2018 Ekim Anneleri

Ins.hayirli haber alirsin.senin sat nezamandi.ayniyiz sanki ama senin gec döllenmemi olduki
2 ocak canım sanırım geç döllenme. Ayıptır söylemesi eşimle toplam da 4 kere korunmadık ikisi hemen adetten sonraydı 2si de adetime on gün kala falandır belki daha da yakın. Tam yumurtlama döneminde mantar olmuştum

Benimde 31 aralik satim.adetimi 2 gün gecti 540 di.5 haftamdada 4000 di.bende yarin gitcem doktora.keseyi gormek icin.se in büyuk ihtimalle gec döllenme

Aynen canim.Esim hazırlamış yedim biraz.Cubuk kraker ve yoğurtla açılış yaptim.Iyi geldiler biraz.Su an iyiyim.Iyi olunca duramadım balkon yıkadım
Daha kahvaltı edeli ne kadar oldu ben yine aç canım da dondurma istiyor bu havada yaa. Oğluma hamileyken de dondurma yiyordum kışın

Hayırlısı olsun canım. Okuyunca nedense içime senin kızın olacağı doğdu :) nasip bakalım Allah gönlüne göre versin

Benimde 31 aralik satim.adetimi 2 gün gecti 540 di.5 haftamdada 4000 di.bende yarin gitcem doktora.keseyi gormek icin.se in büyuk ihtimalle gec döllenme
Benim sat 1 ocak. Ama 2 gün geç adet olmuştum. Hemen hemen aynı ikimizin

Daha erken olan bile oluyorum kuzum. Rabbim kolaylıkla hayrla geçmesini nasip etsin

Merhaba ayni sorunlari yasiyorum.bana düsuk riakin var dedi progestan verdi.benimde 4 yasinda kizim var.bende ona kiyamiyorum yatip dinlenemiyorum.ben oturunca yada ayakta biraz kalinca kasiklarim tas gibi oluyo belim agriyo.
Cok sukur henuz progestana baslatmadi dr umarim baslatmaz da ben kafami kaldiramiyorum onu kullaninca cok agir geliyo bana benim kizim henuz 10 aylik oldu tam ilgi ve ogrenme donemi merakli zamanlari yerinde durmuyo zor ama yine de cok sukur halimize :)))

Aynen ya ev isi hic bitmiyo.benim yapasim yok.ama yapmasan olmuyo.her sabah ayni seyler
Yapsan bi turlu yapsaman bi turlu ucunu kacirdimmi isler hepten bitmez oluyo uykuya en ihtiyacimiz oldugu donem :)) ama cocuk var dis cikarma donemi en uykusuz zamanlari :)) uykusuz kalip bide islerle ugrasmak yokmu biri bana bedduami etti islerin biri bitmeden digeri basliyo doyorum :))))

Evet banada agir geliyo progestan.uyku yapiyo kizimdan dolayi uyuyamiyorum sersem gibi oluyorum.bas dönmesi ve şiskinlik yapiyo

Evet banada agir geliyo progestan.uyku yapiyo kizimdan dolayi uyuyamiyorum sersem gibi oluyorum.bas dönmesi ve şiskinlik yapiyo
Benim sikayetler cok fazla yan etkileri cok fazla oldu kullanirken vajinal kullan demisti dr vajinal kullandiktan sonra yan etkiler cok azaliyo aklinda olsun tatlim :)

Evet kıyamıyor insan. Sen yine de dikkat et
Ben kucagima aldikca etrafimdakilerin ici gidiyo ama sanirim onu kucaklamaya bunye alisik daha hafif biseyi kaldiramazsan kizimo daha rahat alabiliyorum kucagima extra dikkatle aliyorum tabii ki ama ya da allahim mucizesi onu kucagima hafif hissettiriyo :))))

Banada öyle geliyor ama doktora gittiğimde sata göre mi değerlendirecek hep bana saçma geliyor o zaman çocuk geriden gelmiş gibi bi şey oluyor
Evet son adet gününe göre hesaplama yapılıyor biyerde okumuştum..;

4 Haftalık Gebelik Gelişimi: Hamileliğin 4. Haftası / Ceninin 2. Haftası

Büyük ihtimalle bu haftanın sonunda adet döneminin başlamasını bekleyeceksin. Başlamadığında da aklına gelen ilk şey hamilelik olacak. Eğer sen 4 haftalık hamile isen bu da demek oluyor ki minik ceninin 2 haftadır seninle!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…