- 9 Ocak 2017
- 287
- 193
- 103
- 35
- Konu Sahibi marbling817
-
- #1.781
Maşallah:) evet benimkiler babaya ceketlerde çok koşturan demektir babamız küçükken çok yaramazmis:) benimkiler ayrı kesedeler ama doktor tek yumurta dan bölünmüş olabilir çift yumurta da olabilir dedi bende merak içindeyim:)Oyy değişik olmuş öyle de :)
Benimkiler tek yumurta ikisi de erkek canım.. Bakalım afacanlar çetesi yolda :)
Tek yumurta ikizinde bebekler tek kesede oluyor ama arada ince bi zar oluyor bazen canım. Direkt zarsız olduğu tek yumurta ikizleri de var..Maşallah:) evet benimkiler babaya ceketlerde çok koşturan demektir babamız küçükken çok yaramazmis:) benimkiler ayrı kesedeler ama doktor tek yumurta dan bölünmüş olabilir çift yumurta da olabilir dedi bende merak içindeyim:)
Benimde öyle işte arada ince bı zar var ayıran o yüzden anlatamam dedi doktor. Bakalım artık merakla bekliyoruz sağ saglim gelsinler de tek çift farketmez:)Tek yumurta ikizinde bebekler tek kesede oluyor ama arada ince bi zar oluyor bazen canım. Direkt zarsız olduğu tek yumurta ikizleri de var..
seninkiler iki ayrı kesedeyse çift yumurta ikizi olmaları yüksek ihtimal.. ne güzel size doğunca sürprz olacak :))
AYnen öyle, Allah bağışlasın yavrularımızı sağsalim inşallah :)Benimde öyle işte arada ince bı zar var ayıran o yüzden anlatamam dedi doktor. Bakalım artık merakla bekliyoruz sağ saglim gelsinler de tek çift farketmez:)
İnşallah:)AYnen öyle, Allah bağışlasın yavrularımızı sağsalim inşallah :)
Ay sonunda doktor kontrolüm ama ben adapazarına döner Dönmez gitmek istiyorum dr umaAynen canım, tüm hastalıklarımızı yel alsın götürsün inşallah :)
Bi dahaki doktor kontrolün ne zaman?
bize kalp atışlarını duyana kadar yasaktıArkadaşlar merhaba biraz özel olacak ama doktorunuz ilişki hakkında bişey söyledi mı size
:))maşallah sizde epey yol almışsınız hayırlısı inşallah22 haftalik olduk çok şükür. Dediğiniz gibi onlar içinizdeyken hele bı de hareketlerini hissetmeye başladığınızda kiyamiyosunuz onlara sabretmek gerek :)
Kahve çok olmasa da çay içiyorumKızlar çay kahve içiyor musunuz
Zamanla gecer benim bazen hala oluyor.merhabalr bende ikiz anneleriyim ama daha çok yeni ve çok fazla bulntm oluyr kusmaktan yemk yiyemyrm her yedim çıkıyor çok zayfldm doktr olblr ikiz oldklrı için diyr ama benimki çok fazla sizdede böyle oldmu oldysa bulantılrnz nezamn geçtii
Kahve çok olmasa da çay içiyorum
Çok geçmiş olsun canım hem arabaniz icin hemde sağlığın için.İyi akşamlar kızlar biz bu hafta sonu hava güzel diye çanakkaleye eşimin yeğenine gezmeye geldik ama cumartesi yolda aracımız bozuldu dağ başında kaldık geliboludaçekiciyle Çanakkale merkeze geçtik ay çok gerildim saatlerce yolda kalınca bide geçen haftadan beri geçmeyen sol kürek kemiğimin altında bi ağrı vardı iyice arttı ve biz hala çanakkadeyiz yarın bitecek inşallah arabanın tamiri ve döneceğiz evimize ama benim ağrım dünden beri sol ön tarafada geçti sol kaburgam kırılacak gibi ne uyku Ne yatma var oturur vaziyetteyim bazen nefes bile zor alıyorum Ne yapacağım bilmiyorum çok canım yanıyor
Teşekkür ederim :)Çok geçmiş olsun canım hem arabaniz icin hemde sağlığın için.
60kg ile hamile kaldım, 24. Haftada 67kg oldum :)Arkadaşlar kaç kilo ile hamile kaldınız ve kaç hafta kaç kilo aldınız?
73le hamile kaldım şuan 77 yim siz ne durumdasınızArkadaşlar kaç kilo ile hamile kaldınız ve kaç hafta kaç kilo aldınız?
49 kilo ile hamile kaldım 11 haftamdayım 48 kiloyum.Arkadaşlar kaç kilo ile hamile kaldınız ve kaç hafta kaç kilo aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?