- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.461
- 198
Burda diyetisyen yok.ne yaparsam kendim yapacam canim.Diyetisyene gitmek en iyisi canım ilk üç aydan sonra ben de düşünüyorum
Ya aslında ben yürüyüş bandı alsam yavaş yavaş yürüsem diyorum bi zararı olur mu kiBurda diyetisyen yok.ne yaparsam kendim yapacam canim.
Senin nasil olmistu canim? Eger uzuleceksen anlatmaAnladim canim.kaybin her türlüsu kötü.Rabbim bi daha yasatmasin.ins kucagina alirsin bebisini...
inanamiyorum. Kalp dinleme cihazi dedigin steteskop mu dr.larin boynuna taktigindan. Yoksa farkli bisey mi canim? Cok iyi ne guzel bir kizin var Allah bagislasinCanim bende kizimda cok endiseliydim kalp durmasindan 1 kurtajim 2 kendikiginden dusugumden sonra kizima hamile kaldim nerdeyse her hafta dr a gidip kalp atisini dinliyordum sonra kalp dinleme cihazi aldim 9 ayim o cihaz elimde dolanarak yasadim cunku kizim hic hareket etmiyordu kafasi kaburgama sikismisti inanilmaz kotu bi hamilelik gecirdim ama bu sefer oyle degilim daha rahatim tevekkulu mu ogrendim yoksa kizimin kucagimda olmasinin verdigi bir rahatlikmi bilemiyorum rabbim gonlune rahatlik ferahlik versin seninde insallah :)
Olur tabi canim.zaten ilk 3 ay tehlikeli.elektrikli battaniye bile.zararliYa aslında ben yürüyüş bandı alsam yavaş yavaş yürüsem diyorum bi zararı olur mu ki
Yak canim.uzüntüm gecti.yeni bi bebis sildi süpurdü.Senin nasil olmistu canim? Eger uzuleceksen anlatma
inanamiyorum. Kalp dinleme cihazi dedigin steteskop mu dr.larin boynuna taktigindan. Yoksa farkli bisey mi canim? Cok iyi ne guzel bir kizin var Allah bagislasin
Olmaz inş da yinede dikkat etmek lazım tabi:)Ay kizlar ben bugun porcoz ve camasir suyunu karistirdim tuvaleti ovmak icin bisey olmamistir di misoludum da biraz...
Hayrlı olsun canım inşMerhaba herkese bende inşallah ekim annesi olacağım :)
Doktrlar ilaç veryr ama ben kullanmamştm. Bana ayva elma ve yatmak iyi geliyodu . Mutfaktan uzak durmak falnArkadaslar ben 5+5haftlak hamileym .. cok fena midem bulaniyor hic gecmiyor buna karsi ne yapabilirim?? Bide üniversite okuyorum örgün 4ayim var onu bitirmek istiyorum. Su mide bulantisina acilen bisey bulmaliyim yoksa okulu donduracagim mecbur(
1.72 boy 62 de kilo ile kaldım bakalımBende kendimi tanıtıyım 24 yaşındayım 1 yıllık evliyim 2 defa düşüğüm oldu kese büyumediği için kalp atışını hiç duymadım. Bursa da yaşıyorum bende Türkçe öğretmenliği yapıyorum şuan ama çok endişeliyim bu yavrumu kaybetmem inşallah herkesin Allah yardımcısı olsun.
Çiğköfte ve dondurmaCanlarınız ne istiyo gençelrr:)) yazın da hepimizin iyice çeksin:) valla hamileyken tvden faceten instadan uzak durmak lazım herlde. Nasıl bi mide varsa ne görsem olsada yesek modundayım
Ayy ne güzel ikizlerin var :) çok zordur ama ikiz annesi olmak bi ayrıcalık bence herkese nasip olmuyor :) benim babamin ikizi var diye ben hep ikizin olur diye bekledim ve çok istedim ama çok tatlı bi oğlum oldu :)Bende 28yaşında ikiz annesiyim Alanya da yaşıyorum 1yıllık diyetle 60kiloya düştüm. Şimdi 60la hamileyim gibi bakalım
Allah kucağına almayı nasip etsin canımBende kendimi tanıtıyım 24 yaşındayım 1 yıllık evliyim 2 defa düşüğüm oldu kese büyumediği için kalp atışını hiç duymadım. Bursa da yaşıyorum bende Türkçe öğretmenliği yapıyorum şuan ama çok endişeliyim bu yavrumu kaybetmem inşallah herkesin Allah yardımcısı olsun.
hadi bakalim insallah canim. Insallah bu sefer kalplerini duyariz minnoslarimizinYak canim.uzüntüm gecti.yeni bi bebis sildi süpurdü.
6+1de kalmış.kalp atisi icin gittik duyamadik.2 hafta daha bekledik.kürtaj oldum.
evet canim kesinlikleOlmaz inş da yinede dikkat etmek lazım tabi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?