• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Canım benimmm Allah yardımcı olsun...Benimde mucize bebeğimm 6+5 günlük oldu:)Bende hiç bulantı baş ağrısı olmadı. Halbuki bende migren var. geçen hafta illk başlarda hafif bulantı vardı ilaç verdi doktor biraz kullandım şimdi geçti kullanmıyorum canım.Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah:anneadayı::nazar:
MaşaAllah canım. Ben bu halime sukrediyorum. Çünkü ilk hamileliğimde iki ay heo yattım. Beiwnsizlikten haftada bir seruma gidiyodum. Bu hamileliğimde anladım ki aç kalırsam istifralar başlıyo em ufak kokuda oguruyorum. O yüzden şimdilik bu halde giderse ucuz atlatmış olacam. Ama onumuzdeki iki haftadan korkuyorum. Genelde daha ağır geçen haftalar.
cnm Allah kolaylık versin çocukları olupta hamilelık yaşayan kadınların durumu daha zor ... benım ilk gebelıgım şu an sadece hep uyumak istiyorum başka da şikayetım yok Allaha şükür
Sanada MaşaAllah canım. Inşaallah olmaz da. Evet cocuklarla çok zor. Özellikle yalnızsan daha zor. Yinede gariplerim birbirlerini oyaliyolar. Bi şekilde iki haftadır idare ediyolar. Onlarda yeni bi döneme giriyolar. Hayat nasıl beni tekrar anne olmaya hazırlıyosa onlarida abi abla olmaya hazırlıyo. Her zorluk bi sonrakı basamak için güç katıyo insana. Ister koca bedenli bizler olsun, ister koca yurekli çocuklar.. o yüzden bi yandan üzülüyorum ama bi yandan da olması gereken budur belki diyorum. Allah kuluna zulmetmez. Elbet vardır yaşadıklarımızın hikmetleri. :)

Doktorumla goruatum yarin bi daha test istedi cumada keseye bakacakmia onsallah bu sefer goruruz keseyi

Selam kızlar nasılsınız. Ben hep aç hissediyorum. Yemek yiyip kalksam bile tam doymuş hissetmiyorum ama biraz daha yersem herşeyi çıkaracak gibi olup yemiyorum. Şuan bile öyle açım ki sanki sabahtan beri bişey yemedim gibi. Netten baktım da biraz şekerle ilgili bi sorun olabilirmiş. Siz de böyle misiniz.

cnm Allah kolaylık versin çocukları olupta hamilelık yaşayan kadınların durumu daha zor ... benım ilk gebelıgım şu an sadece hep uyumak istiyorum başka da şikayetım yok Allaha şükür

İlk gebeliğin tadı bambaşka cidden bir de güzel geçiyorsa :) Ama uykunun çöküşü oldugun yerde uyuyakalmak bile baska,nasil iclendimm,cok keyif yapardim:KK48:

Ben bi anda acikiyorum ve hemen yemem lazim yoksa halsiz oliyorum
Birde gece cok acikiyorum
Saat 23.00 gibi karnim guruldamaya basliyor. Ama o saatte sagliksiz oldugu icin bir sey yemiyorum

Kızlar ben acayip halsizim kolum kanadım kalkmıyor sanki sabahtan beri yatıyorum benim gibi olan varmı :KK43:

Konusurken bile yoruldugumu hissediyorum ayy niye böyle oldum ya gayet iyiydim :KK43:
Aynen beni anlattin. Ayni anda carpintim oluyor ve midem bulaniyor nefeslerim scok sık ve derin oluyor. Elim kolum kalkmiyor oyle yatip kaliyorum. 12. hafta gibi gecmesini umuyorum Rabbim guc kuvvet versin bize.

Kızlar beni doktor haftaya 6 haftalıkken çağırdı ilk kontrole salak gibi kaldım gelemem dedim ya :( Cuma günü 6+2 olacağım insaallah o gün gitsem kalp atımını da alırmı acaba

Yeni katılan arkadaşlar. Hoş geldiniz. Allah yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almanızı nasib etsin. Bugün istifasız beşinci günüm. Kendimi aç bırakmamaya çalışıyorum. Sürekli halsiz uykusuz ve baş ağrısıyla geziyorum. Ev aldı başını gidiyo. Eşim akşamları elinden geldiğince yardımcı oluyo. Çocuklar yaramazlıklara tam gaz devam ediyo. Arada bir görümcem kardeşim vs. gelip yardımcı oluyo. 6+5 günlük oldu bebek. Iki hafta sonra gibi kontrole gidicem. Ama ondan önce idrar yollarındaki enfeksiyon için verdiğim ikinci örneğin sonuçlarını almak için gidicem. Yanmalar beşinci haftadaki kadar çok değil. Inşaallah ilaç kullanmama gerek kalmadan biter. Bugünlerde ağzımdan çıkan en sık cümle " hayat çok zor ".. inşaallah şu zor haftaları ağlayacağız ve sağlıklı gunlerimize geri döneceğiz. Kendimi bu şekilde teselli ediyorum. Hepimize kolay gelsin.:KK51: :KK200:
Amin canım hoşbulduk. İnşallah senin de sonuçların güzel çıkar. Bir şey soracaktım yanma ile birlikte hiç sarı renkli akıntın oldu mu? Benim akıntım arttı hamile olduğumu öğrendiğimden beri

Merhabalarr bugun hep uyuyan ve uyumak isteyenlerdenimmm oglen 1 e kadar uyudum bugun kalktim camasir yikadim astim tekrar attim tekrar astim birdaha uyudum ve daha yeni kalktimm. Biraksalar daha da uyurummm :KK76:

Kızlar Allah rızası için başına böyle bişe gln veya etrafında böyle bı durum yaşayan varmı ? Adetim 3. Gün beta 31 2 gün sonra 54 3 gün sonra 197 normale göre iki katı artan değerler iyi yanı ama etrafındakiler çok yavaş ilerliyor adetim 8 . Gün 197 çıkması çok yavaş diyorlar keseyi bin ve üstü görursub bu gidişle çok zor diyorlar ve ben son adet tarihime göre 5+2 haftalık hamileyim çoğu hamile bu haftada keseyi de kalp atışını da görürken benim bu değer neden böyle yardım nolurr
Canım benim ☺️☺️ Öncelikle stress yapmaa sakin ol ☺️ tarihlere bakılıcak olursa 1-2 kişi eylül sonu anne olucak bu sayfada sonra ben geliyorum 1 ekim ben bugün 7+1 oldum 29 ve 31 ocakta gidip kan verdim düzenli artış var mı diye. Şükür vardı. Ve yarın gidicem doktora 7+2 iken. Yani bebek bi oluşsun kalp atışı tam duyulsun diye. Stres ve korku yaşama ilk gebeliğin mi bilmiyorumki sanırım öyle öncelikle pozitif düşün, kanama ve dayanılmaz derecede ağrın olmadığı sürecede aklına kötü şeyler getirme. Ben buraya 2 yol önce üye oldum ilk gebeliğimde neler geldi okumam için gözümün önüne rabbim herkese sağlıklı hayırlı miiiss kokulu evlatlar nasib etsin inşallah Sen doktorunun dediklerini harfiyen uygula ne zaman gel dediyse o zaman git biliyorum ilk haftalar çok zor oluyo en azından keseyi göriyim sonra bebeği kalp atışını sonra inan başka testler çıkıyo, sakıın kendini kimselerle kıyaslama benim çok tanıdığım var 1 hafta 10 gün geç döllenen, sonra bebek o süreyi kapatıyo bazı haftalar öne bile geçiyo. Allaha dua et herşey güzel olucak ☺️☺️

Canım benimmm Allah yardımcı olsun...Benimde mucize bebeğimm 6+5 günlük oldu:)Bende hiç bulantı baş ağrısı olmadı. Halbuki bende migren var. geçen hafta illk başlarda hafif bulantı vardı ilaç verdi doktor biraz kullandım şimdi geçti kullanmıyorum canım.Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah:anneadayı::nazar:
Aahh ahhh migren demeeeeeee :( ilk gebeliğimde mahfetmişti beni duvarlara kafa bile atıyodum o derece :( şimdilik banada uğramadı şükür uğramasında beklemiyorum kendilerini uyuz gıcıp piss migren :D

Canım benim ☺️☺️ Öncelikle stress yapmaa sakin ol ☺️ tarihlere bakılıcak olursa 1-2 kişi eylül sonu anne olucak bu sayfada sonra ben geliyorum 1 ekim ben bugün 7+1 oldum 29 ve 31 ocakta gidip kan verdim düzenli artış var mı diye. Şükür vardı. Ve yarın gidicem doktora 7+2 iken. Yani bebek bi oluşsun kalp atışı tam duyulsun diye. Stres ve korku yaşama ilk gebeliğin mi bilmiyorumki sanırım öyle öncelikle pozitif düşün, kanama ve dayanılmaz derecede ağrın olmadığı sürecede aklına kötü şeyler getirme. Ben buraya 2 yol önce üye oldum ilk gebeliğimde neler geldi okumam için gözümün önüne rabbim herkese sağlıklı hayırlı miiiss kokulu evlatlar nasib etsin inşallah Sen doktorunun dediklerini harfiyen uygula ne zaman gel dediyse o zaman git biliyorum ilk haftalar çok zor oluyo en azından keseyi göriyim sonra bebeği kalp atışını sonra inan başka testler çıkıyo, sakıın kendini kimselerle kıyaslama benim çok tanıdığım var 1 hafta 10 gün geç döllenen, sonra bebek o süreyi kapatıyo bazı haftalar öne bile geçiyo. Allaha dua et herşey güzel olucak ☺️☺️
İnşallah canimm çok sağol geçen ay kimyasal gebelik yaşadım iki gün de bir düştü değerim

İnşallah canimm çok sağol geçen ay kimyasal gebelik yaşadım iki gün de bir düştü değerim
Sende kese belli mi şuan

Back