• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Haha dün ayrıntılıda ki dr da fetüs1 fetüs2 dedi bizimkilere eşimde diyor Ne isim arıyoruz ki aş sana isim fetüs1 fetüs2 diyo :KK70:
Ahahhaa aynı durumdayız yne desene :KK70:
Dün gece uyuyoruz bi anda eşim ‘rüzgar’ dedi. Ne rüzgarı pencere kapalı dedim :KK70: saçmalama bebeğe isim olarak diyorum dedi :KK70:
Rüzgar ismi gelmiş aklına birden, ama bakalım henüz hiçbi isme yakın hissetmiyorum kendimi..

Ay canım bilemedim yaa beslenme kanalı eksik olan bebeğim alttaki.. o yüzden endişelendim sanırım. Bi de üstteki bu kadar hareketliyken alttakinin niye hareket etmediğini merak ediyorum kafam takılıyor..

Olmadı yarın kadın doğumcu arkadaşıma gideyim bi baksın durum ne :KK43:
Merhabalar,
Allah korusun. Lütfen endişe etme. Bende 23 haftalık hamileyim. lakin hiç farklılık hissetmiyorum. hangisi altta hangisi üstte yanda sağda solda :) Allah'a dua etmeyi , iyi düşünmeyi sakın bırakma.

Bn 7+ 3 deyim 2 haftadir goremedim bebisleri doktor 2 hafta sonra gel dedigi icin. Cok merak ediyorum napiyolar acaba yasiyolarmi diye hergun ultrasona girebilsem keske

Bn 7+ 3 deyim 2 haftadir goremedim bebisleri doktor 2 hafta sonra gel dedigi icin. Cok merak ediyorum napiyolar acaba yasiyolarmi diye hergun ultrasona girebilsem keske
Senle aynıyız nerdeyse bende 7+2 hamileyim benim randevum 15 kasımda çok merak ediyorum bebislerimi rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Ahahhaa aynı durumdayız yne desene :KK70:
Dün gece uyuyoruz bi anda eşim ‘rüzgar’ dedi. Ne rüzgarı pencere kapalı dedim :KK70: saçmalama bebeğe isim olarak diyorum dedi :KK70:
Rüzgar ismi gelmiş aklına birden, ama bakalım henüz hiçbi isme yakın hissetmiyorum kendimi..
Rüzgarla poyraz :super:

Merhabalar,
Allah korusun. Lütfen endişe etme. Bende 23 haftalık hamileyim. lakin hiç farklılık hissetmiyorum. hangisi altta hangisi üstte yanda sağda solda :) Allah'a dua etmeyi , iyi düşünmeyi sakın bırakma.
Canım endişe düzeyim o kadar artmıştı ki gece gece kalktık doktora gittik, çok şükür yolundaymış her şey :)
Dediğin gibi dua ve olumlu düşünmek çok önemli.. hastaneden eve gelince yerime oturdum ve ikisi de kıpırdamaya başladı :) ben rahatlayınca onlar da rahatladı demekki :)

Rüzgarla poyraz :super:

Hmmm neden olmasınnHoppa

Sen kararlısın damatların isimlerini koycaksın bu gidişle :D :D

Canım endişe düzeyim o kadar artmıştı ki gece gece kalktık doktora gittik, çok şükür yolundaymış her şey :)
Dediğin gibi dua ve olumlu düşünmek çok önemli.. hastaneden eve gelince yerime oturdum ve ikisi de kıpırdamaya başladı :) ben rahatlayınca onlar da rahatladı demekki :)

Hmmm neden olmasınnHoppa

Sen kararlısın damatların isimlerini koycaksın bu gidişle :KK70: :KK70:
İsim anneleri olacağım :KK70::KK70: Yok sen rüzgar diyince aklıma poyraz geldi ama oğlum olsa tercih edermiydim? Etmezdim çünkü gerçekten rüzgar gibi oluyorlar :KK70: çok yaramaz aksi ve hızlı

Hmmm neden olmasınnHoppa

Sen kararlısın damatların isimlerini koycaksın bu gidişle :KK70: :KK70:
İsim anneleri olacağım :KK70::KK70: Yok sen rüzgar diyince aklıma poyraz geldi ama oğlum olsa tercih edermiydim? Etmezdim çünkü gerçekten rüzgar gibi oluyorlar :KK70: çok yaramaz aksi ve hızlı

Ahhahaha hadi bakalım isim önermeye devam o zaman aklına geldikçe yaz sen bana erkek isimlerini :D

Valla ben çocukların özgür bırakılması taraftarı olduğum için Zeki çocuk yaramaz olur mantığındayım ama yavrularım doğunca bu fikrim değişebilir :D :D

Ahhahaha hadi bakalım isim önermeye devam o zaman aklına geldikçe yaz sen bana erkek isimlerini :KK70:

Valla ben çocukların özgür bırakılması taraftarı olduğum için Zeki çocuk yaramaz olur mantığındayım ama yavrularım doğunca bu fikrim değişebilir :KK70: :KK70:
Yaramazlıkla aksilikle özgürlüğün veya zekiliğin alakası Yok bence ya bazen çevremdeki bazı anneler abartıyorlar özgüvenli çocuk yetiştirmekle edepsiz çocuk yetiştirmenin arasındaki ince çizgiyi kaçırıyorlar bence.. ay aksi olurlarsa vermem kızlarımı haaa :))

Kızlar benim gibi bel ağrısı çeken,azıcık iş yapsa nefes nefese kalan,hemen yorulan var mı aranızda?bugün bebek odası için 3-4 tane mağaza gezdik ve şu an yataktan kalkamıyorum :(

Yaramazlıkla aksilikle özgürlüğün veya zekiliğin alakası Yok bence ya bazen çevremdeki bazı anneler abartıyorlar özgüvenli çocuk yetiştirmekle edepsiz çocuk yetiştirmenin arasındaki ince çizgiyi kaçırıyorlar bence.. ay aksi olurlarsa vermem kızlarımı haaa :))
Tabiki canım yaramazlık başka huysuzluk başka :)

Zeki çocuk araştırmacı olur, etrafı gözlemler sürekli keşif halindedir. Ha tabiki bunu enerjiyle, hiperaktiviteyle ya da aksilikle karıştırmamak gerekir..

Onlar ilk görüşte aşık olurlar bence :D girme aralarına dur burda kaynana benim :D

Kızlar benim gibi bel ağrısı çeken,azıcık iş yapsa nefes nefese kalan,hemen yorulan var mı aranızda?bugün bebek odası için 3-4 tane mağaza gezdik ve şu an yataktan kalkamıyorum :KK43:

Canim benim bel fitigim var suan yatiyorum sag bacagima dogru agri giriyor.bazen üstüne basamiyorum. Yatip dinlenmek iyi geliyor ama cokta firsat olmuyor bazen. Bende gezince cok cabuk yoruluyorum. Eskiden esim yavas yuru derdi bana simdi ben ona yetişemiyorum

Zeki çocuk araştırmacı olur, etrafı gözlemler sürekli keşif halindedir. Ha tabiki bunu enerjiyle, hiperaktiviteyle ya da aksilikle karıştırmamak gerekir..

Onlar ilk görüşte aşık olurlar bence :KK70: girme aralarına dur burda kaynana benim :KK70:

Valla sizden iyi kaynana olacak yandi cocuklar :KK50: :duduk:

Benim inci kızımın yanına da bul bakalım isim anne :) benim kızlarımın biri hep kıpır kıpır diğeri sakin. Sakin olan için inci düşünüyorum diğerine hiçbi fikrim yok henüz

Onlar ilk görüşte aşık olurlar bence :KK70: girme aralarına dur burda kaynana benim :KK70:
:KK70::KK70: Valla bilmem canım sen kaynana olabilirsin ama bizde kız evi naz eviyiz ona göre :KK70::KK70:

Kızlar benim gibi bel ağrısı çeken,azıcık iş yapsa nefes nefese kalan,hemen yorulan var mı aranızda?bugün bebek odası için 3-4 tane mağaza gezdik ve şu an yataktan kalkamıyorum :KK43:
Aynı ben bulaşıkları makinaya koyana kadar belim ağrıyor nefes nefese kalıyorum evin içinde doğuracak gibi tıslaya tıslaya geziyorum :)

Aynı ben bulaşıkları makinaya koyana kadar belim ağrıyor nefes nefese kalıyorum evin içinde doğuracak gibi tıslaya tıslaya geziyorum :)

Back