- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #1.661
Güle güle kullanın inşallah.
Ben giyisi dışında hiçbir şey almıcam kızımdan park yatak var kraft onu kullanıcam doğunca ikinci park yatağı alırım. Kızıma yeni bir oda alıp onun dolabını şifonyerini ikizlere kullanıcam. İkizler 2-3 yaşına gelince oda alcam direk. Öyle düşünüyorum. İlkinde insan hemen her şeyi almak istiyor biz doğmadan mama sandalyesi almıştık ya akla bak:))
Öyle düsünme canim.ne bicim anne olurmusun hic? Ilk bebeginden miras kalma esyalar varAyyy bende acele etmek istemiyorum valla bugun gozlerim doldu ne bicim anneyim.kizimda ne kadar heyecanliydim her seyi alirdim simdi hic acele edesim gelmiyor. Kendimi tuhaf hissediyirdum.
Öyle düsünme canim.ne bicim anne olurmusun hic? Ilk bebeginden miras kalma esyalar varonun rahatligi olusuyo insanda.. sifirdan baslamak cok daha farkli tabi.. hem esya dedigin nedir ki? Alinir.. yeterki saglik sevgi huzur olsun.. o en kiymetlisi pasalarin icin.. ayrica sen bir süper annesin... önde ablasi olduklari icinde ayrica cok kismetli tosun pasalarin.. herkesin bi ablasi olmali.. ana yarisi gibidir abla...
Nicin ezilsin canim? Benim sahsen abim var.. arkadasim gibi benim icin.. herseyimi anlatirdim bekarligimda.. beni gezmelere götürürdü o kadad güzeleldiki aramizdaki bag.. hala öyle tabi ama evlenince boyutu az degisiyo haliyle.. ama bence 3de arkadas gibi büyücek insallah.. ablalarin tüm dertlerini anlaticaklar.. kiz konusunda tüyolar isticeklerCanim benim ya o guzel sozleri soyleyen yuregin dert görmesin. Cok tesekkur ederim. Cok mutlu.oldum. iki oglan bana ve kizima agir geldi. Iki erkekle ezilir mi diye cok korkuyorum. Birde kiz kardes candir. Ayy lohusa olmadan lohusalik bunalima girdim
Yok canım her özel hastane tek kişilik oda olmuyor. Mesela Başkent hastanesinde tek kişilik oda için ayrı para alınıyor..Iyide guzelim ozel hastane de odalar zaten tek kisilik degil mi.4.000 lira artı oda parasi demisler yanlis anlamadiysam
Perinatolog riskli gebelik uzmanı demek canım. Benim tek yumurta ikizi olduğu için perinatolog takibinde olmam gerekiyor, onların usg cihazları filan daha gelişkin göğşeninkinden.. göğşen hoca devam etmek istedi ama ben 3.katı tercih ettim, göğşen hocanın cihazı filan yeterli değil..jeliboni evet ya :) görmemişim. Perinatolog nedir hiç duymadım niye göğşeni değiştirdin ki?
Sorduysam daha önce yada yazdiysan kaçırdıysam afedersin kaçıncı ayındasin... Bu Göğşen de hepimize yapıştırmış çifter çifter bebekleri heheheh :)))
Ohh hadi bakalım başlasın oda konsepti :)Teşekkür ederiz teyzesi inşallah cümlemize nasip etsin sağlıklı mutlu mesut büyütmemiziAralığın 25ine kadar teslim edecekler şimdiden yerleştirmeye başladım kafamda odayı
Sağol canım inşallahDmrz canimmmm hersey muhtesem masaAllahsaglikla gelsin irmakla nehir
Ben göbek adlarini verdim bak
Iyi günlerde kullanin.. sen sponsorun en saglimink bulmussun.. arabayida kayonvaliden aliversin
Sağol canım inşallahırmakla nehirmi bende kayınvalide kayınpeder Yok maalesef canım
Amin canım inşallah..jeliboni anladım canım. İnşallah hepimiz kolaylıkla atlatirriz doğumlarimizi ve bebislerimiz sağlıkla dünyaya gelirler inşallah.
:)
Nicin ezilsin canim? Benim sahsen abim var.. arkadasim gibi benim icin.. herseyimi anlatirdim bekarligimda.. beni gezmelere götürürdü o kadad güzeleldiki aramizdaki bag.. hala öyle tabi ama evlenince boyutu az degisiyo haliyle.. ama bence 3de arkadas gibi büyücek insallah.. ablalarin tüm dertlerini anlaticaklar.. kiz konusunda tüyolar isticekler
Uykusuz geceler peşimi bırakmıyor kızçeler.. Çok değil şundan 3-4 ay sonra bugünleri mumla arayacağım ama elde değil.. Gece bi uyanıyorum, geri uyuyabilene aşk olsun
Canım magazada baktım.biz sadece iki beşik dolap alacagız 4000 dedi.zatrn daha ilk girdiğimiz magaza ama çok begendim bizim fazla vakit olmuyor gezmeye 15 tatili bekliyorum hepsini ozaman yapacagım eşimi anca ozaman bulurum gezmek için.Bu takıma hugo mağazasında baktık canım 3kapılı dolap, büyüyen beşik, 4çekmeceli şifonyer ve yatağı hediye 2700₺ dediler. Sendeki fotoda 3865 diyor çok fazla değilmi? Bide mağazada mı baktın internetten mi baktın kesinlikle mağazada canlı canlı görerek almak gerekiyor
MedicalparkHastanenin mantigi ilgincmis hangi hastane
Öylemi canim.. Allah rahmet eylesin..
ama sanirim görümcelerin var.. onlar bi alternatif olabilir mi?
Gündüzleri uyuyormusun canım ben gündüzleri uyuduğumda geceleri uyuyamıyorum genellikle maşallah bu sıralar akşam yatıp sabah kalkıyorum wc ye bile bir kere ya kalkıyorum ya kalkmıyırumUykusuz geceler peşimi bırakmıyor kızçeler.. Çok değil şundan 3-4 ay sonra bugünleri mumla arayacağım ama elde değil.. Gece bi uyanıyorum, geri uyuyabilene aşk olsun
İyi günlerde kullanın inşallah canım benim, çok güzel bunuda beğenmiştim ama daha pahalıydı annemleri fazla zorlamak istemedim :)Eki Görüntüle 2065795 Biz de bu odayı aldık teyzeleri Pierre Cardinden iki karyola gardrop ve yataklarına 4500 verdik şifoniyer almadım şimdilik odada yer kalırsa onu da ekleriz dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?