- 2 Ekim 2017
- 811
- 1.069
- 33
- Konu Sahibi marbling817
-
- #1.381
Cift yumurta ise gec döllenme olabilir birisi o yüzden geri gelebilir.. bu cok önemli deil.. zamanla fark kapaniyor..
İsimleriyle yaşadınlar inşallah canım. Ben çok bulantı kusma çektiğim için 66 kiloyla başlamıştım 60 a düştüm. Şimdi tekrar 66 yım. Henüz kilo almadım yani. Ama çok şükür artık yiyebiliyorum ve iştahım açık tatlıya düşkünüm bu gidişle baya alırımfadiming ablamın kızının ismi Lidya,biz çok beğeniyoruz,arkadaşı da onunl aynı zaman doğurdu o da Leyla koymuştu adını
Lidya ve Leyla uyumlu da,belki hoşuna gider
Kaç kilo aldın acaba sen?
Çok şükür canım evet bu süreçte çok iyi anladım yakın bi kadın doğumcunun kıymetini :))jeliboni canimmmm tosbiklerin iyi olmasina cok cok sevindim .. ne mutlu sana arkadasinvar her daim ultrasonda bakabilcek... banada yolla
Benimde nasipse yarin kontrolüm.. dualarina talibim..
Ben 25+1 oldum ve 8 kilo almışım,çok mu alıyorum diye endişelendim açıkçasıİsimleriyle yaşadınlar inşallah canım. Ben çok bulantı kusma çektiğim için 66 kiloyla başlamıştım 60 a düştüm. Şimdi tekrar 66 yım. Henüz kilo almadım yani. Ama çok şükür artık yiyebiliyorum ve iştahım açık tatlıya düşkünüm bu gidişle baya alırım
Çok şükür canım evet bu süreçte çok iyi anladım yakın bi kadın doğumcunun kıymetini :))
Yarın inşallah her şey sorunsuzca gitsin her zaman olduğu gibi güzel haberlerle gel bize canım..
Bu arada şeker yüklemesini bi çok arkadaşımız yaptırmış, sen de yarın yaptıracaksın. Doktor bana 28.haftada yapıcaz dedi. Size mi erken yapılıyo yoksa bana mı geç? Ve de neden? :)
Sizin kalp atışları ne zaman duyuldu.ben oğlumda 6. Hafta da duymuştuk ama bında duyamadık ikizlerde böyle mi oluyor acaba
Sen masaAllah harika gidiyosun.. hic endise etme..Ben 25+1 oldum ve 8 kilo almışım,çok mu alıyorum diye endişelendim açıkçası
Anladım canım teşekkürler:)Aaaaamin insaAllah canim..
Genelde 23.haftadan sonra oluyo.. ama tabii her doktorun uslübu bundada farkliailede genetik olarak varsa belki erken yapiordur onu bilemiyorum tabii.. genel gözlenmeyede bakar o.. mesela cok suyun varsa doktor hemen yapar seker testini veya ailede genetik cok seker hastasi varsa .. vs..
sen doktorunu dinlesasma.. herkesde farkli..
Aman sağlıklı olda boşver kiloyu ben o kadar bulantı çektim aç kaldım hastanelerde yattım çıktımki her gece açlıktan rüyamda yemek yiyordum. O günlerde kendime söz verdim kiloyu falan takmayacağım diye. İlkinde tek gebelikte 14-15 kilo aldım bunda da alırım heralde 20ye yakın:)Ben 25+1 oldum ve 8 kilo almışım,çok mu alıyorum diye endişelendim açıkçası
Merhaba kızlar biz geldik doktordan şeker sonucu iyi çıktı kızlarımda çok şükür iyi biri 800 biri 700 gr olmuş arada 100 gr fark var ama sorun yok dedi doktor
Merhaba kızlar biz geldik doktordan şeker sonucu iyi çıktı kızlarımda çok şükür iyi biri 800 biri 700 gr olmuş arada 100 gr fark var ama sorun yok dedi doktor
PembeHelvam canım şimdi baktım AKŞ 72, yüklemesen sonrada 137 olmuş canım 60dk, referans aralığıda 70-180 miş.. inşallah seninde iyi geçer canikom çikolata yeme bari bugün :))
Bidahaki kontrolünde söyle olmazsaAnladım canım teşekkürler:)
Ailede genetik şeker var bizde, ben doktoruma tekrar hatırlatayım bunu madem..
atlamış olabilir belki..
Sağol canım inşallah sendende güzel haberler bekliyoruz değerleri bilmiyorum doktor telefonda iyi çıktı diye haber verdi 50 gr yükleme yapıldı bana açlık bakılmadi direkt şekerli sudan 1 saat sonra kan alındı oda iyi çıkmışCanim cok sükür adina cok sevindim.. darisi basima.. biliyorsun aradaki fark %20 i gecmemeli.. ve sende suanda öyle bi durum yok cok sükür..bide seker yüklemendekimdegerlerin naSildi? Yarin icin dualarini bekliyorum...benimde yarin randevu ve seker yüklemem insallah.
Her gidişte benide tartıyorlar ama ben her sabah tartılıyorum zaten manyak gibiCanim cok sükür adina cok sevindim.. darisi basima.. biliyorsun aradaki fark %20 i gecmemeli.. ve sende suanda öyle bi durum yok cok sükür..bide seker yüklemendekimdegerlerin naSildi? Yarin icin dualarini bekliyorum...benimde yarin randevu ve seker yüklemem insallah..
Yoooo ne zamandir yemiyorum..
ayrica tartidaki farkida görmüs oluciiiim.. 2 haftadir kendimi tutuyorum ne abur cubur nede hamur isi... bakalim.. her gidisimde cünkü tartiolarda beni..
insaAllah benimde sonclarim iyi cikar..
Sen nasil oldun bu arada? Toparlanabildinmi..
Sağol canım mesaj attım sana Dr un adınıGözünüz aydın.İzmir de misiniz öyle ise dr nereye gidiyorsunuz
Her gidişte benide tartıyorlar ama ben her sabah tartılıyorum zaten manyak gibibende Cumartesi’den itibaren tatlı ve hamur işi tadımlık bile yememiştim ben bigün iyi oluyorum ertesi gün yamuluyorum dün gece hiç uyuyamadım gündüzde arkadaşım geldi uyuyamadım şimdi gözlerim kapanmak üzere zor açıyorum
Cok sükür canim..Sağol canım inşallah sendende güzel haberler bekliyoruz değerleri bilmiyorum doktor telefonda iyi çıktı diye haber verdi 50 gr yükleme yapıldı bana açlık bakılmadi direkt şekerli sudan 1 saat sonra kan alındı oda iyi çıkmış
Aynı durumdayım dışarı cıkmaya korkar oldum. Bazen aglaya aglaya iş yapoyorum ikiz taşimak gerçekten zormuş herşeyi 2 katı yaşıyoruzKızlar benim gibi bel ağrısı çeken,azıcık iş yapsa nefes nefese kalan,hemen yorulan var mı aranızda?bugün bebek odası için 3-4 tane mağaza gezdik ve şu an yataktan kalkamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?