• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Herkeste her hamilelikte aynı belirtiler olmuyor malesef olmaması da kötü birşey değil ben ilk kıızmda mesela hiç anlamadım 5 haftalıktı adet gecikince yapım test hiç belirtim yoktu ama şimdi göğüs acısı saç yağlanması kabızlık sık idrara çıkma arada bulantı ve aşırı halsizlik var devamlı uyuyorum gğndüzleri ama sabah etkenden uyanıyorum uyku düzenim altüst oldu

Herkeste her hamilelikte aynı belirtiler olmuyor malesef olmaması da kötü birşey değil ben ilk kıızmda mesela hiç anlamadım 5 haftalıktı adet gecikince yapım test hiç belirtim yoktu ama şimdi göğüs acısı saç yağlanması kabızlık sık idrara çıkma arada bulantı ve aşırı halsizlik var devamlı uyuyorum gğndüzleri ama sabah etkenden uyanıyorum uyku düzenim altüst oldu
Kabizlik ve sık idrara cikma uyku hali bendede var

Gece çok deli yatarım normalde hamileliği öğrendiğimden beri gece karnımın üstüne yatacagim diye uyku duzenim bozuldu sabah 5 gibi uyaniyorum
Midem eksiyor halsizim

Senin nasil olmistu canim? Eger uzuleceksen anlatma
inanamiyorum. Kalp dinleme cihazi dedigin steteskop mu dr.larin boynuna taktigindan. Yoksa farkli bisey mi canim? Cok iyi ne guzel bir kizin var Allah bagislasin
Aminn canim. Doppler aldim anne karninda bebek kalp dinleme cihazi yazinca cikiyo cesitleri :)) benimki 2 hamile gezdi simdi yine bana gelecek :)))

Kızlar, gün içimde ara ara sanki adet olacakmışım gibi hafif ağrılarım oluyor. Sizce normal mi?
İlk seferimde hiç böyle olmamıştı. Ve sırt ağrılarım var,ilki gibi olmayacak bu sefer galiba ...
Normalmis tatlim benim de var o agrilardan surekli :))) dr a aordum normal dedi kanama olmadigi surece.

Back