• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Ben burdaki takvimden hesapladim ondan galiba.
Bu arada seninle ayni gün doguracaz ins.
Kalo atisini duyamaya ne zaman gideceksin.
Daha kan testi yarın yaptırcam. Herhalde haftaya giderim hiç bilmiyorum eşimin vardiyasına bağlı. Seninle aynı zaten sen benden önce gidersen haber ver ;)

Kizlar cok sukur keseyi gordum
Dr. Durum iyi dedi cok sukur
Daha cok kucuk tabiki
2 hafta sonraya gun verdi kalp atisi icin insallah Rabbim nasip eder.

Birde benimde canim doner etli tuzlu ve eksi tursu gibi seyler cekiyor surekli. Siz yazdikca bende bende diyorum icimden :KK70:
Canım hayırlı olsun beta kaçtı gördüğünde ili bu hafta bende görürüm miniğimi :))

Bende gidip vericem kan ama o 1 gün bekleme olayı çok sinir bozucu :)
1 fun beklemene gerek yok kan vermeeen once dr un yanina giriyorsun ya orda hasta kayit numarani al labimden ogleden sonra 4te bak gece 12 ye kadar mutlaka sonuc cikiyo ben hep internetten bakiyorum :))))

Ben utanmiyorum bacim.yapsin.öglen evdeydi.diyorum ki git bana aynayi cimbizi getir.hadi ordan abartma dedi bana.
Sürekli bisey istiyorum.bazen yapmiyor.tutturabildigime artik:)
Ha ha benim eşim asker canım. Yalvarsamda mümkün değil. Hafta sonları hep beraber maaile uyanıp benim miğdemin bulantısının geçmesini bekliyoruz kahvaltı için. Yani o şartlarda bile bazen 2_3 saat bekler kalkıp hazırlamaz:kk77::silah:ben evden çalışıyorum sağolsun kargolarımı gönderiyor. Bunada şükür modundayım daha fazla bişey istemiyorum:KK15:

Kasiklarim bazen cok agriyor kasik agrisi sagda olursa kiz solda olursa erkek olur demislerdi dogru mu hatirlamiyorum ama sizlerde nasil peki:halay::halay:

Back