- 2 Ekim 2017
- 811
- 1.069
- 33
- Konu Sahibi marbling817
-
- #1.361
Hosgeldin aramiza canim..
öncelikle herkesin gebeligi farkli oldugundan bu sorunun cevabi bi cok kategoriye ayriliyo
Ben mesela tedavi ile hamile kaldim 12. haftaya kadar peogestani kanamalarimdan dolayi kullandim.. kimisi hamiellgi boyunca önlem
Amacli kullaniyo.. kimisi kanamasindan dolayi veya rahim duvarin incelmesinden sebep kullaniyo.. yani herkesin durumuna göre doktor kararini veriyo.. bu ikizdede olabilir tekiz gebeliklerdede..
Bana 75 gr yapıldıHadi bakalim tatli telaseler basladi
Senin seker yüklemesindeki sonuclarin nasildi?
Benimde yarin varda bakalim heyecanliyim
Benim 5 yaşında oğlum var.o zamanda çok şükür bu tarz sorunlar hiç yaşamadım ve kullanmadım da.geçen ilk dr kontrolümüzde sürpriz bir şekilde iki lese göründü ki benim ne kanamam ne kasılmam hiçbir şeyim olmadığı halde bana bu ilacı verdi ondan şaşırdım sorma ihtiyacı duydum.ihtiyac yok ise neden verildi bana açıkcası biraz kullandım bıraktım çok ağırlık yaptı bende tşk ederim
Hayırlı olsun gebeliğiniz,ben hala kullanıyorum,başta düşük tehdidine karşı önlemdi,şimdi neden devam ediyorum bilmiyorum,kasılmalarım var ve progestan Rahmi gevşetip rahatlatıyormuş belki bu yüzden devam ediyorum,28.hafta bitene kadar da kullanacakmışımHerkese mrb öncelikle herkese hayırlı sağlıklı gebelikler dilerim.benim sizlere bir sorum olacak.progestan kullanıyor musunuz,kullanıyor iseniz ne zamandan beri ayrıca düşük tehlikesi olduğu için mi yoksa ikiz Gebelikte şart mı?
Bana 75 gr yapıldı
Açlık 72
1.saat 142
2.saat 160 çıktı
Sanırım bi tık yüksek ama doktorum endişelenecek bir durum yok normal bu değerler dedi
Agirlik yapar.. mide bulantisi olabilir ve ayrica
Bol bol cesit cesit rüyalar
Gösterebilir
Ilk 12 hafta düsük riski daha yüksek oldugu icin önlem amacli vermis olabilir canim.. her doktorun uslubü farkli..
Hayirli olsun.. hepimiz sag salim kavusalim
InsaAllah..
tek yumurta ikizimi? Yoksa cift mi?
Benim içtiğim şey 330ml teneke kutuda Elmalı maden suyu tadında birşeydi,midem bulanmadı ama biraz fazla geldi açıkçası,ben yalnız biraz yatıp uyumuştum,oturmak gerekiyormuşBende normal derdim canim.. sinirda yani..
insülün gerektircek bi durum yok bencede..
Hayirli haberler alirim bende insaAllah.. cikmaz biseycek insaAllah.. ah o icecek olmasa ac acina
Ya inanır mısınız daha hala şoktayım hiç beklemiyordum sadece iki kese göründü 15 gün sonraya randevu verdi. Henüz kalp atışlarını duyamadık hayliyle hiç bir bilgimiz yok keseden başka.ama midem bulanıyor ve çok halsizim ilk hamileliğimde yaşamadığım şeyleri yaşıyorum.açıkcası sanırım korkuyorum
Hayırlı olsun gebeliğiniz,ben hala kullanıyorum,başta düşük tehdidine karşı önlemdi,şimdi neden devam ediyorum bilmiyorum,kasılmalarım var ve progestan Rahmi gevşetip rahatlatıyormuş belki bu yüzden devam ediyorum,28.hafta bitene kadar da kullanacakmışım
Benim içtiğim şey 330ml teneke kutuda Elmalı maden suyu tadında birşeydi,midem bulanmadı ama biraz fazla geldi açıkçası,ben yalnız biraz yatıp uyumuştum,oturmak gerekiyormuş
Genetik olarak yoksa pek risk taşımıyormuşuz inşallah sende de sorun çıkmaz
Ama güzel bi sok ya.. 5 sene sonra ikizlere hamile kalmakta cok güzel bisey yaniAllah ne güzel cift cift veriyor simdi.. sag salim insaAllah gelsin bebisler.. tabiiki endiselerimiz oluyo zaman zaman ama biz rabbime sigindik.. mevlam
Neylerse güzel eyler.. zoru veren elbette kolayligida verir... hic üzülme sen..
duble bebe duble hormon demek.. duble alt üst olmak demekAllah yardim etsin...[/QUOTE
Oğlumdan sonra çocuk istemedik biz korunduk.oğlum çok isteyince ilk ay hamile kaldım birde böyle çift baya bir etkiledi beni ne diyeyim allahım sağlıklı hayırlısını versin hepimiz için
Acaba uzandığın için mi yüksek çıktı benimki????Evet öyle canim.. oturacaksin fazla harekette etmiceksin.. burda (almanyada) bol sekerli üzüm suyu veriyolar.. oda benim midemi
Cayir cayir yakiyo ac karnina..
Acaba uzandığın için mi yüksek çıktı benimki????
Ben hic bi testi yaptirmadim.. sadece detayli ultrason 22. haftalarda oluyo genelde..İkili test yaptırdınız mı ya da başka birşey yaptırdınız mı
Ben hic bi testi yaptirmadim.. sadece detayli ultrason 22. haftalarda oluyo genelde..
Ikili test zaten ikizlerde dogruluk payi vermiyor.. cünkü kandaki kromohomlar hangi bebege ait oldguna dair ayirt edilmesi zor oldugundan.. hormony testini duydum onu doktorunla
Görüsebilirsin ama testin soncu ne olursa olsun benim kararim her daim bebeklerden yana olacagi icin hic bi test yaptirma geregi duymadim.. herkesin kendi tercihi canim..
Duyduğuma göre 11.haftada detaylı bir tarama yapılıyormuş henüz araştırmadım ama
Ultrason babindami? Onun icin 11. hafta biraz fazla erken
22. haftada tüm organlar cok daha net görülüyo ikizlerde.. bunun icin detayli ultrason yapiliyor
Canim..
Cift yumurta ise gec döllenme olabilir birisi o yüzden geri gelebilir.. bu cok önemli deil.. zamanla fark kapaniyor..Çok şey soruyorum ama:)bir de benim görünen keselerden biri küçük biri büyük sizde de öyle miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?