2018 Ekim Anneleri

Ben daha kimseye söylemedim sadece eşim ve ben biliyoruz :) bende oğluma şimdiden kardeş kavramını aşılıyorum bakalım :) sabahları günaydın diye karnımı öpüyor oyuncaklarini mesela bak kardeş araba diye karnıma gösteriyor sonra pek sevmediği oyuncakları da karnıma koyup kazağımla kapatıyor aklı sıra kardeşi onlarla oynayacak orada

Ay canım ya ne kadar tatlı bir abi masallah

Nasıl saklayabildin ay ben tutamiyorum en yakinlarima söyledim

Hele benim bı arkadasim var 4 buçuk aylik olunca söyledi herkes tabi şok şaşırıyorum nasıl bukadar saklayabilmis

Ay kizlar ben bugun porcoz ve camasir suyunu karistirdim tuvaleti ovmak icin bisey olmamistir di mi soludum da biraz...

Benim ailem uzakta eşim de kendi ailesiyle görüşmüyor. Bir tek kayinvalidem görüşüyor o da çok sık gelmiyor zaten bize. Biz de onlara gitmeyince hep yalnızım yani. O yüzden kimsenin aklı bende kalmasın diye söylemedim. En yakın arkadaşlarım bile bilmiyor yani o derece :) ama çok uzatmam 10 haftalık falan olsun söylerim

Banada öyle geliyor ama doktora gittiğimde sata göre mi değerlendirecek hep bana saçma geliyor o zaman çocuk geriden gelmiş gibi bi şey oluyor

Iste bebegin bebek olmasini saglayan yumurta hucresi en basta o son adetimizde olusmaya basliyor oyle dusun canım :))))

Ay kizlar ben bugun porcoz ve camasir suyunu karistirdim tuvaleti ovmak icin bisey olmamistir di mi soludum da biraz...

Sen onların ikisinide simdiden evden at :))))
Bol bol yogurt ye bence de

Kızlar merhaba ben adetime 5 gün kala şüphelenip test yaptırdım beta 11 cıktı, sonra 2 gun geçti yine yaptırdım 62 cıktı sonra 3 gün sonra yani bugün adet günümde 322 cıktı artışlar nasıl iyi mi acaba

Sağol canım aynen sen daha dikkatli ol. Yapacağım birazdan kahvaltı. Mide ekşimesi de çok kötü oluyor yaa Allah kolaylık versin
Çok fena ya bisey yiyemiyorum korkudan

Dogum zamanlari yaklasinca hangi minigin surpriz yapacagi belli olmuyor canim :) Kimisi ayni gunde kimisi onceden kimide sabirla gunu gecse de bekleyebilir :))))
Hayırlısı insaallah hayırlı vakitte sağlıkla gelsin bebislerimiz
Benimde 10 Ocak bugün 4 + 4 diye hesaplıyor adet takvimim Ama tabi en iyi ölçümü Doktor yapar Sen doktora gittin mi

Evet bugün 4+4
Doktoruma gittim şimdi iki günde bir kan veriyorum benim geç döllenme olmuş herhalde tek ilişki olmuştu o da 15 yada 16.gün olmuştu 29. Gün kan tahlili yaptirmistim simdi kan sulandırıcı iğne progestan ve vitamin kullanıyorum
Senin ilk beta hcg kaçtı?

Geliyor bebiissss
Gözünüzaydııınn❤

Merhaba canim benimde tüp bebek 5+5iz bizde bende ayniyim cok fena midem bulaniyor kac gundur duramiyorum mide bulantisindan cok kotu oluyorum. Allah yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…