2018 Ekim Anneleri

Ooooo daha dur bakalım 2li teest, cinsiyet, detaylı usg, çatı sonra ay ne zaman doğurucam :) ooo cidden bitmiyo yahu, benim oğlum 40+1de doğdu yemin ederim doğcak sandım ya :)
Masallah yerini begenmis senin oglan :)))) ayy kizimda hamileligim hep riskli hep sorunluydu ilk canli devam eden gebelikti o yuzden feci dtresliydi zamab gecmiyordu ama bunda kizimla daha rahat geciriyorum sanki :))))

Kızlar birşey soracağım daha önce özel hast de beta yaptırdım yarın sağlık ocağında yaptıracağım çok farkediyormu yaptıran varmı bu şekildeayrı yerlerde?

Bende de igne fena terzide paca olcusu aldiramam ben igneyle ama kizim donmedi tersti mecbur sezeryan oldum spinal dogum yaptim iyi ki oyle yapmisim igne korkuldugu gibi degilmis :)))))

Kızlar ayy bana cevap veren olmamış
Ilk hamileligimde ilk muayenemi 7+0 da olmuştum şimdi ilkine doktorum 6+0 da çağırdı erken değil mi

Masallah yerini begenmis senin oglan :)))) ayy kizimda hamileligim hep riskli hep sorunluydu ilk canli devam eden gebelikti o yuzden feci dtresliydi zamab gecmiyordu ama bunda kizimla daha rahat geciriyorum sanki :))))
Ya hamd olaun oğlunla çook rahat bi genelik yaşadım ben çok sevmiştim hamileliği yine oliyim diye çok istedim. rabbim bir yıl sonra yine nasib etti şükürler olsun, Bende oğlumla ilgilenmekten hem zaman geçiyo hemde oyalanıyorum ya :)
Seninki de pek sabirliymis anacim
Benim tam zıttım bende sabırsızım yaa off erken gelir ümidi vardı şöyle bir hafta kadar ama yok anacım bir gün bile geçti :) bakalım bu yeni bıdık nasıl olucak

Kızlar ayy bana cevap veren olmamış
Ilk hamileligimde ilk muayenemi 7+0 da olmuştum şimdi ilkine doktorum 6+0 da çağırdı erken değil mi
Gebelikler arasında fark olur kuzum geenelde ilk kan testlerinden sonra 2 hafta sonra çağırır genelde doktorlar yani bana öyle yaptılar. İlk gebeliğimde 6+0dı şimdi 7+2 olucak sıkma canını belki keseni görürsğn belli bebeği görürsün belki kalp atışı bile belli olur gir bak bakalım ne olucak

Senin yine iyi canım beni 5+4 de çağırdı doktorum

Ozaman daha iyi erken gitmen aeninde bence sorun olmaz tabiki içini ferah tut ona göre önlemler alır doktorlarımız tabi Allaha emanet bebeklerimiz

Hayırlısı olsun insaallah
Bu arada galiba midem kötü ya benim sabah bulantim olmuyor akşam oluyor normal mi bu?
Afedersiniz az önce hallettim ama bu defa da korktum istifra ederken bisey olmaz dimi

Hayırlısı olsun insaallah
Bu arada galiba midem kötü ya benim sabah bulantim olmuyor akşam oluyor normal mi bu?
Afedersiniz az önce hallettim ama bu defa da korktum istifra ederken bisey olmaz dimi
Normal tabiki benimde yatarken oluyor biraz ama kusma yok ilk gebeliğimdede kusmadım hiç ama bulantılarım oluyodu genelde 7/8 haftaşarda başlıyor ama kişiye göre değişiyor umarım geçer çok çabuk senşnde bol su iç ben gğnde 2/3 litre içiyorum

Bende de igne fena terzide paca olcusu aldiramam ben igneyle ama kizim donmedi tersti mecbur sezeryan oldum spinal dogum yaptim iyi ki oyle yapmisim igne korkuldugu gibi degilmis :)))))

Teşekkür ederim aslında iğneden korkmazdim geçen sene baya sağlık sorunum oldu tırnak çektirdim o iğne beni mahfetti sonra hasta oldum hemşire iğneyi öyle bir batırdıki aman Allahım dedim. O yüzden ön yargim çok birde boyun fıtığı için de iğne vurulmuştum şimdi düşündüm de geçen sene cidden zor geçmiş benim için tabi bebeğim sağlıklı olsun bende sağlıklı olayım ki ona iyi bakayım bir iğne daha olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…