- 5 Şubat 2018
- 161
- 209
- 103
Masallah yerini begenmis senin oglan :)))) ayy kizimda hamileligim hep riskli hep sorunluydu ilk canli devam eden gebelikti o yuzden feci dtresliydi zamab gecmiyordu ama bunda kizimla daha rahat geciriyorum sanki :))))Ooooo daha dur bakalım 2li teest, cinsiyet, detaylı usg, çatı sonra ay ne zaman doğurucam :) ooo cidden bitmiyo yahu, benim oğlum 40+1de doğdu yemin ederim doğcak sandım ya :)
Seninki de pek sabirliymis anacimOoooo daha dur bakalım 2li teest, cinsiyet, detaylı usg, çatı sonra ay ne zaman doğurucam :) ooo cidden bitmiyo yahu, benim oğlum 40+1de doğdu yemin ederim doğcak sandım ya :)
Bende de igne fena terzide paca olcusu aldiramam ben igneyle ama kizim donmedi tersti mecbur sezeryan oldum spinal dogum yaptim iyi ki oyle yapmisim igne korkuldugu gibi degilmis :)))))Birşey sorucam bunu düşünmek için çok erken ama bende ileri derecede boyun fıtığı başlangıç düzeyinde de bel fıtığı var bugün doktor bel fıtığindan dolayı sezeryan olabilirsin beyin doktorundan onay alman lazım dedi normal doğum için. Daha önce doğum yapmış olan ablalarım böyle bel fıtığı olup normal yapan var mi ben normal doğum istiyorum sezeryandan çok korkuyorum o iğne olayı bende travma.
Makina farki oluyo tabiiki ama ucurum farklar olmuyor canim.Kızlar birşey soracağım daha önce özel hast de beta yaptırdım yarın sağlık ocağında yaptıracağım çok farkediyormu yaptıran varmı bu şekildeayrı yerlerde?
Benide pzt çağırdı yani 5+5 oluyor Ama benim düşük tehlikem olabilir oyüzdenKızlar ayy bana cevap veren olmamış
Ilk hamileligimde ilk muayenemi 7+0 da olmuştum şimdi ilkine doktorum 6+0 da çağırdı erken değil mi
Ya hamd olaun oğlunla çook rahat bi genelik yaşadım ben çok sevmiştim hamileliği yine oliyim diye çok istedim. rabbim bir yıl sonra yine nasib etti şükürler olsun, Bende oğlumla ilgilenmekten hem zaman geçiyo hemde oyalanıyorum ya :)Masallah yerini begenmis senin oglan :)))) ayy kizimda hamileligim hep riskli hep sorunluydu ilk canli devam eden gebelikti o yuzden feci dtresliydi zamab gecmiyordu ama bunda kizimla daha rahat geciriyorum sanki :))))
Benim tam zıttım bende sabırsızım yaa off erken gelir ümidi vardı şöyle bir hafta kadar ama yok anacım bir gün bile geçti :) bakalım bu yeni bıdık nasıl olucakSeninki de pek sabirliymis anacim
Teşekkürler canımMakina farki oluyo tabiiki ama ucurum farklar olmuyor canim.
Sorun olmaz insaallah canimBenide pzt çağırdı yani 5+5 oluyor Ama benim düşük tehlikem olabilir oyüzden
Gebelikler arasında fark olur kuzum geenelde ilk kan testlerinden sonra 2 hafta sonra çağırır genelde doktorlar yani bana öyle yaptılar. İlk gebeliğimde 6+0dı şimdi 7+2 olucak sıkma canını belki keseni görürsğn belli bebeği görürsün belki kalp atışı bile belli olur gir bak bakalım ne olucakKızlar ayy bana cevap veren olmamış
Ilk hamileligimde ilk muayenemi 7+0 da olmuştum şimdi ilkine doktorum 6+0 da çağırdı erken değil mi
Senin yine iyi canım beni 5+4 de çağırdı doktorumKızlar ayy bana cevap veren olmamış
Adet olcakmışım gibi bazen ağrım oluyorYerleşme kanaması olabilir korkmayın bence kasık ağrısı varmı şiddetli?
Ozaman daha iyi erken gitmen aeninde bence sorun olmaz tabiki içini ferah tut ona göre önlemler alır doktorlarımız tabi Allaha emanet bebeklerimizSorun olmaz insaallah canim
Benimde düşüğüm var önceden Rabbime emanet yavrularımız
Doktorun varsa ara sor istersen canım onlar daha iyi bilirler ynlış yönlendirmyelim yada yakında bir hastane varsa gidip sor istersen ağrın artarsaAdet olcakmışım gibi bazen ağrım oluyor
Bugun mide bulantisi ve yanmasindan mahvoldum nasil basa cikacagim yardimNasılsınız kızlar
Nasıl geçiyor hamilelik
Gebelikler arasında fark olur kuzum geenelde ilk kan testlerinden sonra 2 hafta sonra çağırır genelde doktorlar yani bana öyle yaptılar. İlk gebeliğimde 6+0dı şimdi 7+2 olucak sıkma canını belki keseni görürsğn belli bebeği görürsün belki kalp atışı bile belli olur gir bak bakalım ne olucak
Senin yine iyi canım beni 5+4 de çağırdı doktorum
Ozaman daha iyi erken gitmen aeninde bence sorun olmaz tabiki içini ferah tut ona göre önlemler alır doktorlarımız tabi Allaha emanet bebeklerimiz
Normal tabiki benimde yatarken oluyor biraz ama kusma yok ilk gebeliğimdede kusmadım hiç ama bulantılarım oluyodu genelde 7/8 haftaşarda başlıyor ama kişiye göre değişiyor umarım geçer çok çabuk senşndeHayırlısı olsun insaallah
Bu arada galiba midem kötü ya benim sabah bulantim olmuyor akşam oluyor normal mi bu?
Afedersiniz az önce hallettim ama bu defa da korktum istifra ederken bisey olmaz dimi
Bizim senşnle aynı gözüküyor haftamız 10 ocakmı satHayırlısı olsun insaallah
Bu arada galiba midem kötü ya benim sabah bulantim olmuyor akşam oluyor normal mi bu?
Afedersiniz az önce hallettim ama bu defa da korktum istifra ederken bisey olmaz dimi
Bende de igne fena terzide paca olcusu aldiramam ben igneyle ama kizim donmedi tersti mecbur sezeryan oldum spinal dogum yaptim iyi ki oyle yapmisim igne korkuldugu gibi degilmis :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?