- 5 Şubat 2014
- 1.186
- 1.399
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #1.341
Hmmmm bi düşüneyim bakalımBenim inci kızımın yanına da bul bakalım isim anne :) benim kızlarımın biri hep kıpır kıpır diğeri sakin. Sakin olan için inci düşünüyorum diğerine hiçbi fikrim yok henüz
Tıpkı ben :))) eşime yetişemedim bugün ben deCanim benim bel fitigim var suan yatiyorum sag bacagima dogru agri giriyor.bazen üstüne basamiyorum. Yatip dinlenmek iyi geliyor ama cokta firsat olmuyor bazen. Bende gezince cok cabuk yoruluyorum. Eskiden esim yavas yuru derdi bana simdi ben ona yetişemiyorum
Tamam canım:) benim bir kızım daha var ece deniz. Kız çok olunca isim de zor.Hmmmm bi düşüneyim bakalımkız isimlerinde pek iyi değilim kendi kızlarımada bulamadım daha isim ama düşünüyorum İncinin yanına birşeyler bulunca yazarım
Aynen tıslaya tıslaya:) doktora gittiim merdiven mi çıktınız diyor hayır dedim otururken yoruldumAynı ben bulaşıkları makinaya koyana kadar belim ağrıyor nefes nefese kalıyorum evin içinde doğuracak gibi tıslaya tıslaya geziyorum :)
Geçmiş olsun canım. Diğeri sağlıkla doğsun. Evet müdahale edilmiyor diğer bebeğe zararıda olmuyor kendiliğinden sönüyorkızlar dün doktora gittim. muayenede bebeklerimden birinin 8.haftada kalbinin durduğunu ve gelişmediğini gördük. diğer bebeğim sağlıklıymış ve benimleymiş. kalbi duran bebeğim için herhangi bir müdahele yapılmayacağını söyledi doktor. böyle bir durumda sağlıklı bebeğe zararı olmaz mı? ancak kürtajın da sağlıklı bebeğe zarar verme ihtimali var... böyle bir durum hakkında bilgisi olan var mı?
Akrabamın normal yolla tek yumurta ikizi oldu fakat en riskli tipti sanıyorum tek plesantadan besleniyorlardı bebeklerin birini karnına 4. Ayda son vermek zorunda kaldılar.6.ayda1000 gr doğdu oğlu aynı anda doğurdu diğer bebeğinide ölü doğan normal yoldan çıkarken canlı bebeği sezeyana aldılar.çok uç bir örnek tabi demek istediğim rahat ol diğer bebeğinle sağlıklı bir Doğum dilerimkızlar dün doktora gittim. muayenede bebeklerimden birinin 8.haftada kalbinin durduğunu ve gelişmediğini gördük. diğer bebeğim sağlıklıymış ve benimleymiş. kalbi duran bebeğim için herhangi bir müdahele yapılmayacağını söyledi doktor. böyle bir durumda sağlıklı bebeğe zararı olmaz mı? ancak kürtajın da sağlıklı bebeğe zarar verme ihtimali var... böyle bir durum hakkında bilgisi olan var mı?
Bana zaten yasak gezmek ama ben kaçamak yaptım dünKızlar bende aynı durumdayım belim korkunç ağrıyo hep nefes nefeseyim. Mağaza gezemiyorum şimdiden böyleyse ne yapıcaz ilerleyen haftalarda endişeliyim valla. Bir sürü alınacak verilecek var kim gezip yapacak
Geçmiş olsun diğer bebeğine sağlıkla kavuşursun inşallah,endişelenecek bir durum yok sağlıklı bebeğin içinkızlar dün doktora gittim. muayenede bebeklerimden birinin 8.haftada kalbinin durduğunu ve gelişmediğini gördük. diğer bebeğim sağlıklıymış ve benimleymiş. kalbi duran bebeğim için herhangi bir müdahele yapılmayacağını söyledi doktor. böyle bir durumda sağlıklı bebeğe zararı olmaz mı? ancak kürtajın da sağlıklı bebeğe zarar verme ihtimali var... böyle bir durum hakkında bilgisi olan var mı?
Maalesef seçemedim bir türlü,Pierre Cardin baby furniture diye bebek mobilyası üretiyormuş,bir de oraya bakıcamAvrenim canim naptin hallettin mi
Mobilya islerini? Bu arada Leyla isimide benim favori listemde... cok naif ve yumusak bi isim bence..
Maalesef seçemedim bir türlü,Pierre Cardin baby furniture diye bebek mobilyası üretiyormuş,bir de oraya bakıcam
Hosgeldin aramiza canim..Herkese mrb öncelikle herkese hayırlı sağlıklı gebelikler dilerim.benim sizlere bir sorum olacak.progestan kullanıyor musunuz,kullanıyor iseniz ne zamandan beri ayrıca düşük tehlikesi olduğu için mi yoksa ikiz Gebelikte şart mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?