- 24 Ağustos 2012
- 11.996
- 26.282
- 798
Geceninmavi baktim canim baya cesidi var :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
82 canim81 doğumlu musunuz
Hahaaa ben baktim dr masrafi cosmus bide hep ayni dr a gidemiyosun kiziyo farkli hastane farkli dr a gitmekten biktim alayimda masraf daha az olur bari dedim bide hastane hastane gezmeyeyim diye aldim :))))))))))cok iyiymis arkadaslarina da yaramis. Esime bizde aliriz kalp atisini duyarsak dedim bana anlamsiz anlamsiz bakiyo
Evet cok cesitli ama 3-4 aydan sonra net duyuluyo yerini bulabiliyosun erken vakitte alip kalp atisini bulamayincada panikliyo insan :)))))Geceninmavi baktim canim baya cesidi var :)
Bende 81 Eylül. Benim yaşlarda birilerini görünce sevindim82 canim
Valla arkadaşların durumuna bakınca benimki bulanıyo sayılmaz. İnşallah bu kadarla kalır artmazEvet mide bulantıları zaten b6-7 haftadan sınra başlıyor malesef
Ben angel saund fetal doppler almistim :))) hatta dr uma soyledim aldim o cihazdan diye o zaman sana ultrason jeli vereyim daha net duyarsin dedi 1 sise vermisti ultrason jeli hala bitmedi :))Geceninmavi baktim canim baya cesidi var :)
Bende cok sevindim su anBende 81 Eylül. Benim yaşlarda birilerini görünce sevindim
Canım ben oğlumdan sonraki sorunlar derken kayıplarım oldu bikaç tane onu kastetmiştim. Ben hep kardeşlerin arasının yakın olması taraftarıydım benim oğluma kısmet olmadı. Senin çocuklar şanslı arkadaş olurlar birbirlerine inşallah canımBenimde oğlum ocak 21017 doğumlu 20-21 ay olucak aralarında. Zor olur mu olmaz mı Rabbim bilir ama yardım da eder inşallah içini ferah tut
Vajinal yolla daha kolay görülüyor ama çok yerde okudum düşüğe sebep oluyor diye ben korkarım açıkçası.Kizlar keseyi vajinal yola en erken ne zaman gorebilirirz ?
Degerler 1500 lerde karindan gorebiliriz dedigine gore dr 1000 lerdeyken hcg vajinal gorulebilir gibi geliyo bana zaten benim karindan gorwmeseydi vajinal bakacakti karindan gordu gerek kalmadi.Kizlar keseyi vajinal yola en erken ne zaman gorebilirirz ?
Allah bağışlasın canım, miniğinide sağsalim kucağına almak nasip olsun inşallahBu arada bende tanitayim kendisimi
Asli ben 36 yas ist ev hanimi 1 melegim var 2. Yolda cok sukur :)
Aynen bana da öyle söyledi canim karnimda gezdire gezdire minnacik kese buldu haftaici gel dedi ben cuma olsun dedim iyice buyusun diyeBenim de oyle. Cuma günü baktırdım küçüktü. Sana mm soyledi mi canım boyut olarak bana soylemedi sadece haftaya belli olur iyice küçük şimdi dedi.
Benim hepsinde Vajinal bakıldı. Bu konuyla ilgili sorun yaşamadım.Vajinal yolla daha kolay görülüyor ama çok yerde okudum düşüğe sebep oluyor diye ben korkarım açıkçası.
Bilmiyorum canım benim okuduklarım istisna olabilir tabiki ama benim gözüm baya korkmuştu. Bence acele etmeyerek ultrasonda görülene kadar beklemek daha mantıkli.Benim hepsinde Vajinal bakıldı. Bu konuyla ilgili sorun yaşamadım.
Bu arada kaçıncı bebiş :)Benim hepsinde Vajinal bakıldı. Bu konuyla ilgili sorun yaşamadım.
Aminnn cumlemize insallah :))))Allah bağışlasın canım, miniğinide sağsalim kucağına almak nasip olsun inşallah