• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

cok iyiymis :KK66: arkadaslarina da yaramis. Esime bizde aliriz kalp atisini duyarsak dedim bana anlamsiz anlamsiz bakiyo :KK70: :KK70:
Hahaaa ben baktim dr masrafi cosmus bide hep ayni dr a gidemiyosun kiziyo farkli hastane farkli dr a gitmekten biktim alayimda masraf daha az olur bari dedim bide hastane hastane gezmeyeyim diye aldim :))))))))))

Benimde oğlum ocak 21017 doğumlu 20-21 ay olucak aralarında. Zor olur mu olmaz mı Rabbim bilir ama yardım da eder inşallah içini ferah tut ❤️❤️❤️
Canım ben oğlumdan sonraki sorunlar derken kayıplarım oldu bikaç tane onu kastetmiştim. Ben hep kardeşlerin arasının yakın olması taraftarıydım benim oğluma kısmet olmadı. Senin çocuklar şanslı arkadaş olurlar birbirlerine inşallah canım :KK200:

Hadi herkes yerlerini yazsın bende İstanbul Anadolu yakasındayım kızımda Doğum yaptığım doktorumu buldum hastane değiştirmiş ama illa o olacak Pendik remedy hospital da kendisi inş hastane de güzeldir 21 şubatı iple çekiyorum :KK6:

Benim hepsinde Vajinal bakıldı. Bu konuyla ilgili sorun yaşamadım.
Bilmiyorum canım benim okuduklarım istisna olabilir tabiki ama benim gözüm baya korkmuştu. Bence acele etmeyerek ultrasonda görülene kadar beklemek daha mantıkli.

Back