• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Bende de var kizlar
O ince ince sizilar gecmiyor
Bazen bacagima daha fazla vuruyor
Dun cok düsüktü modum ustumden kamyon gecmis gibiydim
Daha sonraki haftalar artabilir hissettikleriniz hatta yenileri eklenebilir :))))
Insallah hersey saglik icin olsuunn❤
Senin ilk hamileliğin mi canim

Canım ilki 22,31
İkinci 63,42
2 gün arayla verdim dr güzel artmış dedi. Bugün tekrar vericem
Senin adet gecikmeden önce çıkmıştı ilk değerin değil mi?

Çok moralim bozuk kuzlar simdi doktordaydim.keseyi gördü ama 5+3 haftalik ölctü.6+1 olmasi gerekiyordu.kan istedi tekrar ogleden sonra çikicak.acaba gelismedimi kese
Neden moralini bozuyorsun yazık değil mi canına 6+1 olmaz 5 olur nolcak geç yerleşmiştir geriden geliyordur 2-3 haftaya normal zamanına gelir o

Gebelik kesesi kanda gebelik tespit edildikten hemen sonra ultrasonda izlenemez.Gebelik kesesinin ultrasonda izlenebilmesi için rahime yerleştikten sonra gebeliğin 10-15 gün büyümesi gerekir. Gebelik kesesi en erken 4,5 -5 haftalık gebelik olduğunda transvajinal ultrason ile görülebilir.Kanda gebelik Beta HCG değeri 3000-4000 düzeylerine vardığında yani 6 haftalık gebelik olduğunda gebelik kesesi karından ultrason ile izlenebilir.
canim benim tup bebek bugun transferimin 17.gunu o tutuyor. Zaten betahcg degerimde 3700 seviyelrinde olmasi lazim suanda. Oda tutuyor. Gorulmez mi diyosun? Dr.um cagirdi ama :(

canim benim tup bebek bugun transferimin 17.gunu o tutuyor. Zaten betahcg degerimde 3700 seviyelrinde olmasi lazim suanda. Oda tutuyor. Gorulmez mi diyosun? Dr.um cagirdi ama :KK43:
Valla kuzum ben senin için netten baktım onu kopyala yapıştır yaptım senin için. Doktor boş yere çağırmaz heralde hem değerlerin de yüksek görürsün inşallah bebişini. Bizi de bilgilendir ;)

canim benim tup bebek bugun transferimin 17.gunu o tutuyor. Zaten betahcg degerimde 3700 seviyelrinde olmasi lazim suanda. Oda tutuyor. Gorulmez mi diyosun? Dr.um cagirdi ama :KK43:
cnm şöyle diyeyim benım de tüp bebek ve doktorum test gününden 3 hafta sonra kese ve kalp atışı içn gelin dedi... testti ne zaman yaptıysan 3 hafta sonra gidersen hem keseyi hem kalp atşının duyarsın şimdi gidersen sadece keseyi görürsün

Hiç sıkma canını bişey olsa zaten doktorun söylerdi. Biraz daha zaman ilerlesin o zaman daha net olur herşey. Mesela düşün bazı çocuk 4 kilo doğarken bazısı 3 kilo doguyor ama ikisi de sağlıklı oluyor. O yüzden evham yapma kendine canım benim :KK66: G Gamze1201
Benim kafama takilan gecen hafta 4000 di bthcg gorunmemisti kese.simdi gorundu ama geride bir tuhaflik var gibi.

Neden moralini bozuyorsun yazık değil mi canına 6+1 olmaz 5 olur nolcak geç yerleşmiştir geriden geliyordur 2-3 haftaya normal zamanına gelir o
Ewt adete 2 gün kala öğrenmiştim değer 22,31 di

Gecen hafta 4000 di bthcg ve 5 haftalikti kanda buna gore nasil bu haftada 5 haftalik bir tuhaflik var.benim daha oncede 6 haftada sonlanmisti gebelik korkuyorum

Ay evet ailede ikiz olanlarda ikiz ihtimali cokmus bende cok istedim ikiz olsun hayirlisi tabii ki her zaman rabbim kizimi gonderdi tam tup bebek tedavisi icin dr arastirirken hemde :)) simdikide supriz oldu cok sukur aralari 17-18 ay falan olcak kismet olursa :)))
Ay ne güzel. Mucize çok Zor olacak diğeri de küçük olunca ama rabbim verdiyse vardır bir hayır sanırım dimi? Kolaylığını da verir inşallah gelecek bebeklerimizi kolay olur
Oğlumun afacanligindan sonra ikizlerim olursa sevinir miyim pek bilemedim :) Allah hayırlısını versin :)
Benim ikizlerde fena içim de korkular ya bu da ikizse diye genetik olarak yok ama yine de korkuyor insan hayırlısı olur inşalllah

Ben daha kan vermedim kızlar ama yarın 5haftalık olacak ilkinde 5+4te kese görünmüştü bunda ne zaman görünür kese gören var mı kaçıncı hafta gördünüz Çarşamba gidicem görme ihtimalin var mı acaba

C
Canim gorebilirsin belkide benim gecen hafta persembe degerim 980 di cumartesi minnacik bişey buldu doktor telas yapıp erken gittim ama ben pazartesi gel demisti

Gunaydinnn
Canim anne adaylarım:)
Bugün hepimiz için güzel bir gün olsun insaallah beta hcg yaptırmak arkadaşlar vardı bugün bende dahil değerlerimiz katlansın insaallah
Muayene olacaklara da iyi haberler diliyorum
Gece uyuyamadım sol bacağım çekiyor yorgani yuvarladım bacagimin arasina koydum yukselince agri hafifledi oyle uyudum ancak
Sizde de kasik ağrısı bacak ağrısı olan var mi
Bende de sol bacak çekiyor resmen sanırım normal bu ağrılar bu sabah kan verdim yarın alicam sonuçlarını inşallah hepimizin degerleri sağlıkla yukselir

Çok moralim bozuk kuzlar simdi doktordaydim.keseyi gördü ama 5+3 haftalik ölctü.6+1 olmasi gerekiyordu.kan istedi tekrar ogleden sonra çikicak.acaba gelismedimi kese
Belki geç döllenmedir canım moralini bozma bebisini üzme hayırlı sonuçlarla insallah

İyi olmaya çalışıyorum kanamam kesildi arada kahverengi geliyo
Keseyi gördük şükür ama içinde ne var ne yok perşembe belli olucak
Annemde yatıyorum 10 gün rapor verdi doktor
Geçmiş olsun canım hayırlısıyla inşallah alirsin bebegini kucagina

Back