• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Tetanoz aşısı beni mahvediyor 3 gün ağrıyor kolum yerinden kalkmıyor:( ilk gebelikte yaptırdım doğumdan sonrada 1 doz yaptırdım bu gebelikte sadece 1 doz yaptırıcam ne olur ne olmaz.
İlk kızımı 20. Haftada hissetmiştim bu kızları dün pıt pıt şeklinde hissettim ilk 17. Hafta

Avrenim Avrenim canim hayirli olsun oda takiminiz.. iyi günlerde sagliklica kullanin insallahcanim..
bu arada yatis modundamisin? 28 e az kaldi insallah.. hayirlisiyla onuda atlatirsiniz ve en az 36+ lari görürüz insallah hepimiz..
Sağol canım hepimizin yavruları güzel günler görsün inşallah
Yavaş yavaş ayaklandım artık ama iş güç yok yine,yılbaşını atlatırız imşallah sağ salim

Canım taşındığımız ev yeni sıfır bina ve duvarlar çok tatlı açık bi gri tonu o yüzden hiç boyamayı düşünmüyorum mobilya gelip yerleştikten sonra uygun bi duvara belki kağıt yapabilirim yada bilmiyorum çok masraflı olursa hiç birşey yapmam off daha tülü perdesi halısı avizesi var bu işin çok para lazım çok :))
Doğru canım oh tertemiz eve doğacak bebişler :)
Biz de bu haftasonu duvar kağıdı bakmayı düşünüyoruz, çok masraflı olursa boyar geçeriz napalım.. Dediğin gibi alınacak çok şey var daha..
avize almayı düşünmüyorum ben, salonda kullandığım ayaklı abajurlardan birini çocuk odasına koyarım, evde genelde tepeden aydınlatma kullanmıyoruz zaten..
O odanın perdesi de ışık geçirmeyen storlardan, o yüzden perde de almam.. bir tek ufak bi halı aldım mı tamamdır :)
Bir an önce tüm her şeyini alayım istiyorum zor frenliyorum kendimi :)

Doğru canım oh tertemiz eve doğacak bebişler :)
Biz de bu haftasonu duvar kağıdı bakmayı düşünüyoruz, çok masraflı olursa boyar geçeriz napalım.. Dediğin gibi alınacak çok şey var daha..
avize almayı düşünmüyorum ben, salonda kullandığım ayaklı abajurlardan birini çocuk odasına koyarım, evde genelde tepeden aydınlatma kullanmıyoruz zaten..
O odanın perdesi de ışık geçirmeyen storlardan, o yüzden perde de almam.. bir tek ufak bi halı aldım mı tamamdır :)
Bir an önce tüm her şeyini alayım istiyorum zor frenliyorum kendimi :)
Bende şimdi bekliyorum mobilyaların gelmesini onlar bir yerleşsinde sonrasında bakacağım artık duruma göre ne yapıp yapmayacağıma :)

İyi günlerde kullanın inşallah canım benim, çok güzel bunuda beğenmiştim ama daha pahalıydı annemleri fazla zorlamak istemedim :)
Sağol canım siz de güle güle kullanın,biraz pahalı oldu haklısın bunda da peşin para ödedik yoksa daha da fazlaydı fiyatı,bu bebekler ocağımıza incir ağacı mı dikecek yoksa :)))

Kizlar suana kadar ikizler hep tek cinsiyetli cikti dimi? Yoksa aranizda bi kiz bi oglan bekleyen var mi? :-)
Böyle devam ederse esit olarak kiz erkek ikizlerimizi besik kertmesi yapabiliriz :KK70:
Kizlar suana kadar ikizler hep tek cinsiyetli cikti dimi? Yoksa aranizda bi kiz bi oglan bekleyen var mi? :-)
Böyle devam ederse esit olarak kiz erkek ikizlerimizi besik kertmesi yapabiliriz :KK70:
Ben varim cnm

Günaydın bende dün doktora gittim bebeklerimin kalp atışlarını duydum rahatladım 9 haftalik olmuş bebislerim şu 3 ayda geçse gelişimlerini tamamlasalar rahatliyacam sizden rica bunun için dua istiyorum güzel anneler ilk gebeliğimde gelişimini tamamlamadığı için kürtaj oldum yine çok korkuyorum

Günaydın bende dün doktora gittim bebeklerimin kalp atışlarını duydum rahatladım 9 haftalik olmuş bebislerim şu 3 ayda geçse gelişimlerini tamamlasalar rahatliyacam sizden rica bunun için dua istiyorum güzel anneler ilk gebeliğimde gelişimini tamamlamadığı için kürtaj oldum yine çok korkuyorum
Gözün Aydın,inşallah kolaylıkla geçer gebeliğin

Kızlar kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyetlerini :)
10+2’de öğrendim canım..

Kızlar mobilya beşik alacaklar uyku setini buldunuzmu içine.
Ben çilek mobilyadan aldım beşikleri, içine uyku seti de satılıyordu aynı takımla uyumlu ama tanesi 300 tl idi. Almadım ordan, internetten araştırıyorum 150 civarına da var. Sen ne yaptın canım?

12 haftalıktan beri hep kıza benziyor dendi
Biz de 13+3 deyiz şimdiye kadar bir şey denmedi.. 16. Hafta bi daha randevumuz var belki o zaman söyler doktor bir şeyler.. gerçi samimiyetle söylüyorum hiç farketmez kız oğlan cinsiyetleri özel bi isteğim yok illa şu olsun diye ama sadece merak :)

10+2’de öğrendim canım..

Ben çilek mobilyadan aldım beşikleri, içine uyku seti de satılıyordu aynı takımla uyumlu ama tanesi 300 tl idi. Almadım ordan, internetten araştırıyorum 150 civarına da var. Sen ne yaptın canım?
Canım büyük ihtimal kafamda mobilya varda.internetten baktım uygunada var.kendim bi model çizip diktirsem mi diyorum.ne kadara gelir dikim bilmiyorum.

Back