2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Oyy değişik olmuş öyle de :)
Benimkiler tek yumurta ikisi de erkek canım.. Bakalım afacanlar çetesi yolda :)
Maşallah:) evet benimkiler babaya ceketlerde çok koşturan demektir babamız küçükken çok yaramazmis:) benimkiler ayrı kesedeler ama doktor tek yumurta dan bölünmüş olabilir çift yumurta da olabilir dedi bende merak içindeyim:)

Tek yumurta ikizinde bebekler tek kesede oluyor ama arada ince bi zar oluyor bazen canım. Direkt zarsız olduğu tek yumurta ikizleri de var..
seninkiler iki ayrı kesedeyse çift yumurta ikizi olmaları yüksek ihtimal.. ne güzel size doğunca sürprz olacak :))

Benimde öyle işte arada ince bı zar var ayıran o yüzden anlatamam dedi doktor. Bakalım artık merakla bekliyoruz sağ saglim gelsinler de tek çift farketmez:)

Aynen canım, tüm hastalıklarımızı yel alsın götürsün inşallah :)
Bi dahaki doktor kontrolün ne zaman?
Ay sonunda doktor kontrolüm ama ben adapazarına döner Dönmez gitmek istiyorum dr uma
Arkadaşlar merhaba biraz özel olacak ama doktorunuz ilişki hakkında bişey söyledi mı size
bize kalp atışlarını duyana kadar yasaktı ama biz garanti olsun diye 3ayı dolduralım dedik doldurur doldurmaz ilk denememizi yaptık ama bidaha yapmamaya karar verdik aklımız çocuklarda hiç bişey anlamadık keyifte almadık şimdi en iyi arkadaşım yoldaşım sırdaşım kankitooom eşim allahtan onunda öyle bir isteği Yok

Kızlar ikizlere hamile arkadaşım32. Haftada kızını kaybetti neredeyse 2 aydır kıza giden kanallar tıkanmıştı gelişimi çok azdı bugün kaybetmiş.oğlunun gelişimi iyiymiş 40. Haftaya kadar bekleyecegiz demişler.inşallah sağlıcakla alır oğlunu

Zamanla gecer benim bazen hala oluyor.

Çok geçmiş olsun canım hem arabaniz icin hemde sağlığın için.

Çatlatma iğnesi yaptirali 14 gün geçti idrar testinde çıkar mı acaba adetime 4 gün var

Slm arkadaşlar .bebişler nasıl ?benım bı sorum olacak biz 21+2 haftalık olduk.ama benim çok fazla çat ağrım oluyor.kılo alımımda 61.5 la hamile kaldım şuan 61 kiloyum.kıloda almadım ama özellikle oturduktan sonra kalkamıyorum.özellikle gece tuvalete kalkarken çok oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…