2018 de anne olmak isteyenler burda mı :)

S Susammmmm anladım 27 günde falan adet oluyorsun yani benim de 10 gün kaldı bata diğer ay çok çaba harcadım ama olmadi bu ayda ovilasyon gününden 3 gün önce ovilasyon günü o akıntıyı yakaladığım gün ve ondan 1 gün sonra oldu toplamda 3 :KK48: ne yapım artık bu ayda böyle oldu geçen ay çok güzel geçirdik ama olmadi bu ay az pek umudum yok ama taktir Allahin :KK200: bakalım 10 gün nasıl geçicek artık:) hayırlısı ile inşallah bizde senin gibi güzel haberler aliriz 2018 de hepimiz anne oluruz :anneadayı:
İnşallah güzel haberlerini alırız :) valla ben de bu aydan umutlu değildim, yumurta çatlamadan üç gün bir gün önce ve sonra olmuştu. Tutmuş meğer :)

Saol cnm iyiyim iş güç koşturma devam:)Yumurtlama haftasındayım değerlendirmeye başladık:halay:Yeni ay yeni umut.Sen ne yapıyorsun,bata geri sayım başladı değil mi?Hadi sende güzel haber ver bize:KK66:
Oh iyi yapıyorsun inşallah bu ay olur:KK66:
Iyi bende valla ne olsun beklemedeyim evet bugün de biterse 8 gün kalcak :) akıntı ve göyüs hassasiyeti başladı 2 gündür inşallah hepimiz güzel haberler aliriz kasımda artık :KK73:

İnşallah canım inşallah kasımda daha çok hamile haberi alırız:KK200::anneadayı:
Amin :KK200: kasım da aşk başkadır sansi bizede vurur inşallah geçen sene tanidiigm 6 kişi hamile kalmıştı doğurdu hepsi şimdi 4 kişi etrafımda hamile haberleri aldı ah ah artık bizde şu haberleri alsak duydukça artık bende yaşamak istiyorum :KK1:

Amin :KK200: kasım da aşk başkadır sansi bizede vurur inşallah geçen sene tanidiigm 6 kişi hamile kalmıştı doğurdu hepsi şimdi 4 kişi etrafımda hamile haberleri aldı ah ah artık bizde şu haberleri alsak duydukça artık bende yaşamak istiyorum :KK1:
Hiç sorma bende artık "hamileyim onu yapamam,şunu aşeriyorum"vb triplerine girmek istiyorum:)İnşallah bu seneyi bizde hamile olarak kapatırız:dua:

İnşallah canım.Güzel yüreğin güzel dileklerin için saol:KK66:Yeğenimiz nasıl annesi?Bulantı falan başladımı?
:) yok abla, sağolsun midemi bulandırmıyor Susamım (biz susam diyoruz susam kadar olduğu için, hatta o yüzden nickim susam :)), ama azıcık iş yapsam belim çok kötü ağrıyor. İş dediğim de Susamın canı salata çekti onu yaptım, o ağrıttı. Gerçi annem de, hiç bulantım olmadı ama belim hep çok ağrıyordu hamileliklerimde dedi. Belki ondandır, bulantı hiç olmaz :)

:) yok abla, sağolsun midemi bulandırmıyor Susamım (biz susam diyoruz susam kadar olduğu için, hatta o yüzden nickim susam :)), ama azıcık iş yapsam belim çok kötü ağrıyor. İş dediğim de Susamın canı salata çekti onu yaptım, o ağrıttı. Gerçi annem de, hiç bulantım olmadı ama belim hep çok ağrıyordu hamileliklerimde dedi. Belki ondandır, bulantı hiç olmaz :)
Aman iyi geçsin canım.Demekki anneye çektin.Kendinede susamada iyi bak yormayın kendinizi:super:

Aman iyi geçsin canım.Demekki anneye çektin.Kendinede susamada iyi bak yormayın kendinizi:super:
İnşallah iyi geçer abla :) sen de yumurtlama dönemi geçtikten sonra kendini yorma tamam mı, bak ben nasılsa olmaz artık diye ümidimi kaybettiğim zaman geldi mucizem. Ağır iş yapma, çok yorma kendini tamam mı? İnşallah çok bekletmeden güzel haberini duyacağız, inanıyorum ben :dua::anneadayı::KK200:

İnşallah iyi geçer abla :) sen de yumurtlama dönemi geçtikten sonra kendini yorma tamam mı, bak ben nasılsa olmaz artık diye ümidimi kaybettiğim zaman geldi mucizem. Ağır iş yapma, çok yorma kendini tamam mı? İnşallah çok bekletmeden güzel haberini duyacağız, inanıyorum ben :dua::anneadayı::KK200:
İnşallah canım benim,tamam dikkat ederim:dua::KK200:

X