• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Kızlarr günaydın, ya dün yataktan hiç çıkamadım daha doğrusu çıkmak istemedim oğlumla elim ilgilendi mesajlarınızı bile şindi okumayı bitirdim ❤️ Sat 25 aralık yarın dr randevum var 7+2 olucam yarın inşallah hersey yolundadır 2 haftadır sabrediyorum gitmemek için :)

İnşallah ya içim içimi yiyor
Çok zormuş bu işler ya

Birde 13 yıldan sonra gelince insan iyice tedirgin oluyor
Öylemi ne güzel mucize gibi gelir benimde bir kızım var 4 yaşında ama 3 bebepimi kaybettim düşükle sonrasında oyüzden şimdi buda bana mucize gibi geliyor sizi çok iyi anlıyorum bende tedirginim ama streste zararlı iyi süşünelim iyi olsun

Kızlarr günaydın, ya dün yataktan hiç çıkamadım daha doğrusu çıkmak istemedim oğlumla elim ilgilendi mesajlarınızı bile şindi okumayı bitirdim ❤️ Sat 25 aralık yarın dr randevum var 7+2 olucam yarın inşallah hersey yolundadır 2 haftadır sabrediyorum gitmemek için :)
Dün aynı bende öyleydim bugün maşallah çok iyiyim :)

Dr içinde küçük bir nokta var o olabilir dedi
Daha küçük olduğu için Haftaya gözükür dedi
Kese 11 mm
Ya ne boşu? Hamile kadını boşu boşuna strese sokmaktan başka birşey değil yaptığın. 5haftalıkken zaten ancak kese görünür bebek görünmez 6-7haftalıkken çağırır kalp atışı için orda gorur. Boş gebelik ihtimalini ancaa 6da goremezse getirir insan aklına yazık günah ya insanları yok yere strese sokuyorsun

Ya ne boşu? Hamile kadını boşu boşuna strese sokmaktan başka birşey değil yaptığın. 5haftalıkken zaten ancak kese görünür bebek görünmez 6-7haftalıkken çağırır kalp atışı için orda gorur. Boş gebelik ihtimalini ancaa 6da goremezse getirir insan aklına yazık günah ya insanları yok yere strese sokuyorsun
Benim için söylüyorsun sanırım ama tamamen yanlış anlamışsın söylediklerimi sanırım iyicw oku bence yazdıklarımı ! Değerinşn 26.000civarı olduğu yazdığı ve boş olabilirmi diye aorduğu için sordum bunda ne varki anlayamadım boş gebeliktir dite bir tanımı koymuşum acaba? Ben kendimde bizzat yaşadım boş gebeliği bildiklerimi aktardım zaten olmadığıda yolk sac olduğu için anlaşıldı soru soran insanlara bildiklerimizi doğru şekilde aktarmalıyız bence boş boş vaat vermemeliyiz değilmi?

Son düzenleme:
Dr içinde küçük bir nokta var o olabilir dedi
Daha küçük olduğu için Haftaya gözükür dedi
Kese 11 mm

Benim için söylüyorsun sanırım ama tamamen yanlış anlamışsın söylediklerimi sanırım iyicw oku bence yazdıklarımı ! Değerinşn 26.000civarı olduğu yazdığı ve boş olabilirmi diye aorduğu için sordum bunda ne varki anlayamadım boş gebeliktir dite bir tanımı koymuşum acaba? Ben kendimde bizzat yaşadım boş gebeliği bildiklerimi aktardım zaten olmadığıda yolk sac olduğu için anlaşıldı soru soran insanlara bildiklerimizi doğru şekilde aktarmalıyız bence boş boş vaat vermemeliyiz değilmi?
Boş gebelik olmaz dimi korkuyorum diyen kadına kese boş muydu benim de boştu 6.hafta belli oldı diye cevap verrmek gercekten cok doğrucu hahahaaa 5.haftada kaç kişi acaba bebeği gördü kalp atısı duymustur.normal olanı bu zaten... Neyse bikaç güne beş haftalık olup dra gidip boş keseni tekrar görünce anlarsın ne demek istediğimi.. Ama inşallah bu sefer 6-7. Haftalarda gorur duyarsın bebeğini kimseyi de strese sokmazsın

Canım son satina gore kac haftada bos gebelik tanısı konabilir?
Rahatsiz olmayacaksan ne kadar beklediniz söyler misin?
Merak ettim acikcasi.
Biz ilk hafta gittigimizde kucucktu kese,erken gittik cunku bende öncesinde dış gebelik gecirdim ve kesenin dogru yerde oldugunu gormek bile cok sevindiriciydi.Yoksa beta takibine baslayacaktik.

1 hafta sonra tekrar gittim.Kese gayet normal buyuyor.Doktorumda senin gunune gore de gec döllenme suan hersey normal hic stres yapma dedi.
Ben zaten erken gittim biliyorumda:) Tahlil icin gidince baska doktor cok ilgisiz davrandi o yuzden kendi doktoruma tekrar gittim :)
Senden duymak istedim.

Kizlar bugun keseyi gorduk 8.5 mm benim ki kac haftalik oldugunu bilemiyorum gec dollenme oldugu icin ayni boyutlarda kac haftalik oldugunu bilen var mi

Canım son satina gore kac haftada bos gebelik tanısı konabilir?
Rahatsiz olmayacaksan ne kadar beklediniz söyler misin?
Merak ettim acikcasi.
Biz ilk hafta gittigimizde kucucktu kese,erken gittik cunku bende öncesinde dış gebelik gecirdim ve kesenin dogru yerde oldugunu gormek bile cok sevindiriciydi.Yoksa beta takibine baslayacaktik.

1 hafta sonra tekrar gittim.Kese gayet normal buyuyor.Doktorumda senin gunune gore de gec döllenme suan hersey normal hic stres yapma dedi.
Ben zaten erken gittim biliyorumda:) Tahlil icin gidince baska doktor cok ilgisiz davrandi o yuzden kendi doktoruma tekrar gittim :)
Senden duymak istedim.
Yoo tabiki rahatsız olmam boş gebelikten tam 1 yıl geçti üstünden bazı tedavilerim oldu histereskopi ve klomen çatlatma iğnesi ile şuan hamile kaldım benim hep geö döllnmw oluyor boş gebeliğimde 6.haftada netleşmişti ve kürtaj olmuştum 5. Hafta gittiğimde zaten bekledik yolk sacı göremedi doktorum 8 .haftaydı sanırım artık alındı

Boş gebelik olmaz dimi korkuyorum diyen kadına kese boş muydu benim de boştu 6.hafta belli oldı diye cevap verrmek gercekten cok doğrucu hahahaaa 5.haftada kaç kişi acaba bebeği gördü kalp atısı duymustur.normal olanı bu zaten... Neyse bikaç güne beş haftalık olup dra gidip boş keseni tekrar görünce anlarsın ne demek istediğimi.. Ama inşallah bu sefer 6-7. Haftalarda gorur duyarsın bebeğini kimseyi de strese sokmazsın
Ben ilk kez hamile kalmıyorum hanımefendi 3 düşük yaptım yani neyin ne zaman görüneceğini az çok biliyorum ..çok şükür sağlıklı kızım var ben kötü niyetle yazmadım onuda siz öyle anlamk istemişsiniz bence daha sonra yazdıklarımıda okursanız anlarsınız neyse birbirimizi kırmayalım yinede umarım herkes sağlıkla alır kucağına bebeklerini

Kizlar bugun keseyi gorduk 8.5 mm benim ki kac haftalik oldugunu bilemiyorum gec dollenme oldugu icin ayni boyutlarda kac haftalik oldugunu bilen var mi

Canim ben ilk gittigimde 4+5 flndim 7mmdi.
Gec dollenme bnm.

Yoo tabiki rahatsız olmam boş gebelikten tam 1 yıl geçti üstünden bazı tedavilerim oldu histereskopi ve klomen çatlatma iğnesi ile şuan hamile kaldım benim hep geö döllnmw oluyor boş gebeliğimde 6.haftada netleşmişti ve kürtaj olmuştum 5. Hafta gittiğimde zaten bekledik yolk sacı göremedi doktorum

Anladim canum gecmis olsun.Tesekkur ederim.
Bu saglikla ilerler insallah❤

Kızlar hic stres yapmayın bence.Buara herkes eminim gergindir.Hem cok erken zamanlar hemde daha net haberler duyamadigimiz zamanlar❤

Kac kisiyiz mutlaka farkli fikirler olacak.
Zaten onemide fikirlerimizi toplamak❤

Herkes hayirli haberler alir insallah❤

Benim kuzenimede 8.haftasinda bi doktor ne bebegi senin sadece gaz bulutun var demisti :)))))Kalp atisinida o hafta duydular sonra :)))))
Yani bicok hikaye var ve hepimizinki her gebelik bambaska bir hikaye,baska bir deneyim.Mutlaka ogrendigimiz,ogrenecegimiz seyler cikiyor.
Biliyorum demek en cok kendini yaniltmak olur

Bir deeee sayfayııı kim devralmak isteeeeer?
Hic dusunmedigim birseydi arkadas sadece ismimi etiketlemis adminde degistirmis.
Ilgilenememde yani bikac hafta sonra tablo vs gormek ister cogu kisi;)

Alabilecek biri varsa sevinirim :)

Back