• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Gündüzleri uyuyormusun canım ben gündüzleri uyuduğumda geceleri uyuyamıyorum genellikle maşallah bu sıralar akşam yatıp sabah kalkıyorum wc ye bile bir kere ya kalkıyorum ya kalkmıyırum
Hayır canım ne gündü ne gece uyuyabiliyorum.. İşin ilginç yanı uykusuz hissetmiyorum kendimi.. Vücudum uykuyu absorbe ediyor artık demekki.. dün gece yine uyuyamadım sabaha kadar başka ikiz anneleriyle yazıştım tecrbelerini dinledim :) Onlar bi yandan bebeklerini uyutmaya çalışırken bir yandan benim sorularımı cevaplıyorlardı :))

Bende hayirlisi ile saglikli hayirli ikizlerimin olmasini istiyorum :) aralik basinsa transfer olacak dua edin bana da
Canımm hadi inşallah, özel olarak dualarıma aldım seni şuandan itibaren :)) Allahım hayırlı sağlıklı şekilde gönlüne göre evlatlar nasip etsin inşallah :)

Kızlar bu arada az önce gidip tetanoz aşımı yaptırım geldim.. Çok korkuyordum ama şimdilik korktuğum gibi olmadı.. İnşallah ilerleyen zamanlarda da şişme filan olmaz..

Hayır canım ne gündü ne gece uyuyabiliyorum.. İşin ilginç yanı uykusuz hissetmiyorum kendimi.. Vücudum uykuyu absorbe ediyor artık demekki.. dün gece yine uyuyamadım sabaha kadar başka ikiz anneleriyle yazıştım tecrbelerini dinledim :) Onlar bi yandan bebeklerini uyutmaya çalışırken bir yandan benim sorularımı cevaplıyorlardı :))

Canımm hadi inşallah, özel olarak dualarıma aldım seni şuandan itibaren :)) Allahım hayırlı sağlıklı şekilde gönlüne göre evlatlar nasip etsin inşallah :)
Saol canim Allah razi olsun sende hayirli saglikli zamaninda kucagina alirsin insallah

Kacinci dozu canim. Genelde sorun çıkmıyor endise etme...
İlk doz canım. Hemşire beni 20. Haftamda arayıp çağıracaktı, o aramayınca ben de gtmedim hiç. Bugün bi uğrayım dedim hemen yaptılar aşıyı. 2.doz bir ay sonra yapılacak..

jeliboni jeliboni ben doktoruma sordum bakanlık öneriyor ama yaptırıp yaptırmamak sana kalmış dedi. Ben illa yaptır diyemem dedi. Ben de yaptırmamaya karar verdim.
Ben doktoruma sordum yaptır dedi canım.. bebeklere de aşı geçer bağışıklık kazanırlar dedi, doğum anında zaten steril koşullar var ama ne olur ne olmaz sonuçta göbek kordonları metal bi aksamla kesilecek. Tedbir için yaptırdım :)

jeliboni jeliboni demekki vücudun ve beynin seni ikizlere erken hazırlıyor :) bi ara bendede olmuştu o uykusuzluk dönemi ama sonrasında geçti şimdi maşallah akşam 9da uyuklamaya başlıyorum sabaha kadar hor hor :)))

Kızlar bu arada az önce gidip tetanoz aşımı yaptırım geldim.. Çok korkuyordum ama şimdilik korktuğum gibi olmadı.. İnşallah ilerleyen zamanlarda da şişme filan olmaz..
Benimde hiç acımadı şişmedi ağrımadı sadece 3.günüydü biraz sertleşmişti acımıştı oda pek önemli bi ağrı değildi. Önümüzdeki hafta perşembe 2. Dozumu yaptıracağım bende bakalım

Dmrz Dmrz ayy darısı başıma öyle uykuya hasret kaldım şimdiden :)
Umarım dediğin gibi benim de ağrım sızım olmaz canım. Senin ikinci doza da az kalmış.

Bebek odasını ne renk boyayacaksın ya da özel düşündüğün bi şey var mı? :)

Dmrz Dmrz ayy darısı başıma öyle uykuya hasret kaldım şimdiden :)
Umarım dediğin gibi benim de ağrım sızım olmaz canım. Senin ikinci doza da az kalmış.

Bebek odasını ne renk boyayacaksın ya da özel düşündüğün bi şey var mı? :)
Canım taşındığımız ev yeni sıfır bina ve duvarlar çok tatlı açık bi gri tonu o yüzden hiç boyamayı düşünmüyorum mobilya gelip yerleştikten sonra uygun bi duvara belki kağıt yapabilirim yada bilmiyorum çok masraflı olursa hiç birşey yapmam off daha tülü perdesi halısı avizesi var bu işin çok para lazım çok :))

Evet bol bol görümcem ve bir tanede amcamız var ama sağolsunlar hiç öyle şeyleri düşünmezler onlar hep eşimden almaya beklemeye alışmışlar kendileri birşey yapmazlar :sinirli: Sadece bir görümcem sağolsun elinden geleni yapar terzi oda bana elbiseler dikiyor bebişlere battaniyeler nevresimler beybinest falan dikiyor bisürü kıyafet alıyor​
Allah saglik versin canim.. kimseden bisey beklemiyoruz zaten.. yeterki bebisleirmiz saglikli sihhatli gelsinler.. babiskolari alir onlara hepsini insallah..
:KK68:

Back