Kabizlik ve sık idrara cikma uyku hali bendede varHerkeste her hamilelikte aynı belirtiler olmuyor malesef olmaması da kötü birşey değil ben ilk kıızmda mesela hiç anlamadım 5 haftalıktı adet gecikince yapım test hiç belirtim yoktu ama şimdi göğüs acısı saç yağlanması kabızlık sık idrara çıkma arada bulantı ve aşırı halsizlik var devamlı uyuyorum gğndüzleri ama sabah etkenden uyanıyorum uyku düzenim altüst oldu
Benim de hic lekelenmem olmadiKizlar benim gibi hic lekelenmesi yada kanamasi olmayan varmi bu iyi birseymi?
oncesinde goremezsin yazmistimda yanlis hesaplamisim duzelttim gorebilirsin yazdimAnlamadim canim
Ben yazdan beri bi 7 kilo aldım ve onun üstüne hamile kaldım malesef. Kilo 79 boy 183.Kilolu hamile kalan var mı ben gibi 73,5 falanım
Siz 1 hafta ilerdesiniz sanırım benden gördünğzmü keseyi?Kabizlik ve sık idrara cikma uyku hali bendede var
Ama sende de boy iyiymiş şekerimBen yazdan beri bi 7 kilo aldım ve onun üstüne hamile kaldım malesef. Kilo 79 boy 183.
Anladim canim.ins bu sefer kucagina alirsin.ne kadar zor bilirim.Yok canim neden düştüğü belli degil gecen ay mayisda düştu sonra olmadı rahim filmi istediler çekindigim ay hamile kaldim protolon diye bir igne vurunuyorum 2. Oldu herhangi bir kanamam falan yok
81 doğumlu musunuzBenim yas 36 ben hic dusunmezken esimin gazabina ugradim :)))))) esimde tek kalmasin dusuncesiyle istiyordu birde cocuklari cok seviyor ama sadece seviyor
Ha ha o konuyu hiç sorma, oğlumda 45 kilo almıştım ve yürüyen bi devdim resmenAma sende de boy iyiymiş şekerim
Gece çok deli yatarım normalde hamileliği öğrendiğimden beri gece karnımın üstüne yatacagim diye uyku duzenim bozuldu sabah 5 gibi uyaniyorumHerkeste her hamilelikte aynı belirtiler olmuyor malesef olmaması da kötü birşey değil ben ilk kıızmda mesela hiç anlamadım 5 haftalıktı adet gecikince yapım test hiç belirtim yoktu ama şimdi göğüs acısı saç yağlanması kabızlık sık idrara çıkma arada bulantı ve aşırı halsizlik var devamlı uyuyorum gğndüzleri ama sabah etkenden uyanıyorum uyku düzenim altüst oldu
Kabızlık, sık idrar, yorgunluk, hafifte olsa gün boyu geçmeyen miğde bulantısıBu belirtileri yaşayanlar varmı acaba benim gibi?
Ben hâlâ yatıyorum karnımın üstüne. Daha yukarı çıkmadıki bişey olmaz bu haftalardaGece çok deli yatarım normalde hamileliği öğrendiğimden beri gece karnımın üstüne yatacagim diye uyku duzenim bozuldu sabah 5 gibi uyaniyorum
Midem eksiyor halsizim
Evet mide bulantıları zaten b6-7 haftadan sınra başlıyor malesefKabızlık, sık idrar, yorgunluk, hafifte olsa gün boyu geçmeyen miğde bulantısı
Gördük ama baya küçüktü doktor zor buldu cuma tekrar gidicemSiz 1 hafta ilerdesiniz sanırım benden gördünğzmü keseyi?
Benim de oyle. Cuma günü baktırdım küçüktü. Sana mm soyledi mi canım boyut olarak bana soylemedi sadece haftaya belli olur iyice küçük şimdi dedi.Gördük ama baya küçüktü doktor zor buldu cuma tekrar gidicem
26 aralim evet doktora gittim fakat suan kab degeri baktilar sadece.Doktora gittinizmi en son adetiniz ne zaman
Aminn canim. Doppler aldim anne karninda bebek kalp dinleme cihazi yazinca cikiyo cesitleri :)) benimki 2 hamile gezdi simdi yine bana gelecek :)))Senin nasil olmistu canim? Eger uzuleceksen anlatma
inanamiyorum. Kalp dinleme cihazi dedigin steteskop mu dr.larin boynuna taktigindan. Yoksa farkli bisey mi canim? Cok iyi ne guzel bir kizin var Allah bagislasin
Normalmis tatlim benim de var o agrilardan surekli :))) dr a aordum normal dedi kanama olmadigi surece.Kızlar, gün içimde ara ara sanki adet olacakmışım gibi hafif ağrılarım oluyor. Sizce normal mi?
İlk seferimde hiç böyle olmamıştı. Ve sırt ağrılarım var,ilki gibi olmayacak bu sefer galiba ...
cok iyiymisAminn canim. Doppler aldim anne karninda bebek kalp dinleme cihazi yazinca cikiyo cesitleri :)) benimki 2 hamile gezdi simdi yine bana gelecek :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?