MaşaAllah canım. Ben bu halime sukrediyorum. Çünkü ilk hamileliğimde iki ay heo yattım. Beiwnsizlikten haftada bir seruma gidiyodum. Bu hamileliğimde anladım ki aç kalırsam istifralar başlıyo em ufak kokuda oguruyorum. O yüzden şimdilik bu halde giderse ucuz atlatmış olacam. Ama onumuzdeki iki haftadan korkuyorum. Genelde daha ağır geçen haftalar.Canım benimmm Allah yardımcı olsun...Benimde mucize bebeğimm 6+5 günlük oldu:)Bende hiç bulantı baş ağrısı olmadı. Halbuki bende migren var. geçen hafta illk başlarda hafif bulantı vardı ilaç verdi doktor biraz kullandım şimdi geçti kullanmıyorum canım.Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah
Sanada MaşaAllah canım. Inşaallah olmaz da. Evet cocuklarla çok zor. Özellikle yalnızsan daha zor. Yinede gariplerim birbirlerini oyaliyolar. Bi şekilde iki haftadır idare ediyolar. Onlarda yeni bi döneme giriyolar. Hayat nasıl beni tekrar anne olmaya hazırlıyosa onlarida abi abla olmaya hazırlıyo. Her zorluk bi sonrakı basamak için güç katıyo insana. Ister koca bedenli bizler olsun, ister koca yurekli çocuklar.. o yüzden bi yandan üzülüyorum ama bi yandan da olması gereken budur belki diyorum. Allah kuluna zulmetmez. Elbet vardır yaşadıklarımızın hikmetleri. :)cnm Allah kolaylık versin çocukları olupta hamilelık yaşayan kadınların durumu daha zor ... benım ilk gebelıgım şu an sadece hep uyumak istiyorum başka da şikayetım yok Allaha şükür