2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Doktora git madem,sonra da haber verir misin merak ettim neden olduğunu,tekrar geçmiş olsun

Canım panik yapma, ben de yavrularımın her tekmesini kaburgamda hissediyorum, bu tekmeler güçlenmeye başlayınca durum fena.. senin bebişler de kaburgalarına dayanmıştır annesi sen üzülme :)

Canım panik yapma, ben de yavrularımın her tekmesini kaburgamda hissediyorum, bu tekmeler güçlenmeye başlayınca durum fena.. senin bebişler de kaburgalarına dayanmıştır annesi sen üzülme :)
Dün gece çok terledim devamlı ter artım ve sabah ağrım baya baya geçmiş uyandım canım sanırım cumartesi yolda kalınca stres yapıp gerildim birazda üşüttüm ve yel aldı derler ya öyle birşey oldu galiba evet hala var ağrı ama günlerdir çektiğim gibi değil şükür. Bide evet ya büyüdükçe artacakmış bu kaburga ağrıları Ne yapacaz bakalım

Canim gecmis olsun. Onemli birsey degildir. Dedigin gibi usutmussundur. Allah yardimcimiz olsun insallah.

Aynen canım, tüm hastalıklarımızı yel alsın götürsün inşallah :)
Bi dahaki doktor kontrolün ne zaman?

Amin inşallah
Sizi. Sorunuza gelince biz eşimle kanki gibiyiz:)dr da sormadım hiç aklıma gelmedi doğrusu bende merak ediyorum doğrusu gebeliği ilerlemiş anneler cvp yazarsa memnun oluruz
Bize ilk üç ay yasaklamıştı ama şimdi zararı olcagini sanmıyorum dedi ama bizde 5 aydır hiç yapmadık yapmayı da düşünmüyoruz da sadece merak ettim açıkçası

Arkadaşlar merhaba biraz özel olacak ama doktorunuz ilişki hakkında bişey söyledi mı size
Bize en başından beri yasak ilişki. Her kontrolde rahim ağzı uzunluğum ölçülüyor ve doktor her defasında ilişki olmayacak diye uyarıyor.. erken doğumu tetikliyormuş, gerek yok riske atmaya.. Bunca yıldır yaşadıklarımıza saysın eşim de napiyim

:) Evet kesinlikle riske atmaya değmez. Bebisler sağ saglim gelsinler de hayırlısiyla o olmasa da olur o zamana kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…