• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Dün bende yedim bugün tekrar yiyeceğim sanırım dayanamıyorum. Normalde aşırı tatlıya düşkünumdur. Ama hamile kaldığımdan beri tatlı görmek bile istemiyorum
Ya bende tatli görmek istemiyorum.dün gece esimin israriyla pastamia yedik.tiksindim.sonra.
Ciğköfte diye bağırasim var:KK71:

Ben de tatlısız hele çikolata olmadan yaşayamam ama hiiiç istemiyorum. Aynı sizin gibi çiğ köfte lahmacun pide falan o tarz istiyor canım. Şimdide ıspanaklı börek vardı buzlukta çıkardım onu yiyorum artik. Ben patates kizartmasinin kokusuna tahammül edemiyorum şuan :(

Kızlar genelde cok tukettiklerinizi caniniz istemez,olmadik aeyler ister nadir tukettiginiz hatta sevmediginiz bile olabilir :))))
Vucudun dengesi bence.
Hormonlar daha hizli ve ne eksikse gonderiyor sinyali :))))

Kizimda limon yiyordum bana mandalina gb tatli geliyordu :)))))))
Bende de suan olacaksa daha tuzlu,daha baharatli,daha tatli olsun istegi var.Sonrasi fena.

Bende bugun doktora gittim gec döllenme dedi.2 hafta sonra gidecem :) Oncesinde de gormustuk keseyi gidisata gore gayet normal dedi.
Bulantilar hala yedikten sonra ve yedigimden tiksindirici sanki.Suan yazarken bile aklima yemek geliyor midem dalgalaniyor :)))

Iyi haberler alanlarin gozuaydiiinn daim olsuunn,sikintili hissedenlerin derdi son bulsun insallah saglikli haberlerle❤

Ben de tatlısız hele çikolata olmadan yaşayamam ama hiiiç istemiyorum. Aynı sizin gibi çiğ köfte lahmacun pide falan o tarz istiyor canım. Şimdide ıspanaklı börek vardı buzlukta çıkardım onu yiyorum artik. Ben patates kizartmasinin kokusuna tahammül edemiyorum şuan :KK43:
Kiz bende buzluktaki peynirli böreği cikarttim yedim.aynı benim gibi yapmişsin.

Merhaba annisler :-) az önce doktordan geldim vajinal bakti çok yeni yerleşyo dedi size bi sorym olacak Hıbor kan sula dirici kullanan var mı?

Kizlar cok sukur keseyi gordum
Dr. Durum iyi dedi cok sukur
Daha cok kucuk tabiki
2 hafta sonraya gun verdi kalp atisi icin insallah Rabbim nasip eder.

Birde benimde canim doner etli tuzlu ve eksi tursu gibi seyler cekiyor surekli. Siz yazdikca bende bende diyorum icimden :D

Back