- 13 Mayıs 2016
- 362
- 331
- 33
Ama şimdi maşallah bak artıyo Allah yar ve yardımcımız olsun, dediğim gibi iyi düşün güzel olsunİnşallah canimm çok sağol geçen ay kimyasal gebelik yaşadım iki gün de bir düştü değerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama şimdi maşallah bak artıyo Allah yar ve yardımcımız olsun, dediğim gibi iyi düşün güzel olsunİnşallah canimm çok sağol geçen ay kimyasal gebelik yaşadım iki gün de bir düştü değerim
Bilmiyorumki yarın gidicem daha gitmedim doktora inşallah vardır :) :)Sende kese belli mi şuan
İnşallah en son ki değerin kaç adetin kaç gün geciktiBilmiyorumki yarın gidicem daha gitmedim doktora inşallah vardır :) :)
Amin canım ya İnşallah geçecek bu durum zamanlaAynen beni anlattin. Ayni anda carpintim oluyor ve midem bulaniyor nefeslerim scok sık ve derin oluyor. Elim kolum kalkmiyor oyle yatip kaliyorum. 12. hafta gibi gecmesini umuyorum Rabbim guc kuvvet versin bize.
Tabi kız vallahi hem uyumaya yardımcı hem içimizin temizlenmesi hemde rahatlatıp doyuruculuğu var :) ayrıca çok özür dileyerek söylüyorum ama hafta ilerledikçe kabızlık sorunları başlıyo o zamanda çok işe yarıyo ilk gebeliğimde öyle yapmıştım oohh her akşam yatmadan bi büyük kase yoğurt herşeye iyi geliyoevet aslinda yogrut mantikli
Çok zor bir hastalık.İlaç içmeden geçmiyor. Bantları çıktı da rahatladım biraz. Hamilelik döneminde olursa ayvayı yedimAahh ahhh migren demeeeeeee ilk gebeliğimde mahfetmişti beni duvarlara kafa bile atıyodum o derece şimdilik banada uğramadı şükür uğramasında beklemiyorum kendilerini uyuz gıcıp piss migren
Benim durum farklı, lausalıktan sonra yani oğlun 6 aylık olduğunda ilk reglimi gördüm ben. 7 ay adet gördüm ana ilk ay 26.gün sonraki ay 27,28,29,30,31 diye gitti. 28 günde bir olduğum göz önünde bulundurulsa 7 gün gecikti ama her ay 1er gün gecikmesi göz önünde bulundurulursa 4gün gecikmiş 29 ocakta ilk gittiğimde 174 31 ocakta yani iki gün sonra 454 olmuştu. Sonra 2 haftadır doktora gitmeyi bekliyorum işte yarın gidicem. Belki ben bile kalp atışını duynam, geç döllenme olabilir yani. Herşey olabilir :)İnşallah en son ki değerin kaç adetin kaç gün gecikti
Vallahi bana çok vurdu ya çok yani haftada 1 bendeydi yani bende doktora söylrmiştim parol yada minoset iç demişti. Ne faysa mezejik içtim bi tane ama boooolll suyla kız hemen geçirdi. Doktorumada söylemiştim çok sık içme ama bol su iç demişti ahh ahh bi daha gelmesin hiç kimseye yaaÇok zor bir hastalık.İlaç içmeden geçmiyor. Bantları çıktı da rahatladım biraz. Hamilelik döneminde olursa ayvayı yedim
Benim durum farklı, lausalıktan sonra yani oğlun 6 aylık olduğunda ilk reglimi gördüm ben. 7 ay adet gördüm ana ilk ay 26.gün sonraki ay 27,28,29,30,31 diye gitti. 28 günde bir olduğum göz önünde bulundurulsa 7 gün gecikti ama her ay 1er gün gecikmesi göz önünde bulundurulursa 4gün gecikmiş 29 ocakta ilk gittiğimde 174 31 ocakta yani iki gün sonra 454 olmuştu. Sonra 2 haftadır doktora gitmeyi bekliyorum işte yarın gidicem. Belki ben bile kalp atışını duynam, geç döllenme olabilir yani. Herşey olabilir :)
İnşllah canım hepimiz alalım inşallahAnladım canım inşallah guzel haberlr alirsinn
Değerin kaç diKızlar bugun kahverengi akıntım vardı dr daha gitmedim acaba düşük mü olacak ? İlk bebeğim düşüktü sonra hamile kaldım sağlıklı oldu. Şimdi hamileyim ama düşük yaptığım zamanki gibi akıntım geldi korkuyorum valla
Gözün aydın canım.. Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin..
karından mı baktı doktorun?
Yerleşme kanaması olabilir korkmayın bence kasık ağrısı varmı şiddetli?Kızlar bugun kahverengi akıntım vardı dr daha gitmedim acaba düşük mü olacak ? İlk bebeğim düşüktü sonra hamile kaldım sağlıklı oldu. Şimdi hamileyim ama düşük yaptığım zamanki gibi akıntım geldi korkuyorum valla
Kuzucum öncelikle ne renk akıntın? Kahverengimi yoksa kırmızımı? Bildiğim kahverengi yerleşme olabilir, ilk gebeliğimde benimde oldu ilac verdi. Telaş etmeden git bi doktora rabbim korusunKızlar bugun kahverengi akıntım vardı dr daha gitmedim acaba düşük mü olacak ? İlk bebeğim düşüktü sonra hamile kaldım sağlıklı oldu. Şimdi hamileyim ama düşük yaptığım zamanki gibi akıntım geldi korkuyorum valla
Ooooo daha dur bakalım 2li teest, cinsiyet, detaylı usg, çatı sonra ay ne zaman doğurucam :) ooo cidden bitmiyo yahu, benim oğlum 40+1de doğdu yemin ederim doğcak sandım ya :)Ne konusmusunuz arkadas oku oku ancak bitirebildim yeni gelenlere hayirli olsun diyim allah yardimcimiz olsun hepimizin ilk donem dertlerinden muzdarip herkes yok kese yok kalp atisi ohooo kizlar inanin bunun sonu gelmiyo 9 ay boyunca hep bir seyleri merak edicez ama keyiflide oluyo bu merak halleri :))))
Amin canım. Kaç haftalıktı seninki? ben haftaya perşembe gideceğim doktora inş ilk defa göreceğim bebişimiTeşekkür ederim canım evet karından baktı. Ya o kadar değişik birşey ki Rabbim herkese nasip etsin.