duzeltiyorum gorursun canimYa arkadaslar benimde bi sorum olacakti size.sat 26 aralik.beta hcg degerlerim ise
2 subat 30
4 subat 79
6 subat 186
8 subat 393
Ben kac haftalik oldugunu kestiremiyorum.daha oncesinde bos gebelikten dolayi bir kurtaj yasadigim icin de cok korkuyorum.sali gunu kontrolum var kese gorebilir miyim ? Bu durumu yasayan arkadas varsa yardimci olabilir mi
Geç döllenme sanırım adetiniz düzenlimi ? Kaç günde bir oluyorsunuzYa arkadaslar benimde bi sorum olacakti size.sat 26 aralik.beta hcg degerlerim ise
2 subat 30
4 subat 79
6 subat 186
8 subat 393
Ben kac haftalik oldugunu kestiremiyorum.daha oncesinde bos gebelikten dolayi bir kurtaj yasadigim icin de cok korkuyorum.sali gunu kontrolum var kese gorebilir miyim ? Bu durumu yasayan arkadas varsa yardimci olabilir mi
Normalde duzenlidir fakat kasimda kurtajimdan sonra 40 gunde adet gordum 26 aralik bisey olacak diye korkuyoeum elim yuregimde hic bulantim falanda yom kasik agrilarim var o kadarGeç döllenme sanırım adetiniz düzenlimi ? Kaç günde bir oluyorsunuz
Yok canim neden düştüğü belli degil gecen ay mayisda düştu sonra olmadı rahim filmi istediler çekindigim ay hamile kaldim protolon diye bir igne vurunuyorum 2. Oldu herhangi bir kanamam falan yokRabbim.iste kullarinin yuzünü güldüruyor.ins bunu kucagina alirsin.
Bu arada nasil kaybettin.ne zaman oldu.
Bunun icin bi tedavi görüyormusun?
Kürtajdan sonra hemenmi hamile kaldınız?M
Normalde duzenlidir fakat kasimda kurtajimdan sonra 40 gunde adet gordum 26 aralik bisey olacak diye korkuyoeum elim yuregimde hic bulantim falanda yom kasik agrilarim var o kadar
İyi düşünün bence artışlarınoz gayet güzel 2 kat artmış geç döllenmedir dah yeni kürttaj olduğun için yumurtlaman geç olmuştur yanş normalde 6-7 haftalık satına göre ama değerlere göre bence 1-2 hafta geridedir ama artış olduktan sonra sorun olmaz benimde kızım geç döllenme olmuştu 1 hafta ileriden saydık satıM
Normalde duzenlidir fakat kasimda kurtajimdan sonra 40 gunde adet gordum 26 aralik bisey olacak diye korkuyoeum elim yuregimde hic bulantim falanda yom kasik agrilarim var o kadar
Doktorum 1 ay korun dedi 1 aydan sonra hamile kaldimKürtajdan sonra hemenmi hamile kaldınız?
Anladım normalde kürtajdan sonra 3-6 ay korunmak gerekiyoe diye biliyırum ama hayırlısı tabi herşeyin iyi düşün iyi olsun doktora git bence en güzeliDoktorum 1 ay korun dedi 1 aydan sonra hamile kaldim
Cok tesekkur ederim.gecen kurtajimda da boş gebelik dendi beta hcg degerlerim 2 kat artmamisti zaten.İyi düşünün bence artışlarınoz gayet güzel 2 kat artmış geç döllenmedir dah yeni kürttaj olduğun için yumurtlaman geç olmuştur yanş normalde 6-7 haftalık satına göre ama değerlere göre bence 1-2 hafta geridedir ama artış olduktan sonra sorun olmaz benimde kızım geç döllenme olmuştu 1 hafta ileriden saydık satı
Bende bir boş gebelik yaşadım ama kan testi yaptırmamıştım birde kalp atışları durmuştu yine kürtaj olmuştum ve kimyasal gebelik yaşadımCok tesekkur ederim.gecen kurtajimda da boş gebelik dendi beta hcg degerlerim 2 kat artmamisti zaten.
Benim yok ilk kızımdada olmadı düşüklerimdede olmadı illa olacak diye birşey yok zaten metak etmeyin:)Kizlar benim gibi hic lekelenmesi yada kanamasi olmayan varmi bu iyi birseymi?
Amin canım insAllahAllah kucağına almayı nasip etsin canım
Allah kucağına almayı nasip etsin canım
Boş gebelik de genellikle kanama olmazmisda benim bel agrisi ve siskinligim disinda rahatsiz eden bisey yok rahat batti birde fazla pirpirikliyimBenim yok ilk kızımdada olmadı düşüklerimdede olmadı illa olacak diye birşey yok zaten metak etmeyin:)
Insallah guzel haberlerini aliriz.kimyasal gebelik de beta hcg degerleri ile mi anlasiliyor ?Bende bir boş gebelik yaşadım ama kan testi yaptırmamıştım birde kalp atışları durmuştu yine kürtaj olmuştum ve kimyasal gebelik yaşadımbenimde korkularım var ama hayırlısı herşeyin benimde reglime 2 gün kala 12 çıktı kan değerim yarın tekrar baktıracağım bakalım 4 gün geçti
Bende oyleyim mide bulantisi falan hic bi sorunum yok bu da endiselendiriyor beni tam olarak kac haftalik oldugunu bi ogrensem rahatlicamBoş gebelik de genellikle kanama olmazmisda benim bel agrisi ve siskinligim disinda rahatsiz eden bisey yok rahat batti birde fazla pirpirikliyim
Anlamadim canimduzeltiyorum gorursun canim
Yani kimyasalda ben adrtim geçmişti kan testi yaptırmıştım 400lerde çıkmıştı ama öncesini bilmiyorum sanırım düzgün artmıyor ki yasaldaI
Insallah guzel haberlerini aliriz.kimyasal gebelik de beta hcg degerleri ile mi anlasiliyor ?
Bunu saglkkla kucaginiza alirsiniz insalah benim ilk bebegim olacak 2 yildir istiyoruz ama nasip olmadiYani kimyasalda ben adrtim geçmişti kan testi yaptırmıştım 400lerde çıkmıştı ama öncesini bilmiyorum sanırım düzgün artmıyor ki yasalda
Doktora gittinizmi en son adetiniz ne zamanBende oyleyim mide bulantisi falan hic bi sorunum yok bu da endiselendiriyor beni tam olarak kac haftalik oldugunu bi ogrensem rahatlicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?