- 27 Temmuz 2015
- 198
- 139
- 33
- Konu Sahibi marbling817
-
- #1.741
Mustelanın çatlak önleyici yağını kullanıyorum canım ben beğendim kokusu çok hafif. Çatlak kremlerinden daha yoğun yağ olduğu için daha iyi nemlendiriyo. Bir de hemen emiyo rahatsızlık hissi vermiyo. Tavsiye ederim
Yazılardan okuduğum kadarıyla kaşındığında kesinlikle tırnaklarınızla kaşımayın deniyo. Böyle avuç içiyle gezdire gezdire masaj yapın diyo. Kaşımakta çatlatıyomuş
Bir de sadece göbeğe değil memeye üst bacağa ve bacak arkasına da kullanmak lazımmış. Şu an göğsüme kullanmıyorum. Bi arkadaşım göğsü uyarmak erken Doğum riskini tetikler dedi be kadar doğru bilemiyorum bende korktum henüz oraya sürmüyorum
Hangi marka bebe yağı canımKızlar piyasadaki hiçbir çatlak kreminin bebeğe zarar vermediği bilimsel olarak kanıtlanmamış. Doktorum aynen bunu söyledi ve sadece bebe yağı sürebilirsin dedi. Tabi ben bunu doktora sormadan önce bir kutu lierac bitirmiş ve mustelanın çatlak önleyici kremine geçmiştim. Bir de aktardan özel yağ karışımı yaptırmıştım. Hiçbirini kullanma dedi bana doktor. Bilimsel ispatı yok dedi. Söz konusu bebeklerimin sağlığı olunca bıraktım ben de sürmeyi, sadece bebe yağı kullanıyorum
Johnsons baby kullan dedi canım.. internette daha doğal içerikli organik bebe yağları da var. Belki bu bitince öyle bişey alırımHangi marka bebe yağı canım
Çık güzeller ama minicik gözüktüler gözüme hele de yastık kılıfları :))))
Biraz tulum,zıbın,çorap,bere ve eldivenimiz var biraz da yelek,hastane çıkışlarını da unutmayım,yeterli olur mu teyzesi
Tabi ki söylerim :)Evet zaten bizimkilerde küçücük olacaklar BilMemki ikizlerya 3.6 ay biraz fazla kıyafet degiştirecegiz gibi geliyor bakalım sen öndesin doğumdan sonra fırsat bulursan buraya girmeye söylersin artık yetiyormu yetmiyormu bizde ona göre tedbiri alırız
Doktoruna sor bence o daha iyi bilgi vercektirKızlar bişy daha sorucm ben tüp bebk tedavstle ikizlrme hamilyim ve bazı ilaçlr iğneler kullanıyorum ( folik asit esterfem progestan iğne ve crinone jel) acaba bilen varsa bu iğneleri kaçıncı haftaya kadar kullanıcm daha folk asit doğuma kdr kullanılıck sanrm bilgisi olan varsa cvp vereblr mi?
Kızlar bişy daha sorucm ben tüp bebk tedavstle ikizlrme hamilyim ve bazı ilaçlr iğneler kullanıyorum ( folik asit esterfem progestan iğne ve crinone jel) acaba bilen varsa bu iğneleri kaçıncı haftaya kadar kullanıcm daha folk asit doğuma kdr kullanılıck sanrm bilgisi olan varsa cvp vereblr mi?
Canım ben de tüp bebekle hamile kaldım, folik asit folbiol içiyordum ama 10.haftada doktorum onu bıraktırarak oligofer-fol adında başka bi ilaç verdi, hem demir şurubu hem de folik asit içeriyor..Kızlar bişy daha sorucm ben tüp bebk tedavstle ikizlrme hamilyim ve bazı ilaçlr iğneler kullanıyorum ( folik asit esterfem progestan iğne ve crinone jel) acaba bilen varsa bu iğneleri kaçıncı haftaya kadar kullanıcm daha folk asit doğuma kdr kullanılıck sanrm bilgisi olan varsa cvp vereblr mi?
Her doktor farklı bakıyor durumumuza,mesela ben hala progrstan fitil kullanıyorum,estrofemi test sonucu pozitif çıkınca bıraktırdı,düşük riskim olduğu için uzun süre progestan iğne oldum,son iki aydır da haftada bir proluton iğne oluyorum,ilk günden beri elevit alıyorum,feramat Demir ilacım vardı onu da gynoferon ile değiştirdikKızlar bişy daha sorucm ben tüp bebk tedavstle ikizlrme hamilyim ve bazı ilaçlr iğneler kullanıyorum ( folik asit esterfem progestan iğne ve crinone jel) acaba bilen varsa bu iğneleri kaçıncı haftaya kadar kullanıcm daha folk asit doğuma kdr kullanılıck sanrm bilgisi olan varsa cvp vereblr mi?
Canım genelde 12. Haftaya kadar kullanılıyor ama doktorun muayene ediyor ona göre ilaçları azaltıyor yada bıraktırıyorKızlar bişy daha sorucm ben tüp bebk tedavstle ikizlrme hamilyim ve bazı ilaçlr iğneler kullanıyorum ( folik asit esterfem progestan iğne ve crinone jel) acaba bilen varsa bu iğneleri kaçıncı haftaya kadar kullanıcm daha folk asit doğuma kdr kullanılıck sanrm bilgisi olan varsa cvp vereblr mi?
Öncelikle geçmiş olsun canım,benim de bir Aydın sağ kaburgamda aynı ağrı oluyor,bir bebeğim sağ üstteymiş diğeri sol altta,sağdaki bebek baskı yaptıkça ağrım artıyor,yatarken hamile yastığıyla destek yapıyorum rahat oluyor,bazen de tatlı birşeyler yiyorum hareketleniyor ve pozisyon değiştiriyor böylece batma azalıyorİyi akşamlar kızlar biz bu hafta sonu hava güzel diye çanakkaleye eşimin yeğenine gezmeye geldik ama cumartesi yolda aracımız bozuldu dağ başında kaldık geliboludaçekiciyle Çanakkale merkeze geçtik ay çok gerildim saatlerce yolda kalınca bide geçen haftadan beri geçmeyen sol kürek kemiğimin altında bi ağrı vardı iyice arttı ve biz hala çanakkadeyiz yarın bitecek inşallah arabanın tamiri ve döneceğiz evimize ama benim ağrım dünden beri sol ön tarafada geçti sol kaburgam kırılacak gibi ne uyku Ne yatma var oturur vaziyetteyim bazen nefes bile zor alıyorum Ne yapacağım bilmiyorum çok canım yanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?