Ben daha kimseye söylemedim sadece eşim ve ben biliyoruz :) bende oğluma şimdiden kardeş kavramını aşılıyorum bakalım :) sabahları günaydın diye karnımı öpüyor oyuncaklarini mesela bak kardeş araba diye karnıma gösteriyorBen kucagima aldikca etrafimdakilerin ici gidiyo ama sanirim onu kucaklamaya bunye alisik daha hafif biseyi kaldiramazsan kizimo daha rahat alabiliyorum kucagima extra dikkatle aliyorum tabii ki ama ya da allahim mucizesi onu kucagima hafif hissettiriyo :))))
Ay canım ya ne kadar tatlı bir abi masallahBen daha kimseye söylemedim sadece eşim ve ben biliyoruz :) bende oğluma şimdiden kardeş kavramını aşılıyorum bakalım :) sabahları günaydın diye karnımı öpüyor oyuncaklarini mesela bak kardeş araba diye karnıma gösteriyorsonra pek sevmediği oyuncakları da karnıma koyup kazağımla kapatıyor aklı sıra kardeşi onlarla oynayacak orada
Arada ates basiyor canim.bunaliyorum.ins bisey olmaz.iştahim da kesildi iyice.Öncelikle cok gecmis olsun.isal hamileyken cok zor.bendr oldum gecti.isalin bebege zarari yokmus bende cok arastirdim.eger ates olursa kan falan ursa sikayetlerin cok artarsa doktora gitmelisin
Ay kizlar ben bugun porcoz ve camasir suyunu karistirdim tuvaleti ovmak icin bisey olmamistir di misoludum da biraz...
Yoğurt ye Bol bol her olasılığa karşı önlem olsunAy kizlar ben bugun porcoz ve camasir suyunu karistirdim tuvaleti ovmak icin bisey olmamistir di misoludum da biraz...
Geçmiş olsun canım İnşallah çabuk toparlarsınArada ates basiyor canim.bunaliyorum.ins bisey olmaz.iştahim da kesildi iyice.
Tsk ederi canimGeçmiş olsun canım İnşallah çabuk toparlarsın
Benim ailem uzakta eşim de kendi ailesiyle görüşmüyor. Bir tek kayinvalidem görüşüyor o da çok sık gelmiyor zaten bize. Biz de onlara gitmeyince hep yalnızım yani. O yüzden kimsenin aklı bende kalmasın diye söylemedim. En yakın arkadaşlarım bile bilmiyor yani o derece :) ama çok uzatmam 10 haftalık falan olsun söylerimAy canım ya ne kadar tatlı bir abi masallah
Nasıl saklayabildin ay ben tutamiyorum en yakinlarima söyledim
Hele benim bı arkadasim var 4 buçuk aylik olunca söylediherkes tabi şok şaşırıyorum nasıl bukadar saklayabilmis
Banada öyle geliyor ama doktora gittiğimde sata göre mi değerlendirecek hep bana saçma geliyor o zaman çocuk geriden gelmiş gibi bi şey oluyor
Ay kizlar ben bugun porcoz ve camasir suyunu karistirdim tuvaleti ovmak icin bisey olmamistir di misoludum da biraz...
Çok sevindim maşallah ona :)Kızlar sonucum çıktı cuma günü 75 olan değerim bugün 163Doktorum 21 şubatta gel dedi
Çok fena ya bisey yiyemiyorum korkudanSağol canım aynen sen daha dikkatli ol. Yapacağım birazdan kahvaltı. Mide ekşimesi de çok kötü oluyor yaa Allah kolaylık versin
Hayırlısı insaallah hayırlı vakitte sağlıkla gelsin bebislerimizDogum zamanlari yaklasinca hangi minigin surpriz yapacagi belli olmuyor canim :) Kimisi ayni gunde kimisi onceden kimide sabirla gunu gecse de bekleyebilir :))))
Benimde 10 Ocak bugün 4 + 4 diye hesaplıyor adet takvimim Ama tabi en iyi ölçümü Doktor yapar Sen doktora gittin mi
Süper benceKızlar merhaba ben adetime 5 gün kala şüphelenip test yaptırdım beta 11 cıktı, sonra 2 gun geçti yine yaptırdım 62 cıktı sonra 3 gün sonra yani bugün adet günümde 322 cıktı artışlar nasıl iyi mi acaba
Kızlar merhaba ben adetime 5 gün kala şüphelenip test yaptırdım beta 11 cıktı, sonra 2 gun geçti yine yaptırdım 62 cıktı sonra 3 gün sonra yani bugün adet günümde 322 cıktı artışlar nasıl iyi mi acaba
Ben de dün yedim.Ye gitsinDaha kahvaltı edeli ne kadar oldu ben yine açcanım da dondurma istiyor bu havada yaa. Oğluma hamileyken de dondurma yiyordum kışın
Benim de sat 1 ocakBenim sat 1 ocak. Ama 2 gün geç adet olmuştum. Hemen hemen aynı ikimizin
Merhaba canim benimde tüp bebek 5+5iz bizde bende ayniyim cok fena midem bulaniyor kac gundur duramiyorum mide bulantisindan cok kotu oluyorum. Allah yardimcimiz olsunMerhaba arkadaşlar tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım .. 5+4 oldu bugün ama benim aşırı halsizlik ve mide bulantım var erken değil mi inşallah hep böyle geçmezyine de şükürler olsun yavrumu sağlıkla kucağıma alayımda ..
Guzel degerin ikiye katlanmış hakkında hayırlısıKızlar sonucum çıktı cuma günü 75 olan değerim bugün 163Doktorum 21 şubatta gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?