 oluyor pzt günü ama benim geö döllenme olabilir sdet döngüm 30-32 gün yani belki daha geriden hesaplanır pzt günü bakalım artık göreceğiz:) siz gittinizmi? Beta yaptırdınızmıBenimde sat 10 12 arasi olmasi gerekiyor ayniyiz sanirim dr a gittinizmi kese vs
O ağrı hala bende de var canim özellikle belimde ve kasıklarimdaAdet olcakmışım gibi bazen ağrım oluyor
Bende de var.bugün adet olacakmisim gibi agri vardi rahmimde ve belimde.O ağrı hala bende de var canim özellikle belimde ve kasıklarimda
Ben hala sok yasiyorum sadece evde test yaptim bugun sabahta saglik ocaginda kan tahlili verdim sonuca gire dr a gidicem planli olmadığı icin beklemiyordum gogsumun agrisi hala gitmedinyuzum sivilce icinde ve mide eksimesi beni suphelendirdi yoksa hep gunum geciyordu ondan dolayi rahattim taki test yapanakadarYok gitmedim konuştum doktorumla pzt günü gel dedi anca görünecektir diye heralde 5+5 oluyor pzt günü ama benim geö döllenme olabilir sdet döngüm 30-32 gün yani belki daha geriden hesaplanır pzt günü bakalım artık göreceğiz:) siz gittinizmi? Beta yaptırdınızmı
Hem nasıl oturduğum yerde bi bakıyorum sesini duyuyorum kalbiminMerhabalar bulanti durumlariniz nasil kizlar? Bir de benim gibi cok carpinti yasayan var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?