• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Ha ha benim eşim asker canım. Yalvarsamda mümkün değil. Hafta sonları hep beraber maaile uyanıp benim miğdemin bulantısının geçmesini bekliyoruz kahvaltı için. Yani o şartlarda bile bazen 2_3 saat bekler kalkıp hazırlamaz:kk77::silah:ben evden çalışıyorum sağolsun kargolarımı gönderiyor. Bunada şükür modundayım daha fazla bişey istemiyorum:KK15:
Benimkide mutfaga girmez.bisey getirir götürür anca o kadar.bazen keçilik yapiyor.
Ama baksalar bize fena olmaz:KK66:

Kızlar benim eşim de normalde yardım ederdi ama hamileliği öğrendiğinden beri birçok şeyi ben söylemeden yapıyor bulaşık makinesini boşaltmaya başladı yemek yoksa ve uyku halim varsa rahatsız etmeden gidip yemeği yapıyor falan çok rahatlattı beni Allah razı olsun. İnş hep böyle devam eder. Bu arada ikinci çocuk bizimkisi ilkte de yardım ediyordu ama belki unuttum aradan geçen zamanda bilmiyorum şimdi daha çok yardım ediyor gibi

Kızlar benim eşim de normalde yardım ederdi ama hamileliği öğrendiğinden beri birçok şeyi ben söylemeden yapıyor bulaşık makinesini boşaltmaya başladı yemek yoksa ve uyku halim varsa rahatsız etmeden gidip yemeği yapıyor falan çok rahatlattı beni Allah razı olsun. İnş hep böyle devam eder. Bu arada ikinci çocuk bizimkisi ilkte de yardım ediyordu ama belki unuttum aradan geçen zamanda bilmiyorum şimdi daha çok yardım ediyor gibi
Bunu demiyeydin iyiydi canım. Kızlar siz burda durun ben bi koşu benim adamı vurmaya gidiyorum :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Asker eşleri var mı benim gibi? Ben öğretmenim ben de yoruluyorum ama eşim çok çalışıyor görevlere çok gidiyor fazla kıyamıyorum ama yine de ufak tefek yardımları oluyor bazen.

Kasiklarim bazen cok agriyor kasik agrisi sagda olursa kiz solda olursa erkek olur demislerdi dogru mu hatirlamiyorum ama sizlerde nasil peki:halay::halay:

Benim kürtaj olduğum bebikom kızdı sağ taraftaydi orası ağrıyordu
Şimdi sol ağrıyor
Hatta az önce annemle bunun muhabbetini yaptım erkek mi bu bilmem dedim

Perşembe günü özel hastanede kontrollerime başlayacağım için hem orada zaman kaybetmemek hem de gereksiz tahlil paraları ödememek için bugün sağlık ocağına gidip tüm gebelik testlerim icin kan verdim 6tüp kan alındı zaten kansızdım iyice kanımı kuruttular. Sonuçları alıp direk doktora gideceğim umarım illa bu hastanede yaptıracaksın diye tutturmaz :KK43: yeniden tüplerce kan vermek istemem :KK43:

Ne güzel canim.seninkisi yemek yapiyormus.benimkisi beceremez.
Bugün toplantısi vardi.o gelene kadar aç
Bende iki hafta sonra giderim o zaman daha garanti olur
Evet canim.

Back