2018 Ekim Anneleri

duzeltiyorum gorursun canim

Geç döllenme sanırım adetiniz düzenlimi ? Kaç günde bir oluyorsunuz

Rabbim.iste kullarinin yuzünü güldüruyor.ins bunu kucagina alirsin.
Bu arada nasil kaybettin.ne zaman oldu.
Bunun icin bi tedavi görüyormusun?
Yok canim neden düştüğü belli degil gecen ay mayisda düştu sonra olmadı rahim filmi istediler çekindigim ay hamile kaldim protolon diye bir igne vurunuyorum 2. Oldu herhangi bir kanamam falan yok

M

Normalde duzenlidir fakat kasimda kurtajimdan sonra 40 gunde adet gordum 26 aralik bisey olacak diye korkuyoeum elim yuregimde hic bulantim falanda yom kasik agrilarim var o kadar
İyi düşünün bence artışlarınoz gayet güzel 2 kat artmış geç döllenmedir dah yeni kürttaj olduğun için yumurtlaman geç olmuştur yanş normalde 6-7 haftalık satına göre ama değerlere göre bence 1-2 hafta geridedir ama artış olduktan sonra sorun olmaz benimde kızım geç döllenme olmuştu 1 hafta ileriden saydık satı

Cok tesekkur ederim.gecen kurtajimda da boş gebelik dendi beta hcg degerlerim 2 kat artmamisti zaten.

Cok tesekkur ederim.gecen kurtajimda da boş gebelik dendi beta hcg degerlerim 2 kat artmamisti zaten.
Bende bir boş gebelik yaşadım ama kan testi yaptırmamıştım birde kalp atışları durmuştu yine kürtaj olmuştum ve kimyasal gebelik yaşadım benimde korkularım var ama hayırlısı herşeyin benimde reglime 2 gün kala 12 çıktı kan değerim yarın tekrar baktıracağım bakalım 4 gün geçti

I
Insallah guzel haberlerini aliriz.kimyasal gebelik de beta hcg degerleri ile mi anlasiliyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…