• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Kan degerlerin nasildi peki gecen hafta 4000 di benim

Ben 700’den sonra ölçtürmedim doktor da gerek görmedi, şimdi aklına o kötü düşünceler getirmek yerine sakinleş bebeğini düşün. Ben eminim bir sıkıntı yoktur genelde ultrason ve sat birbirine uymuyor zaten

Valla kuzum ben senin için netten baktım onu kopyala yapıştır yaptım senin için. Doktor boş yere çağırmaz heralde hem değerlerin de yüksek görürsün inşallah bebişini. Bizi de bilgilendir :KK66:
anladim canim. Insallah ama sanirim bebek degilde sadece kese olur dedigin gibi. Ben bir umut sormustum. Cok merak ediyorum. Rabbim insallah bana da kismet eder

cnm şöyle diyeyim benım de tüp bebek ve doktorum test gününden 3 hafta sonra kese ve kalp atışı içn gelin dedi... testti ne zaman yaptıysan 3 hafta sonra gidersen hem keseyi hem kalp atşının duyarsın şimdi gidersen sadece keseyi görürsün
yaaa seninde mi tup bebek. Anladim canim. Dr.um sadece kese icin dedi. Kalp icin sonra cagiracak insallah hepimiz o gjnleri goruruz. Pit pit kalplerini duyariz insallah.

C

Canim gorebilirsin belkide benim gecen hafta persembe degerim 980 di cumartesi minnacik bişey buldu doktor telas yapıp erken gittim ama ben pazartesi gel demisti
yok canim bende senin gibiyken degilde biraz daha sonrasina cavirdi dr.um. bakalim haberleri veirirm sizlere

anladim canim. Insallah ama sanirim bebek degilde sadece kese olur dedigin gibi. Ben bir umut sormustum. Cok merak ediyorum. Rabbim insallah bana da kismet eder

yaaa seninde mi tup bebek. Anladim canim. Dr.um sadece kese icin dedi. Kalp icin sonra cagiracak insallah hepimiz o gjnleri goruruz. Pit pit kalplerini duyariz insallah.

yok canim bende senin gibiyken degilde biraz daha sonrasina cavirdi dr.um. bakalim haberleri veirirm sizlere
Inşallah canım

canim benim tup bebek bugun transferimin 17.gunu o tutuyor. Zaten betahcg degerimde 3700 seviyelrinde olmasi lazim suanda. Oda tutuyor. Gorulmez mi diyosun? Dr.um cagirdi ama :KK43:
Canım seninkiler ikiz olduğu için normal betadan daha yüksek çıkıyordur ama kese gurulebilirmi hiç bilmiyorum genede şansını dene :)

Seninle aynıyiz canım bende 4+5 ama daha çok erken diye düşünüyorum biraz daha sabretmeliyiz sanırım:)
ay benim tup bebek bide bu ikinci denemem dr bugun cagirinca hic dusunmemistim erken mi degil mi degil mi diye.

Canım seninkiler ikiz olduğu için normal betadan daha yüksek çıkıyordur ama kese gurulebilirmi hiç bilmiyorum genede şansını dene :)
bilemkzyoruz canim bugun bakalim kac kese gorcez. Rabbim sagliklisini versinde insallah bir iki farketmez. Insallah saglikla kavusurum bebegime. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

Canım verdi mi kanını senin tam olarak ne kadarlık bebegin 4+ ? Kaç

Canım en son perşembe verdim 3 katı artmıştı
Dr um pazartesi tekrar ver dedi yani bugün vericem. Kaç haftalık bilmiyorum? Beta hcg durumuna göre mi belli oluyo .Perşembe 63,42 id

Back