• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Benim hepsinde Vajinal bakıldı. Bu konuyla ilgili sorun yaşamadım.
Bende bunu araştırmıştım ama vajinal ultrasonun düşüğe sebep olmadığı kanısındayım ve bende baktırmıştım kızımda ve hiç bir düşük tehlikem dahi yoktu ama belki ilişki yasağı olanlarda düşük tehlikesi olanlarda tehlikeli olabilir

Bende bunu araştırmıştım ama vajinal ultrasonun düşüğe sebep olmadığı kanısındayım ve bende baktırmıştım kızımda ve hiç bir düşük tehlikem dahi yoktu ama belki ilişki yasağı olanlarda düşük tehlikesi olanlarda tehlikeli olabilir
Bende senin gibi dusunuyorum cnm

Hadi herkes yerlerini yazsın bende İstanbul Anadolu yakasındayım kızımda Doğum yaptığım doktorumu buldum hastane değiştirmiş ama illa o olacak Pendik remedy hospital da kendisi inş hastane de güzeldir 21 şubatı iple çekiyorum :KK6:
Eşimin ailesi
Bilmiyorum canım benim okuduklarım istisna olabilir tabiki ama benim gözüm baya korkmuştu. Bence acele etmeyerek ultrasonda görülene kadar beklemek daha mantıkli.
Bi arkadaşım var apt manda o da Vajinal muayeneden sonra düşük yaptı ve muayeneye yordu bu durumu. Ben Dr işine karışmak istemediğim için hiç yorum yapmadım, düşüğüm oldu ana muayeneden önce düştü zaten. Düşüğe meyilli gebeliklerde etkiliyor olabilir. Dikkat etmekte fayda var tabi

Kızlar bi arkadaş vardı hatırlamayamıyorum ismini, 13 yıl sonra hamile kalmıştı tedavi ile, en son kanaması vardı hastanedeydi, bidaha yazdı mı. Hep aklıma geliyor ama görmedim yazdığını. İnşallah herşey yolundadır.

Ayy ne güzel ikizlerin var :) çok zordur ama ikiz annesi olmak bi ayrıcalık bence herkese nasip olmuyor :) benim babamin ikizi var diye ben hep ikizin olur diye bekledim ve çok istedim ama çok tatlı bi oğlum oldu :)
Baya zor anlatılmaz yaşanırçok şükür iyiki varlar çok zor sahip oldum ben onlara şimdiki meleğim çok garip bir şekilde geldiallh bağışlasın belki şimdi ikizin olur

Baya zor anlatılmaz yaşanırçok şükür iyiki varlar çok zor sahip oldum ben onlara şimdiki meleğim çok garip bir şekilde geldiallh bağışlasın belki şimdi ikizin olur
Ay evet ailede ikiz olanlarda ikiz ihtimali cokmus bende cok istedim ikiz olsun hayirlisi tabii ki her zaman rabbim kizimi gonderdi tam tup bebek tedavisi icin dr arastirirken hemde :)) simdikide supriz oldu cok sukur aralari 17-18 ay falan olcak kismet olursa :)))

Oğlumun afacanligindan sonra ikizlerim olursa sevinir miyim pek bilemedim :) Allah hayırlısını versin :)

Bu belirtileri yaşayanlar varmı acaba benim gibi?

Ayy aşırı saç yağlanması hamilelikten mi olurmuş, benim normalde iki günde bı yaglanirdi şimdi gün aşırı yaglaniyor bende diyorum iyi mi yikayamadim acaba :))
Ben bugün ilk defa küstüm kendimi tutuyorum genelde kusmamak için canim hep tuzlu ekşi istiyor.

Canım ben oğlumdan sonraki sorunlar derken kayıplarım oldu bikaç tane onu kastetmiştim. Ben hep kardeşlerin arasının yakın olması taraftarıydım benim oğluma kısmet olmadı. Senin çocuklar şanslı arkadaş olurlar birbirlerine inşallah canım :KK200:
Yaaa yemin ederim artık kendimden nefret ediyorun ya :( ben böyle bişey olduğunu bilseydim yazar mıydım ya kütfen yanlış anlama beni ya nolursun affet. Zor zamanları hatırlatmak istemedim ben yanlış anlamışım özür dilerim rabbim sana ve isteeyen herkeze nasib etsin kimseyi boş bırakmasın, Allah aşkına özrümü kabul et kırdıysam çok özür dilerim. Ama şimdi rabbim sağlıklısını hayırlısını nasib etsin canımm benimm ☺️☺️☺️❤️❤️❤️

Kasiklari çeker mi bi insanın cidden çekiyor
Ve ağrıdan uyuyamadım...

Back