• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Oyy değişik olmuş öyle de :)
Benimkiler tek yumurta ikisi de erkek canım.. Bakalım afacanlar çetesi yolda :)
Maşallah:) evet benimkiler babaya ceketlerde çok koşturan demektir babamız küçükken çok yaramazmis:) benimkiler ayrı kesedeler ama doktor tek yumurta dan bölünmüş olabilir çift yumurta da olabilir dedi bende merak içindeyim:)

Maşallah:) evet benimkiler babaya ceketlerde çok koşturan demektir babamız küçükken çok yaramazmis:) benimkiler ayrı kesedeler ama doktor tek yumurta dan bölünmüş olabilir çift yumurta da olabilir dedi bende merak içindeyim:)
Tek yumurta ikizinde bebekler tek kesede oluyor ama arada ince bi zar oluyor bazen canım. Direkt zarsız olduğu tek yumurta ikizleri de var..
seninkiler iki ayrı kesedeyse çift yumurta ikizi olmaları yüksek ihtimal.. ne güzel size doğunca sürprz olacak :))

Tek yumurta ikizinde bebekler tek kesede oluyor ama arada ince bi zar oluyor bazen canım. Direkt zarsız olduğu tek yumurta ikizleri de var..
seninkiler iki ayrı kesedeyse çift yumurta ikizi olmaları yüksek ihtimal.. ne güzel size doğunca sürprz olacak :))
Benimde öyle işte arada ince bı zar var ayıran o yüzden anlatamam dedi doktor. Bakalım artık merakla bekliyoruz sağ saglim gelsinler de tek çift farketmez:)

Aynen canım, tüm hastalıklarımızı yel alsın götürsün inşallah :)
Bi dahaki doktor kontrolün ne zaman?
Ay sonunda doktor kontrolüm ama ben adapazarına döner Dönmez gitmek istiyorum dr uma
Arkadaşlar merhaba biraz özel olacak ama doktorunuz ilişki hakkında bişey söyledi mı size
bize kalp atışlarını duyana kadar yasaktı :olamaz: ama biz garanti olsun diye 3ayı dolduralım dedik :KK48: doldurur doldurmaz ilk denememizi yaptık ama bidaha yapmamaya karar verdik aklımız çocuklarda hiç bişey anlamadık :olamaz::KK48: keyifte almadık :olamaz: şimdi en iyi arkadaşım yoldaşım sırdaşım kankitooom eşim :KK70: allahtan onunda öyle bir isteği Yok :KK66:

Kızlar ikizlere hamile arkadaşım32. Haftada kızını kaybetti neredeyse 2 aydır kıza giden kanallar tıkanmıştı gelişimi çok azdı bugün kaybetmiş.oğlunun gelişimi iyiymiş 40. Haftaya kadar bekleyecegiz demişler.inşallah sağlıcakla alır oğlunu

merhabalr bende ikiz anneleriyim ama daha çok yeni ve çok fazla bulntm oluyr kusmaktan yemk yiyemyrm her yedim çıkıyor çok zayfldm doktr olblr ikiz oldklrı için diyr ama benimki çok fazla sizdede böyle oldmu oldysa bulantılrnz nezamn geçtii
Zamanla gecer benim bazen hala oluyor.

İyi akşamlar kızlar biz bu hafta sonu hava güzel diye çanakkaleye eşimin yeğenine gezmeye geldik ama cumartesi yolda aracımız bozuldu dağ başında kaldık geliboluda :olamaz: çekiciyle Çanakkale merkeze geçtik ay çok gerildim saatlerce yolda kalınca bide geçen haftadan beri geçmeyen sol kürek kemiğimin altında bi ağrı vardı iyice arttı ve biz hala çanakkadeyiz :KK48::olamaz: yarın bitecek inşallah arabanın tamiri ve döneceğiz evimize ama benim ağrım dünden beri sol ön tarafada geçti :kızgın: sol kaburgam kırılacak gibi ne uyku Ne yatma var oturur vaziyetteyim bazen nefes bile zor alıyorum Ne yapacağım bilmiyorum çok canım yanıyor :kızgın:
Çok geçmiş olsun canım hem arabaniz icin hemde sağlığın için.

Çatlatma iğnesi yaptirali 14 gün geçti idrar testinde çıkar mı acaba adetime 4 gün var

Slm arkadaşlar .bebişler nasıl ?benım bı sorum olacak biz 21+2 haftalık olduk.ama benim çok fazla çat ağrım oluyor.kılo alımımda 61.5 la hamile kaldım şuan 61 kiloyum.kıloda almadım ama özellikle oturduktan sonra kalkamıyorum.özellikle gece tuvalete kalkarken çok oluyor

Back