2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Benim inci kızımın yanına da bul bakalım isim anne :) benim kızlarımın biri hep kıpır kıpır diğeri sakin. Sakin olan için inci düşünüyorum diğerine hiçbi fikrim yok henüz
Hmmmm bi düşüneyim bakalım kız isimlerinde pek iyi değilim kendi kızlarımada bulamadım daha isim ama düşünüyorum İncinin yanına birşeyler bulunca yazarım

Kızlar maden suyu içiyormusunuz? Ben yeni hamileyim midem hep bulanıyor iciyorum zararı varmi bide sade iciyorum

Tıpkı ben :))) eşime yetişemedim bugün ben de

Hmmmm bi düşüneyim bakalım kız isimlerinde pek iyi değilim kendi kızlarımada bulamadım daha isim ama düşünüyorum İncinin yanına birşeyler bulunca yazarım
Tamam canım:) benim bir kızım daha var ece deniz. Kız çok olunca isim de zor.

Aynı ben bulaşıkları makinaya koyana kadar belim ağrıyor nefes nefese kalıyorum evin içinde doğuracak gibi tıslaya tıslaya geziyorum :)
Aynen tıslaya tıslaya:) doktora gittiim merdiven mi çıktınız diyor hayır dedim otururken yoruldum bazı insanların hamileliği ağır geçer bende onlardan biriyim şuan kalçamın ağrısından yatıyorum

kızlar dün doktora gittim. muayenede bebeklerimden birinin 8.haftada kalbinin durduğunu ve gelişmediğini gördük. diğer bebeğim sağlıklıymış ve benimleymiş. kalbi duran bebeğim için herhangi bir müdahele yapılmayacağını söyledi doktor. böyle bir durumda sağlıklı bebeğe zararı olmaz mı? ancak kürtajın da sağlıklı bebeğe zarar verme ihtimali var... böyle bir durum hakkında bilgisi olan var mı?

Geçmiş olsun canım. Diğeri sağlıkla doğsun. Evet müdahale edilmiyor diğer bebeğe zararıda olmuyor kendiliğinden sönüyor

Akrabamın normal yolla tek yumurta ikizi oldu fakat en riskli tipti sanıyorum tek plesantadan besleniyorlardı bebeklerin birini karnına 4. Ayda son vermek zorunda kaldılar.6.ayda1000 gr doğdu oğlu aynı anda doğurdu diğer bebeğinide ölü doğan normal yoldan çıkarken canlı bebeği sezeyana aldılar.çok uç bir örnek tabi demek istediğim rahat ol diğer bebeğinle sağlıklı bir Doğum dilerim

Kızlar bende aynı durumdayım belim korkunç ağrıyo hep nefes nefeseyim. Mağaza gezemiyorum şimdiden böyleyse ne yapıcaz ilerleyen haftalarda endişeliyim valla. Bir sürü alınacak verilecek var kim gezip yapacak

Kızlar bende aynı durumdayım belim korkunç ağrıyo hep nefes nefeseyim. Mağaza gezemiyorum şimdiden böyleyse ne yapıcaz ilerleyen haftalarda endişeliyim valla. Bir sürü alınacak verilecek var kim gezip yapacak
Bana zaten yasak gezmek ama ben kaçamak yaptım dün
Bir de her girdiğim mağazada Doğum yakın herhalde dediler bana kızdırdılar beni

fadiming ablamın kızının ismi Lidya,biz çok beğeniyoruz,arkadaşı da onunl aynı zaman doğurdu o da Leyla koymuştu adını
Lidya ve Leyla uyumlu da,belki hoşuna gider
Kaç kilo aldın acaba sen?

Geçmiş olsun diğer bebeğine sağlıkla kavuşursun inşallah,endişelenecek bir durum yok sağlıklı bebeğin için

Herkese mrb öncelikle herkese hayırlı sağlıklı gebelikler dilerim.benim sizlere bir sorum olacak.progestan kullanıyor musunuz,kullanıyor iseniz ne zamandan beri ayrıca düşük tehlikesi olduğu için mi yoksa ikiz Gebelikte şart mı?

Hosgeldin aramiza canim..
öncelikle herkesin gebeligi farkli oldugundan bu sorunun cevabi bi cok kategoriye ayriliyo
Ben mesela tedavi ile hamile kaldim 12. haftaya kadar peogestani kanamalarimdan dolayi kullandim.. kimisi hamiellgi boyunca önlem
Amacli kullaniyo.. kimisi kanamasindan dolayi veya rahim duvarin incelmesinden sebep kullaniyo.. yani herkesin durumuna göre doktor kararini veriyo.. bu ikizdede olabilir tekiz gebeliklerdede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…