2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

merhabalr bende ikiz anneleriyim ama daha çok yeni ve çok fazla bulntm oluyr kusmaktan yemk yiyemyrm her yedim çıkıyor çok zayfldm doktr olblr ikiz oldklrı için diyr ama benimki çok fazla sizdede böyle oldmu oldysa bulantılrnz nezamn geçtii

Canım büyük ihtimal kafamda mobilya varda.internetten baktım uygunada var.kendim bi model çizip diktirsem mi diyorum.ne kadara gelir dikim bilmiyorum.
Canım buhün mothercare’e gidip baktım 169 tl’ye de buldum.. yatağının ölçülerine göre diktirebilirsin de doğru söylüyorsun, belki daha uyguna gelebilir.. bizi de bilgilendir diktirirsen..

Benim de 3 gün kustum ama artık durdu sadece midem boş kaldığında midem bulanıyor baş dönmesi oluyor arada

Günaydın canım,sabahları vaseline aloe ferahlığı diye normal bir nemlendirici sürüyorum,akşamları daha gergin oluyor karnım akşama da Lierac phytolastil gel kullanıyorum 4.aydan beri

Gobegim kuruyor pul pul olmus ve yer yer cizikler halinde kizarmis . Bugune kadar bir sey surmedim ama baslayabilirim artik degil mi

Günaydın kizlar, catlak kremi icin tavsiyeniz var mi
Mustelanın çatlak önleyici yağını kullanıyorum canım ben beğendim kokusu çok hafif. Çatlak kremlerinden daha yoğun yağ olduğu için daha iyi nemlendiriyo. Bir de hemen emiyo rahatsızlık hissi vermiyo. Tavsiye ederim
Yazılardan okuduğum kadarıyla kaşındığında kesinlikle tırnaklarınızla kaşımayın deniyo. Böyle avuç içiyle gezdire gezdire masaj yapın diyo. Kaşımakta çatlatıyomuş
Bir de sadece göbeğe değil memeye üst bacağa ve bacak arkasına da kullanmak lazımmış. Şu an göğsüme kullanmıyorum. Bi arkadaşım göğsü uyarmak erken Doğum riskini tetikler dedi be kadar doğru bilemiyorum bende korktum henüz oraya sürmüyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…