• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Kızlar Allah rızası için başına böyle bişe gln veya etrafında böyle bı durum yaşayan varmı ? Adetim 3. Gün beta 31 2 gün sonra 54 3 gün sonra 197 normale göre iki katı artan değerler iyi yanı ama etrafındakiler çok yavaş ilerliyor adetim 8 . Gün 197 çıkması çok yavaş diyorlar keseyi bin ve üstü görursub bu gidişle çok zor diyorlar ve ben son adet tarihime göre 5+2 haftalık hamileyim çoğu hamile bu haftada keseyi de kalp atışını da görürken benim bu değer neden böyle yardım nolurr

:KK200:
Kızlar Allah rızası için başına böyle bişe gln veya etrafında böyle bı durum yaşayan varmı ? Adetim 3. Gün beta 31 2 gün sonra 54 3 gün sonra 197 normale göre iki katı artan değerler iyi yanı ama etrafındakiler çok yavaş ilerliyor adetim 8 . Gün 197 çıkması çok yavaş diyorlar keseyi bin ve üstü görursub bu gidişle çok zor diyorlar ve ben son adet tarihime göre 5+2 haftalık hamileyim çoğu hamile bu haftada keseyi de kalp atışını da görürken benim bu değer neden böyle yardım nolurr
Merhaba bence boşyere ğzmeyin kendinizi gayet güzel artmış değerleriniz bianda yükseliverir çok okudum burda birdenbire yükselenleri kimseyle kıyaslamayın asla değerlerinizi;) geç döllenmiştir yumurtanız içinizi ferah tutun tekrarlayın birkaç gün sonra bence testinizi yükselecektir :KK200:

Önceliklere kimseyle kendini kıyaslama her hamilelik farklı ve son adet tarihine göre de beta hcgyi kıyaslama geç döllenme olmuş olabilir. Senin yapman gereken iki günde bir değerlerin iki katı artmış mı ona bakmak. Umarım sağlıklı bir gebeliktir ve bebeğini kucağına alırsın. Muhakkak iki günde bir beta hcg baktır. Eğer iki katı artıyorsa iki günde bir sağlıklıdır aksi takdirde Sağlıklı değildir.

İnan
:KK200:
Merhaba bence boşyere ğzmeyin kendinizi gayet güzel artmış değerleriniz bianda yükseliverir çok okudum burda birdenbire yükselenleri kimseyle kıyaslamayın asla değerlerinizi:KK66: geç döllenmiştir yumurtanız içinizi ferah tutun tekrarlayın birkaç gün sonra bence testinizi yükselecektir :KK200:
O kadar çok korkuyorum kii gecen ay kimyasal gebelik yaşadım.iki günde bir değerim düşünce kimyasal olduğunu anlamıştım

amin canim insallah hepimizle saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza..ilkinde mide bulantisi bende cok cekmistim ama simdi daha hic bi belirti yok
Bende ilkinde hiç yaşamamıştım. Bunda ara ara oluyor. Çok kötü değilim ama rahatta değilim. Çok şükür şikayetçi de değilim:KK49:

Merhaba kızlar
İnşallah ben de Ekim annesi olacağım..
Henüz 4+2 günlük benim bebeğim. Doktorum muayene için ayın 22’sinde çağırdı. Günler geçmek bilmiyor, aklım hep bebeğimde, acaba iyi midir herşey yolunda mıdır? Diye düşünmekten alamıyorum kendimi.. Tüm dualarım anne adayı bizler için.. Allahım hepimice sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin..
kızlar birşey soracağım doktor ultrason ile alttan mı bakar acaba? Yoksa karından görür mü?

İnan

O kadar çok korkuyorum kii gecen ay kimyasal gebelik yaşadım.iki günde bir değerim düşünce kimyasal olduğunu anlamıştım
Bende yaşadım geçen yıl kimyasal gebelik malesef :KK43: ama değerlerin şuan gayet iyi aklına getirme bence kötü şeyleri :)çok acı ama herşey Allahtan yapacak birşey yok herşeyin hayırlısı hepimiz için

Haklısın canım ben de aynı durumdayım ve yardımı her zaman aynı düzeyde olmuyor. Geçen hafta bebeği öğrendiğimizden beri daha farklı işte. Çalışıyor muydun canım sen? Ben öğretmenim normalde de okulda yorulup geliyordum şimdi de öyle ama önceleri canı isterse yapıyordu bir şeyleri
Evden çalışıyorum canım ben. Ama farketmiyor ev ya da dışarıda çalışmak. Ofiste çalıştığımda da aynıydı evde çalıştığımda da aynı. İçinden gelmiyor. Babam da asker di eşimde asker. Zaten bi varlar bi yok. Olduklarında da bi işe faydaları yok. Eşim okadar zor şartlarda görev yaptı ki ölüm kalım halinde hep o nedenle benim yaşadıklarım, ev, ev işi, çocuk veya benim işim o na şikayet edilecek konular olarak görünmüyor. Canı sağolsun hepsinin. İnanılmaz ilgili bi baba çocuğuna karşı. Yardım etmesindense çocuğuna karşı ilgili olmasını tercih ederim tabi. O nedenle binlerce kez şükür

Canim en az %60-%100 artis normal.Seninde böyle.Zaten cok yeni.Beta yukseldikce daha hizli yukseliyor.
Canini sikma bak 3.gun nerdeyse 4gun arayla gb artmis.;)
Uzme kendinide bebisinide❤

Yeni katılan arkadaşlar. Hoş geldiniz. Allah yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almanızı nasib etsin. Bugün istifasız beşinci günüm. Kendimi aç bırakmamaya çalışıyorum. Sürekli halsiz uykusuz ve baş ağrısıyla geziyorum. Ev aldı başını gidiyo. Eşim akşamları elinden geldiğince yardımcı oluyo. Çocuklar yaramazlıklara tam gaz devam ediyo. Arada bir görümcem kardeşim vs. gelip yardımcı oluyo. 6+5 günlük oldu bebek. Iki hafta sonra gibi kontrole gidicem. Ama ondan önce idrar yollarındaki enfeksiyon için verdiğim ikinci örneğin sonuçlarını almak için gidicem. Yanmalar beşinci haftadaki kadar çok değil. Inşaallah ilaç kullanmama gerek kalmadan biter. Bugünlerde ağzımdan çıkan en sık cümle " hayat çok zor ".. inşaallah şu zor haftaları ağlayacağız ve sağlıklı gunlerimize geri döneceğiz. Kendimi bu şekilde teselli ediyorum. Hepimize kolay gelsin.:KK51: :KK200:

Yeni katılan arkadaşlar. Hoş geldiniz. Allah yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almanızı nasib etsin. Bugün istifasız beşinci günüm. Kendimi aç bırakmamaya çalışıyorum. Sürekli halsiz uykusuz ve baş ağrısıyla geziyorum. Ev aldı başını gidiyo. Eşim akşamları elinden geldiğince yardımcı oluyo. Çocuklar yaramazlıklara tam gaz devam ediyo. Arada bir görümcem kardeşim vs. gelip yardımcı oluyo. 6+5 günlük oldu bebek. Iki hafta sonra gibi kontrole gidicem. Ama ondan önce idrar yollarındaki enfeksiyon için verdiğim ikinci örneğin sonuçlarını almak için gidicem. Yanmalar beşinci haftadaki kadar çok değil. Inşaallah ilaç kullanmama gerek kalmadan biter. Bugünlerde ağzımdan çıkan en sık cümle " hayat çok zor ".. inşaallah şu zor haftaları ağlayacağız ve sağlıklı gunlerimize geri döneceğiz. Kendimi bu şekilde teselli ediyorum. Hepimize kolay gelsin.:KK51: :KK200:
Canım benimmm Allah yardımcı olsun...Benimde mucize bebeğimm 6+5 günlük oldu:)Bende hiç bulantı baş ağrısı olmadı. Halbuki bende migren var. geçen hafta illk başlarda hafif bulantı vardı ilaç verdi doktor biraz kullandım şimdi geçti kullanmıyorum canım.Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah:anneadayı::nazar:

cnm Allah kolaylık versin çocukları olupta hamilelık yaşayan kadınların durumu daha zor ... benım ilk gebelıgım şu an sadece hep uyumak istiyorum başka da şikayetım yok Allaha şükür

her beta değeri şahsın kendine münhasırdır. düşünme bile yeterki artsın :)

Merhaba kızlar
İnşallah ben de Ekim annesi olacağım..
Henüz 4+2 günlük benim bebeğim. Doktorum muayene için ayın 22’sinde çağırdı. Günler geçmek bilmiyor, aklım hep bebeğimde, acaba iyi midir herşey yolunda mıdır? Diye düşünmekten alamıyorum kendimi.. Tüm dualarım anne adayı bizler için.. Allahım hepimice sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin..
kızlar birşey soracağım doktor ultrason ile alttan mı bakar acaba? Yoksa karından görür mü?
ben 5+2 de (son adete göre) karından göremedim. benim kese alttan bakınca görüldü.

Back