- 25 Mayıs 2012
- 1.621
- 1.323
- 133
- 39
- Konu Sahibi marbling817
- #1.801
Tartının pili bitti tartılamıyorum şu analog tartılardan almalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
48 ile hamile kaldım 57 kiloyum 22. Haftam :)73le hamile kaldım şuan 77 yim siz ne durumdasınız
Sizde benim gibi hızlı almissinz bnde 48 din 57 oldum 22 haftamF followingsf 60kilo ile hamile kaldım şuanda 68 kiloyum 24.haftamdatım
Günaydınlar
Umarım herkes iyidir.Özellikle gebeliği ilerlemiş arkadaşlar nasıl gidiyor azıcık bizi bilgilendirseniz çok seviniriz:)
Hissediyorsunuz o zaman:)maşallahCanim benim en rahat zamanlarin. Benim 12. Hafta gibi göbeğim cikmaya basladi. Hep.diyorum 3 aylikken 5 aylik gibiydim 5 aylik oldum 7 aylik gibiyim. Gobek buyuyince isler zorlasti. Ikiz gebelik gercekten yorucu bu sebeple bol bol dinlen. Insallah rahat ve sorunsuz bir hamilelik yasarsin. Ama genel sorunlarımız ayni sirt ve bel ağrısı, kaburga batmalari ve uykusuzluk. Hep olumsuz seyler yazdim ama ikiz hamilelik cok ilginc bir duyguymuş. Bir kipirdamaya baslasinlar o zman anlıyorsun esas guzelliig8
Hissediyorsunuz o zaman:)maşallah
Mesela kendi işinizi kendiniz görebiliyor musunuz herşeyi yapabiliyor musunuz?dışarı çıkıp rahatça gezebiliyor musunuz?detaylı taramanız yapıldı mı?bir de bu ciğer geliştirme iğnesi ile ilgili fikriniz var mı?çok oldum:)
Arkadaşlar kasılmalarım var erken doğum riskinden yatışım yapıldı dua edin lütfen henüz çok küçük yavrularım
Arkadaşlar kasılmalarım var erken doğum riskinden yatışım yapıldı dua edin lütfen henüz çok küçük yavrularım
Rabbim yardımcınız olsun zamanında gelsin yavrularınArkadaşlar kasılmalarım var erken doğum riskinden yatışım yapıldı dua edin lütfen henüz çok küçük yavrularım
Maşallah ne güzel:)kızınız kaç yaşındaOoo cift kale mac yapiyorlar bazen hele tatli birsey yediysem ablalari gibi manyak benim oğlanlar ev işlerini yabas yavas yapiyorum. Birgun ev supuruyorum ertesi gun yatiyorum. Utuyu bzen esim.yapiyor bazen ben yavas yavas yapiyorum. Gezerken cabuk yoruluyorum ej fazla 2 saat disarda durabiliyorum ondan da buldugum heryere oturuyorum.
Detayli celildik bi sikinti yok sukur. Ama ikili tarama testi istemedim. Ciğer geliştirici igne 30. Haftadan sonra genelde sanki ama onu hic konusmadik.
Allah yar ve yardımcın olsun inşallahArkadaşlar kasılmalarım var erken doğum riskinden yatışım yapıldı dua edin lütfen henüz çok küçük yavrularım
Maşallah ne güzel:)kızınız kaç yaşında
Geçmiş olsun canım. Neden oldu ki bu kasılma? Kendinimi yordunArkadaşlar kasılmalarım var erken doğum riskinden yatışım yapıldı dua edin lütfen henüz çok küçük yavrularım
Canım bir an önce geçsin kasılmaların ve bebişlerin daha uzuuun süre kalsınlar içeride sağlıklıca inşallah.. Kasılmanın olduğunu nasıl anladın? Kasılma nasıl oluyor ben bilmiyorumArkadaşlar kasılmalarım var erken doğum riskinden yatışım yapıldı dua edin lütfen henüz çok küçük yavrularım
Canim benim en rahat zamanlarin. Benim 12. Hafta gibi göbeğim cikmaya basladi. Hep.diyorum 3 aylikken 5 aylik gibiydim 5 aylik oldum 7 aylik gibiyim. Gobek buyuyince isler zorlasti. Ikiz gebelik gercekten yorucu bu sebeple bol bol dinlen. Insallah rahat ve sorunsuz bir hamilelik yasarsin. Ama genel sorunlarımız ayni sirt ve bel ağrısı, kaburga batmalari ve uykusuzluk. Hep olumsuz seyler yazdim ama ikiz hamilelik cok ilginc bir duyguymuş. Bir kipirdamaya baslasinlar o zman anlıyorsun esas guzelliig8