- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
Miden bulantıların artınca ister istemez biraz kilo kaybı oluyor :) yememiz bebiş için daha iyi tabi ye sen eline ne gelirseBen şimdiden kilo almış olabilirim psikoljik acıkıyorum galiba anlamadım ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Miden bulantıların artınca ister istemez biraz kilo kaybı oluyor :) yememiz bebiş için daha iyi tabi ye sen eline ne gelirseBen şimdiden kilo almış olabilirim psikoljik acıkıyorum galiba anlamadım ki
Hakket ya:)) bnmde canm dondurma çeksinn:)) ama acılı çiğ köfte güzel olurduÇiğköfte ve dondurma ne güzel bi ikili dimi
Bnmde olmadı canım gayet iyi bişey:) doktra o kadr sıkıntı anlatsam da tek merakı kanama var mı yoksa gerisine önmsz muamelesi yapar:)Kizlar benim gibi hic lekelenmesi yada kanamasi olmayan varmi bu iyi birseymi?
Yarın olsun zaten sabirsizlikla yemek için bekliyorumHakket ya:)) bnmde canm dondurma çeksinn:)) ama acılı çiğ köfte güzel olurdu
Giriyodur herlde canım:) bilenler yazar kesin ama özelde de devlette de girilir muhtemelnMerhaba kızlar. Nasılsınız?
Bütün gün dışardaydım. Çok şükür kahverengi lekelenmem olmadı. Hatta hafif karnım ağrıdı geçti. Şu andada minik ağrı hissediyorum göbek deliğimin çevrelerinde. Yarın akşam tekrar kan vericem. İnş artmıştır. Sonra dr kontrole çağıracak. Eşimde sabırsızlıkla bekliyo. Eşler yanımızda girebiliyolar mı kalp sesini duymaya.
Devlet hastanesini bilmiyorum ama özelde giriyor canimMerhaba kızlar. Nasılsınız?
Bütün gün dışardaydım. Çok şükür kahverengi lekelenmem olmadı. Hatta hafif karnım ağrıdı geçti. Şu andada minik ağrı hissediyorum göbek deliğimin çevrelerinde. Yarın akşam tekrar kan vericem. İnş artmıştır. Sonra dr kontrole çağıracak. Eşimde sabırsızlıkla bekliyo. Eşler yanımızda girebiliyolar mı kalp sesini duymaya.
Giriyodur herlde canım:) bilenler yazar kesin ama özelde de devlette de girilir muhtemeln
Devlet hastanesini bilmiyorum ama özelde giriyor canim
Yani belki ama norml muayenede alir ins:)) filmlerde hep oyle goruyoz:))İnş dr um izin verir yaa. Bazen alttan bakılıyormuş ya o zaman almayabilir belki
Bende tanıtaym kendimi. Yurtşndym eşimin öğrenclk işleri sebebyle. Kısa zamanda dönerz inşaAllah. Bitane kızım var 7 aylık ismi Amine Bera. Diğeride yolda inş. Yaş 26. Burda başka işim yok :))) bos kalmisken cocuk yapaym dedm:)
Zannetmiyorum alttan bakılınca almazlar bence. Benim bütün hamileliğimde eşim hep yanımda oldu ama ben hiç alttan muayene olmadım çatı kontrolü dışındaCanım özel ama alttan bakınca alınıyor mu?
Yoksa üstten mi bakılıyo ?
Esin sonucta alttanda baksa usttende sen izin verdigin istedigin surece girer canim :)Canım özel ama alttan bakınca alınıyor mu?
Yoksa üstten mi bakılıyo ?
Yani belki ama norml muayenede alir ins:)) filmlerde hep oyle goruyoz:))
Valla burda hepsine aldiklari icin. Her alttn kontrlde yanimdaydi esim ya:) iyi mi kotu mu bilemedmmZannetmiyorum alttan bakılınca almazlar bence. Benim bütün hamileliğimde eşim hep yanımda oldu ama ben hiç alttan muayene olmadım çatı kontrolü dışında
Bos kalmisken cocuk yapmak cok iyi :)))))Bende tanıtaym kendimi. Yurtşndym eşimin öğrenclk işleri sebebyle. Kısa zamanda dönerz inşaAllah. Bitane kızım var 7 aylık ismi Amine Bera. Diğeride yolda inş. Yaş 26. Burda başka işim yok :))) bos kalmisken cocuk yapaym dedm:)
Esin sonucta alttanda baksa usttende sen izin verdigin istedigin surece girer canim :)
Evettt satlarimiz ayni hayirli olsunnn :)))kızlar benim sat 3 ocak. o hesaba gore suan 6 haftalik olucak :)) ekim anası mıyım ben de