• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Mide bulantısı , kusma başlayan var mı? Ben iki gündür kusuyorum. Şimdiden başladı kaç ay sürer ki doğuran kadar kusmam ins.
Erken baslamis sizinki bende hic kusma falan yok ara ara mide bulantısı var ama benim belime sancı giriyor arada adet olacakmisim gibi bu normalmi kasiklarimda sanci var

Mide bulantısı , kusma başlayan var mı? Ben iki gündür kusuyorum. Şimdiden başladı kaç ay sürer ki doğuran kadar kusmam ins.
daha çok erken başlamış sizin 12. haftaya kadar sürer diye biliyorum ama genel olarak mide bulantıları 7-8. haftada başlar

Benimde basta biraz mide bulantim vardi ama kusma dercesinde degil
Dun de kasik agrim falan vardi
Bugun tik yok
Hic bisey hissetmiyorum
Insallah bebislerim iyidir
Sizin nasil benim gibi hic bisey hissetmeyen var mi

Bugun tik yok
Hic bisey hissetmiyorum
Bende bazen birsey hissetmiyorum korkuyorum bazen de simdi oldugu gibi adet sancisi cekiyorum özellikle belimde

Bugun tik yok
Hic bisey hissetmiyorum
Değişkenlik gösteriyor
Bende dün akşama doğru baya iyiydim bunda da telaşlandım bişey mi var diye
Gece de mide bulantısına uyandım :) çok evhamlıyız

Günaydın. Bende bi kaç gündür mide bulantısı vardı ama ilk defa bugün kustum. Genelde 3 ay sonra bitiyor ama ben oğlumda sadece 7.ay kusmadım geri kalan bütün aylar rezaletti benim için:( doğuma yakın bile yediğimi çıkarıyordum

Hiç sıkma canını bişey olsa zaten doktorun söylerdi. Biraz daha zaman ilerlesin o zaman daha net olur herşey. Mesela düşün bazı çocuk 4 kilo doğarken bazısı 3 kilo doguyor ama ikisi de sağlıklı oluyor. O yüzden evham yapma kendine canım benim :KK66: G Gamze1201

Kizlar peki bugjn dr.a gittigimde kesenin icinde bebek gorulebilir mi?
4+4um bugun

Kizlar kan testini sağlık ocağında mi hastanede mi yaptirdiniz?? Ben kan testi yatırmadım henüz.

Çok moralim bozuk kuzlar simdi doktordaydim.keseyi gördü ama 5+3 haftalik ölctü.6+1 olmasi gerekiyordu.kan istedi tekrar ogleden sonra çikicak.acaba gelismedimi kese
Benim iki haftalık fark ölçtü doktor, senin 5 güncük bir şey olmaz, geç döllenmedir canını sıkma inşallah bebişlerimiz iyi olacak :dua:

Kizlar peki bugjn dr.a gittigimde kesenin icinde bebek gorulebilir mi?
4+4um bugun
Gebelik kesesi kanda gebelik tespit edildikten hemen sonra ultrasonda izlenemez.Gebelik kesesinin ultrasonda izlenebilmesi için rahime yerleştikten sonra gebeliğin 10-15 gün büyümesi gerekir. Gebelik kesesi en erken 4,5 -5 haftalık gebelik olduğunda transvajinal ultrason ile görülebilir.Kanda gebelik Beta HCG değeri 3000-4000 düzeylerine vardığında yani 6 haftalık gebelik olduğunda gebelik kesesi karından ultrason ile izlenebilir.

Back