- 5 Şubat 2010
- 680
- 111
- 323
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken baslamis sizinki bende hic kusma falan yok ara ara mide bulantısı var ama benim belime sancı giriyor arada adet olacakmisim gibi bu normalmi kasiklarimda sanci varMide bulantısı , kusma başlayan var mı? Ben iki gündür kusuyorum. Şimdiden başladı kaç ay sürer ki doğuran kadar kusmam ins.
daha çok erken başlamış sizin 12. haftaya kadar sürer diye biliyorum ama genel olarak mide bulantıları 7-8. haftada başlarMide bulantısı , kusma başlayan var mı? Ben iki gündür kusuyorum. Şimdiden başladı kaç ay sürer ki doğuran kadar kusmam ins.
Kusma yok çok şükür ama midem çok bulanıyorMide bulantısı , kusma başlayan var mı? Ben iki gündür kusuyorum. Şimdiden başladı kaç ay sürer ki doğuran kadar kusmam ins.
Bende bugün yaptıracağım kan testi tekrar bakalım 4 gün önce 12 ydi umarım güzel artmıştırTmm canım tşk ederim. Bnm ki kaç haftalık dr keseyi görünce mi söyleyecek. Geç döllenme çünkü. Birde bugünkü kan değerime göre çağıracak dr.
Çok moralim bozuk kuzlar simdi doktordaydim.keseyi gördü ama 5+3 haftalik ölctü.6+1 olmasi gerekiyordu.kan istedi tekrar ogleden sonra çikicak.acaba gelismedimi kese
Bende bazen birsey hissetmiyorum korkuyorum bazen de simdi oldugu gibi adet sancisi cekiyorum özellikle belimdeBenimde basta biraz mide bulantim vardi ama kusma dercesinde degil
Dun de kasik agrim falan vardi
Bugun tik yok
Hic bisey hissetmiyorum
Insallah bebislerim iyidir
Sizin nasil benim gibi hic bisey hissetmeyen var mi
İnş artmıştır bnde çok heyecanlıyım endişeliyim bn akşam vericemBende bugün yaptıracağım kan testi tekrar bakalım 4 gün önce 12 ydi umarım güzel artmıştır
benim belim hic agrimadi sadece kasiklarim agriyor bazen. Birde bazen gogus hassasiyeti o kadarBende bazen birsey hissetmiyorum korkuyorum bazen de simdi oldugu gibi adet sancisi cekiyorum özellikle belimde
Değişkenlik gösteriyorBenimde basta biraz mide bulantim vardi ama kusma dercesinde degil
Dun de kasik agrim falan vardi
Bugun tik yok
Hic bisey hissetmiyorum
Insallah bebislerim iyidir
Sizin nasil benim gibi hic bisey hissetmeyen var mi
Günaydın. Bende bi kaç gündür mide bulantısı vardı ama ilk defa bugün kustum. Genelde 3 ay sonra bitiyor ama ben oğlumda sadece 7.ay kusmadım geri kalan bütün aylar rezaletti benim için doğuma yakın bile yediğimi çıkarıyordumMide bulantısı , kusma başlayan var mı? Ben iki gündür kusuyorum. Şimdiden başladı kaç ay sürer ki doğuran kadar kusmam ins.
ben en son cuma günü ölçtürdüm 620 idi ... ama doktora 2 hafta sonra gidecegım önemlı olan kalp atışı zaten biraz sabretmekte fayda var
Benim iki haftalık fark ölçtü doktor, senin 5 güncük bir şey olmaz, geç döllenmedir canını sıkma inşallah bebişlerimiz iyi olacakÇok moralim bozuk kuzlar simdi doktordaydim.keseyi gördü ama 5+3 haftalik ölctü.6+1 olmasi gerekiyordu.kan istedi tekrar ogleden sonra çikicak.acaba gelismedimi kese
Gebelik kesesi kanda gebelik tespit edildikten hemen sonra ultrasonda izlenemez.Gebelik kesesinin ultrasonda izlenebilmesi için rahime yerleştikten sonra gebeliğin 10-15 gün büyümesi gerekir. Gebelik kesesi en erken 4,5 -5 haftalık gebelik olduğunda transvajinal ultrason ile görülebilir.Kanda gebelik Beta HCG değeri 3000-4000 düzeylerine vardığında yani 6 haftalık gebelik olduğunda gebelik kesesi karından ultrason ile izlenebilir.Kizlar peki bugjn dr.a gittigimde kesenin icinde bebek gorulebilir mi?
4+4um bugun