2 ocak canım sanırım geç döllenme. Ayıptır söylemesi eşimle toplam da 4 kere korunmadık ikisi hemen adetten sonraydı 2si de adetime on gün kala falandır belki daha da yakın. Tam yumurtlama döneminde mantar olmuştumIns.hayirli haber alirsin.senin sat nezamandi.ayniyiz sanki ama senin gec döllenmemi olduki
Benimde 31 aralik satim.adetimi 2 gün gecti 540 di.5 haftamdada 4000 di.bende yarin gitcem doktora.keseyi gormek icin.se in büyuk ihtimalle gec döllenme2 ocak canım sanırım geç döllenme. Ayıptır söylemesi eşimle toplam da 4 kere korunmadık ikisi hemen adetten sonraydı 2si de adetime on gün kala falandır belki daha da yakın. Tam yumurtlama döneminde mantar olmuştum
Banada öyle geliyor ama doktora gittiğimde sata göre mi değerlendirecek hep bana saçma geliyor o zaman çocuk geriden gelmiş gibi bi şey oluyorBenimde 31 aralik satim.adetimi 2 gün gecti 540 di.5 haftamdada 4000 di.bende yarin gitcem doktora.keseyi gormek icin.se in büyuk ihtimalle gec döllenme
Kesen gorunene kadar sata gore degerlendiriyor.sonra kesenin capina gore soyler sana kac haftalik oldugunuBanada öyle geliyor ama doktora gittiğimde sata göre mi değerlendirecek hep bana saçma geliyor o zaman çocuk geriden gelmiş gibi bi şey oluyor
Daha kahvaltı edeli ne kadar oldu ben yine açAynen canim.Esim hazırlamış yedim biraz.Cubuk kraker ve yoğurtla açılış yaptim.Iyi geldiler biraz.Su an iyiyim.Iyi olunca duramadım balkon yıkadım
Hayırlısı olsun canım. Okuyunca nedense içime senin kızın olacağı doğdu :) nasip bakalım Allah gönlüne göre versin2 ocak canım sanırım geç döllenme. Ayıptır söylemesi eşimle toplam da 4 kere korunmadık ikisi hemen adetten sonraydı 2si de adetime on gün kala falandır belki daha da yakın. Tam yumurtlama döneminde mantar olmuştum
Benim sat 1 ocak. Ama 2 gün geç adet olmuştum. Hemen hemen aynı ikimizinBenimde 31 aralik satim.adetimi 2 gün gecti 540 di.5 haftamdada 4000 di.bende yarin gitcem doktora.keseyi gormek icin.se in büyuk ihtimalle gec döllenme
Daha erken olan bile oluyorum kuzum. Rabbim kolaylıkla hayrla geçmesini nasip etsinMerhaba arkadaşlar tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım .. 5+4 oldu bugün ama benim aşırı halsizlik ve mide bulantım var erken değil mi inşallah hep böyle geçmezyine de şükürler olsun yavrumu sağlıkla kucağıma alayımda ..
Amin inşallah canım sağolasınDaha erken olan bile oluyorum kuzum. Rabbim kolaylıkla hayrla geçmesini nasip etsin
Bi kızım var erkek istiyorum ama öncelikli sağlıklı olmasıHayırlısı olsun canım. Okuyunca nedense içime senin kızın olacağı doğdu :) nasip bakalım Allah gönlüne göre versin
Cok sukur henuz progestana baslatmadi dr umarim baslatmaz da ben kafami kaldiramiyorum onu kullaninca cok agir geliyo bana benim kizim henuz 10 aylik oldu tam ilgi ve ogrenme donemi merakli zamanlari yerinde durmuyo zor ama yine de cok sukur halimize :)))Merhaba ayni sorunlari yasiyorum.bana düsuk riakin var dedi progestan verdi.benimde 4 yasinda kizim var.bende ona kiyamiyorum yatip dinlenemiyorum.ben oturunca yada ayakta biraz kalinca kasiklarim tas gibi oluyo belim agriyo.
Yapsan bi turlu yapsaman bi turlu ucunu kacirdimmi isler hepten bitmez oluyo uykuya en ihtiyacimiz oldugu donem :)) ama cocuk var dis cikarma donemi en uykusuz zamanlari :)) uykusuz kalip bide islerle ugrasmak yokmu biri bana bedduami etti islerin biri bitmeden digeri basliyo doyorum :))))Aynen ya ev isi hic bitmiyo.benim yapasim yok.ama yapmasan olmuyo.her sabah ayni seyler
Inşallah canım Allah gönlüne göre versin. Bende kızım olsun istiyorum Allah sagliklisni ve hayırlısını versin inşallah :)Bi kızım var erkek istiyorum ama öncelikli sağlıklı olması
Evet banada agir geliyo progestan.uyku yapiyo kizimdan dolayi uyuyamiyorum sersem gibi oluyorum.bas dönmesi ve şiskinlik yapiyoCok sukur henuz progestana baslatmadi dr umarim baslatmaz da ben kafami kaldiramiyorum onu kullaninca cok agir geliyo bana benim kizim henuz 10 aylik oldu tam ilgi ve ogrenme donemi merakli zamanlari yerinde durmuyo zor ama yine de cok sukur halimize :)))
Aminn canim insallah normal aldigimdan daha cok aliyorum kucagima hamile oldugumu ogrendigimden beri ona karsi bicdan azabi cekiyorum sanirim :)))Allah yardımcın olsun canım inşallah öyle düşük riski falan olmaz da kızına daha fazla vakit ayirirsin
Benim sikayetler cok fazla yan etkileri cok fazla oldu kullanirken vajinal kullan demisti dr vajinal kullandiktan sonra yan etkiler cok azaliyo aklinda olsun tatlim :)Evet banada agir geliyo progestan.uyku yapiyo kizimdan dolayi uyuyamiyorum sersem gibi oluyorum.bas dönmesi ve şiskinlik yapiyo
Evet kıyamıyor insan. Sen yine de dikkat etAminn canim insallah normal aldigimdan daha cok aliyorum kucagima hamile oldugumu ogrendigimden beri ona karsi bicdan azabi cekiyorum sanirim :)))
Dr a mutlaka sor canim cucudunda fazla su kaybinin zarari olabilir allah korusun.Slm kızlar ben ishal oldum bikac gundür.
Sizce bi zararı var midir?
Ben kucagima aldikca etrafimdakilerin ici gidiyo ama sanirim onu kucaklamaya bunye alisik daha hafif biseyi kaldiramazsan kizimo daha rahat alabiliyorum kucagima extra dikkatle aliyorum tabii ki ama ya da allahim mucizesi onu kucagima hafif hissettiriyo :))))Evet kıyamıyor insan. Sen yine de dikkat et
Evet son adet gününe göre hesaplama yapılıyor biyerde okumuştum..;Banada öyle geliyor ama doktora gittiğimde sata göre mi değerlendirecek hep bana saçma geliyor o zaman çocuk geriden gelmiş gibi bi şey oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?