2018 de anne olmak isteyenler burda mı :)

Çok sevindim adına tabi artık bende o kdr erken sevinip hüsrana uğradım sende benim gibi olma bir hafta net geçsin o zaman tekrarlarsın eğer değer yükselmişse tamam zaten :) geç dolenme olabilir 4 gün gecikmeyede öyle çıkması herkesin farklı çıkıyor zaten allah gönlüne göre versin çok sevindim inşallah daha güzel olacak herşey umudumuz olursun :)

Saol canım inşallah dediğin gibi olurda hamiş olduğumu burada açıklarım ve herkese umut olurum.Çünkü bu ay ben tam nasıl olsa kalamıcam mantığıyla hareket ediyordum.Allah tan ümit kesilmez,inşallah rabbim hepimizin kucağını doldurur

Amin canım inşallah dua edicem inşallah sağlıklı bir gebelikle yoluna devam edersin bizi de mutlu edersin .. benim de yumurtlama dönemim bu hafta :)

Gerçekten mi nasıl oldu ya kan mi verdin tekrar yoksa kanama mi başladı
Allahım ne oluyor ya neden bu kimsayal gebelikler bu kadar çoğaldı anlamıyorum
Bende anlayamadım cnm öğrendiğim günün ertesi günü sabah uyandığımda çamaşırımda koyu kahverengi lekeler gördüm ve karnımda ağrı vardı.Korkup acile gittim ve korktuğum başıma gelmişti değer yarıya inmişti.Dr kimyasal gebelik dedi ve 2-3 gün sonra test yaptır düşecektir dedi.Neden olur acaba bu kimyasal gebelik acabalarla kendimi suçlamaktan kendimi alamıyorum

Offf gerçekten bu sorunun cevabını kimse bulamıyor o kadar sağlıklı insanlarda bile kaç kez oluyormuş kendini asla suçlama senin le bir ilgisi yok bu olayın allahdan ümit kesilmez inşallah herşey istediğimiz gibi olur sağlıklı olsun da kimyasaldan sonra hemen hamile kalan çok inşallah senin de inşallah hemen olur ardından sağlıklı

Evet cnm herkes ertesi ay şansımın yüksek olduğunu söylüyor.Rabbim hepimize sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah.Sen nasılsın yumurtlama dönemini değerlendirdin mi?Buradan bir güzel haber almak istiyorum bir parça umut olsun bize

Evet canım ben kimyasaldan sonra yani ilk ay diğer ay hiç degerlendirmedim yani 0 ilişki bu ay adet bitiminden beri 2 haftadır ful geçiyor güzel bu yumurtlama donemize güzel son cumartesi kaldı :) ondan sonra beklemeye cekilcem artık

Yedigimizden ictigimizdenmidir nedir arkadas anlamiyorum eskiden yokmus boyle seyler bi kadin ya kisir olur hamile kalamazmis yada kalirmis.simdi turlu turlu bisiler cikti.herkesten ayri bisey ogreniyoruz.uzuldum gercekten.bu ay ins sansin daha cok olur.

Bekliyorum bakalim canim.gecen aylardaki hesaplarima dayanarak bat30 eylul olmasi lazim.kendimde bi belirti aramaktan vazgectim heray yaniltiyor cunki gun gelsin olmazsam ozaman bakariz artik.sen neler yapiosun
Hadi hayırlısı olsun canım kendimizi dinlemek doğru değil zaten valla ben akıllandım günü gününe olduğum için 1 gün geçse gebelik oluyor ama oda sonucu 2 kez kimyasal oldu valla şimdi olmasam bile 2 hafta bekliycem artık çünkü kimyasal bende bir hafta doldurmadan düşüyordu ama 2 3 hafta geçerse ve en önemlisi belirti hamilelik belirtisi olursa anlarim gerçekten hamileyim diye kimyasal da hiç bir belirti yok çünkü :) yasaya yasaya öğreniyoruz herşeyi ya valla adet bitiminden beri ilk defa böyle güzel geçti değerlendirdim hep olan olmayan günleri bile hayırlısı ile bekliycem 7 ekimi :)

Slm kizlar adetime daha var 5 gun gibi testim pozitifmi

Eklentiler

• 20170922_104115.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 49
  • 20170922_115210.jpg
    30,8 KB · Görüntüleme: 46
benimkide gunu gunune oluyor.en azindan bunada sukur.ben ilac kullandigim icin catlama zamanida belli oyuzden bu ay 24.saati ve 48.saati degerlendirelim dedik.bakalim artik nasip kismet.ins burda beklenti icinde olan herkesin sonunda yuzu guler.icindede bizlerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…