• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Canım en son perşembe verdim 3 katı artmıştı
Dr um pazartesi tekrar ver dedi yani bugün vericem. Kaç haftalık bilmiyorum? Beta hcg durumuna göre mi belli oluyo .Perşembe 63,42 id
Bende tam bilmiyorum kuzum betaya göre kese gorunumu belli oluyormus haftalik sat tarihine göre hesaplanıyor
Artışların güzel inşallah sağlıkla yukselmeye devam eder cnm

Canım en son perşembe verdim 3 katı artmıştı
Dr um pazartesi tekrar ver dedi yani bugün vericem. Kaç haftalık bilmiyorum? Beta hcg durumuna göre mi belli oluyo .Perşembe 63,42 id
Evet canm senin betaya göre 4 haftalık en son betana göre

Nasılsınız kızlar benım dunden berı kahve lekelerım cok arttı buaksam dr a gıdıcem korkuyorum benım gıbı olab varmı

Merhaba arkadaslarr cok sukur rabbime az once bebegimin kalp atisini duydukkk. 6+0iz allah herkese nasip etsin
6+1 benımde usttenmı muayne ettı dr a gıdıcem bende bugun kahve lekelerım artttı ıns kalp atıslarını duyarm

Nasılsınız kızlar benım dunden berı kahve lekelerım cok arttı buaksam dr a gıdıcem korkuyorum benım gıbı olab varmı

Benim de var cuma başladı dün arttı bugün azaldı gibi akşama ne olur bilmiyorum.

Doktora gitmek lazım mutlaka, en azından içiniz rahat etsin ve inşallah bir sorun yoktur. Yormayın kendinizi doktorunuzun dediklerine uyun mutlaka.

Benimde var cuma başladı dün arttı bugün azaldı gibi akşama ne olur bilmiyorum.

Doktora gitmek lazım mutlaka, en azından içiniz rahat etsin ve inşallah bir sorun yoktur. Yormayın kendinizi doktorunuzun dediklerine uyun mutlaka.
Progestan kullanıyorum calısıyorum dınlenemıyorum artınca korktm gıdıcem sen gıttınmı dr a kahvemı senınde

Back