• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Kızlar benim eşim de normalde yardım ederdi ama hamileliği öğrendiğinden beri birçok şeyi ben söylemeden yapıyor bulaşık makinesini boşaltmaya başladı yemek yoksa ve uyku halim varsa rahatsız etmeden gidip yemeği yapıyor falan çok rahatlattı beni Allah razı olsun. İnş hep böyle devam eder. Bu arada ikinci çocuk bizimkisi ilkte de yardım ediyordu ama belki unuttum aradan geçen zamanda bilmiyorum şimdi daha çok yardım ediyor gibi
Aynen benim eşim de öyle Allah ondan razı olsun. Ilk de de çok yardım etti ikinci de üzerimde çocuğun da yükü olduğu için 2 kat yardım ediyor şimdi.

Beta sonucun kaç geldi canım bugün baktıracaktın?

Canım 23.00 gibi gidicez. Bnden yine akıntıyla bereber kahverengi leke gelmiş. 2 gündür gelmiyodu. Yerleşme kanaması aralıklı mı oluyo. Hiç bilmiyorum ki.

Asker eşleri var mı benim gibi? Ben öğretmenim ben de yoruluyorum ama eşim çok çalışıyor görevlere çok gidiyor fazla kıyamıyorum ama yine de ufak tefek yardımları oluyor bazen.
Benim eşim uzman çavuştu. Beni yanında götüremedi ve hamileydim çok zorluk yaşadık ben bırakmasını istedim istifa etti şimdi yanımda çok şükür

Banada doktorum kullanmamı söyledide zararlı olduğunu yazan siteler varda oyüzden korktum biraz
Canim ben kizimda da kullandim kizimdan once kalp durmasindan kurtaj oldum bebegimi kaybettim kan pihtilasmasindan bebek beslenememis olabilir dolayisyla bebe aspirini kullanacaksin bundan sonraki gebeliklerinde dedi onlem olarak kullandiriyo doguma yakin biraktiriyo kanama fazla olmasin diye.

Canim ben kizimda da kullandim kizimdan once kalp durmasindan kurtaj oldum bebegimi kaybettim kan pihtilasmasindan bebek beslenememis olabilir dolayisyla bebe aspirini kullanacaksin bundan sonraki gebeliklerinde dedi onlem olarak kullandiriyo doguma yakin biraktiriyo kanama fazla olmasin diye.
Canim benimde bir kurtajim var.kalbi durdu.
Dr kullan demedi bana.senin doktorun demis.kullanayim mi sence .bi zarari olur mu?

Benim eşim uzman çavuştu. Beni yanında götüremedi ve hamileydim çok zorluk yaşadık ben bırakmasını istedim istifa etti şimdi yanımda çok şükür
Biz çok şükür beraberiz. Eğer ayrılmak durumunda kalırsak ben de istifa etmesi için her şeyi yaparım. Eşimden ayrı yaşamak istemem asla. En doğrusunu yapmışsınız

Canım 23.00 gibi gidicez. Bnden yine akıntıyla bereber kahverengi leke gelmiş. 2 gündür gelmiyodu. Yerleşme kanaması aralıklı mı oluyo. Hiç bilmiyorum ki.
İnsallah güzel haberlerle gelirsin bu konuda benim de bir fikrim Yok canım lekem gelmedi hiç.

Canim benimde bir kurtajim var.kalbi durdu.
Dr kullan demedi bana.senin doktorun demis.kullanayim mi sence .bi zarari olur mu?
Keseyi gormeden baslama dedi bana keseyi gorduk kan tahlilleri istedi onlara bakti sonra kullan dedi mutlaka dr soylerse kullan hamilelikte kafana gore bisey kullanma derim ben canim.

Back