- Konu Sahibi marbling817
-
- #1.721
Canım buhün mothercare’e gidip baktım 169 tl’ye de buldum.. yatağının ölçülerine göre diktirebilirsin de doğru söylüyorsun, belki daha uyguna gelebilir.. bizi de bilgilendir diktirirsen..Canım büyük ihtimal kafamda mobilya varda.internetten baktım uygunada var.kendim bi model çizip diktirsem mi diyorum.ne kadara gelir dikim bilmiyorum.
Vatana millete hayırlı evlatlar olurlar inşallah. Allah'ım ana baba sözü dinleyen içinde Allah korkusu olan doğru yoldan ayrılmayan, sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize inşallahEvt iki oglum olacak insalah
Karaca Baby’den aldık biz uyku setini,13 parça,yastık yorgan yatak koruma battaniye nevresim vs hepsi içinde,390 tl tüm takımKızlar mobilya beşik alacaklar uyku setini buldunuzmu içine.
Teşekkür ederim canım bakayım.Karaca Baby’den aldık biz uyku setini,13 parça,yastık yorgan yatak koruma battaniye nevresim vs hepsi içinde,390 tl tüm takım
Benim de 3 gün kustum ama artık durdu sadece midem boş kaldığında midem bulanıyor baş dönmesi oluyor aradamerhabalr bende ikiz anneleriyim ama daha çok yeni ve çok fazla bulntm oluyr kusmaktan yemk yiyemyrm her yedim çıkıyor çok zayfldm doktr olblr ikiz oldklrı için diyr ama benimki çok fazla sizdede böyle oldmu oldysa bulantılrnz nezamn geçtii
Çok güzel gözüküyor canım güle güle kullansın yavruların inşallah
Sağol canım hepimiz güzel günler görelim kuzularımızla inşallahAvrenim hepsi çok güzel canım güle güle güzel günlerde kullanın inşallah :)
Günaydın canım,sabahları vaseline aloe ferahlığı diye normal bir nemlendirici sürüyorum,akşamları daha gergin oluyor karnım akşama da Lierac phytolastil gel kullanıyorum 4.aydan beriGünaydın kizlar, catlak kremi icin tavsiyeniz var mi
Günaydın canım,sabahları vaseline aloe ferahlığı diye normal bir nemlendirici sürüyorum,akşamları daha gergin oluyor karnım akşama da Lierac phytolastil gel kullanıyorum 4.aydan beri
Çık güzeller ama minicik gözüktüler gözüme hele de yastık kılıfları :))))Çok güzel gözüküyor canım güle güle kullansın yavruların inşallah
Başla tabi,ben de senin zamanlarında başlamıştım şimdi de göğüs kremi düşünüyorumGobegim kuruyor pul pul olmus ve yer yer cizikler halinde kizarmis . Bugune kadar bir sey surmedim ama baslayabilirim artik degil mi
Mustelanın çatlak önleyici yağını kullanıyorum canım ben beğendim kokusu çok hafif. Çatlak kremlerinden daha yoğun yağ olduğu için daha iyi nemlendiriyo. Bir de hemen emiyo rahatsızlık hissi vermiyo. Tavsiye ederimGünaydın kizlar, catlak kremi icin tavsiyeniz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?