- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #1.301
Ilk gebeligin mi?Benim 16 hafta olana kadar hiç belli olmadı karnım 16 dan sonra büyüdü. 20 haftalığım şuan ama tek bebeğe hamile olanların karnı bile benimkinden büyük. Bebeklee küçük mü Yoksa iç karnım mı geniş endişe ediyorum bazen
Canım ben çok araştırdım beğendim, internetten sipariş vereceksen dikkat et içinde anakucakları da olsun. Ürünle beraber 2 adet puset ve 2 adet anakucağı ile yanında bir sürü aksesuarı geliyor. Anakucakları olmadan fiyatlar koyuyorlar nete, dikkat et dolandırılma :)Ben de bunu beğendim,iyi diyorsan internetten sipariş vermeyi düşünüyorum
Kızlar bişey sorcam..
Üstteki yavruşum oldukça hareketli, gün içinde defalarca hissediyorum kımıldadığını. Ama alttaki yavruşum doğru dürüst kımıldamıyorMesela bugün hiç hissetmedim alttaki oğluşumu
Sizde durum ne? Endişelenmeli miyim? Niye birini sürekli hissediyorken diğerini hissedemiyorum?????
MasaAllah canim.. aramizda sanirim en ileri haftada olan sensin...Biz de 25 haftalık olduk çok şükür,8 kilo almışım tam tamına
Ay canım bilemedim yaa beslenme kanalı eksik olan bebeğim alttaki.. o yüzden endişelendim sanırım. Bi de üstteki bu kadar hareketliyken alttakinin niye hareket etmediğini merak ediyorum kafam takılıyor..Canim endiselenme.. bende bazi gün sagdakini daha cok hissediyorum soldaki uyuyo sanki tümgün.. gece degisio bazen bu is.. soldaki az az seyir hareketler veriyo.. güzel düsün canim.. iyidir insaAllah ikiside.... ama yinede icim rahat degil diorsan bi ultrasona gir.. iyilerdir tosbikler insaAllah..
Ay canım bilemedim yaa beslenme kanalı eksik olan bebeğim alttaki.. o yüzden endişelendim sanırım. Bi de üstteki bu kadar hareketliyken alttakinin niye hareket etmediğini merak ediyorum kafam takılıyor..
Olmadı yarın kadın doğumcu arkadaşıma gideyim bi baksın durum ne
Ana kucaklarını aldı babaannesi bana sadece araba lazım şimdiKızlar bişey sorcam..
Üstteki yavruşum oldukça hareketli, gün içinde defalarca hissediyorum kımıldadığını. Ama alttaki yavruşum doğru dürüst kımıldamıyorMesela bugün hiç hissetmedim alttaki oğluşumu
Sizde durum ne? Endişelenmeli miyim? Niye birini sürekli hissediyorken diğerini hissedemiyorum?????
Ben dönmek istiyorum ama doktorum çok tedbirli,ev içinde azıcık dolanmaya izin var,onun dışında çoğunlukla yatıyorum,bu kez de 28.haftayı beklememi istedi doktorum ama ben yarın kaçamak yapıp mobilyalarını almayı düşünüyorumMasaAllah canim.. aramizda sanirim en ileri haftada olan sensin...normal hayata geri döndün mü? Yoksa yatistamisin canim.. insallah cok daha iyi olursunuz..
Evet canım ilk gebeliğimIlk gebeligin mi?
Ilk gebelikte cok gec karin cikio ortaya.. ikizde olsa canim..
Kontrolüm güzel geçti canım şükür bi problem görmedi dr herşey normal dediDmrz canimmm naptin kontrolün nasildi? Seker yüklemesi nasil gecti....
Ahh dünürüm herşey yolunda sanırım ayrıntılım güzel geçti şükür ama tahlillerimi yarın sabah alıcaz ve göZ nezlesi oldum sanırım gözlerimi zor açıyorum devamlı çapak yapıyor ve çok yanıyor gözlerim o yüzden okuyamıyorum burayı ve şuan tek gözle zor yazıyorumCanım ben çok araştırdım beğendim, internetten sipariş vereceksen dikkat et içinde anakucakları da olsun. Ürünle beraber 2 adet puset ve 2 adet anakucağı ile yanında bir sürü aksesuarı geliyor. Anakucakları olmadan fiyatlar koyuyorlar nete, dikkat et dolandırılma :)
Dmrz dünür? Her şey yolunda mı?
jeliboni PembeHelvam ya kizlar bebekleri nasil ayırt ediyorsunuz kucukler diye mi yoksa ben mi cok.dikkat etmiyorum. Hangisi hareket ediyor ben anlamiyorum henüz
Kontrolüm güzel geçti canım şükür bi problem görmedi dr herşey normal dedişeker yüklemesi kötü geçti benim ya baya bi çarpıntı falan yaptı sonuç dersen almadık daha öğleden sonra çıkacaktı sonuçlar eşimin işleri olduğu için beklemedik yarın sabah gidicez sonuçları dr ka değerlendirmeye inşallah çıkmaz birşey
Saglikla bu zamanida hayirlisiyla atlatirsiniz cani insaAllah.. hepimiz insaAllah en az 36. haftalari hayirlisiyla görelim ... dua edelim birbirimize...Ben dönmek istiyorum ama doktorum çok tedbirli,ev içinde azıcık dolanmaya izin var,onun dışında çoğunlukla yatıyorum,bu kez de 28.haftayı beklememi istedi doktorum ama ben yarın kaçamak yapıp mobilyalarını almayı düşünüyorum
Hepimiz için herşey güzel olsun inşallah
Canım valla bu saatte aradım arkadaşımı, sağolsun hemen hastaneye geç ben de geliyorum hemen dedi.. o kadar uzak mesafeden kalktı geldi hastane buluştuk, yavrularım iyi çok şükür.. Allahıma şükürler olsun, çok şükür rahatladım. İkisinin de kalp atışını duydum, kafa kafaya vermişler oyun oynuyorlar içerde :)Icin rahat ettsin diye git canim..
Bisey yoktur insaAllah endiselenme.. aralarindaki fark bile masaAllah hic yok gibiydi en son detaylida... kendini üzme cok olur mu.. bebislerin senin iyi olmaya ihtiyaci var..
Canım anakucakları pregoyla uyumlu di mi? Birebir uyuyor mu?Ana kucaklarını aldı babaannesi bana sadece araba lazım şimdi
Endişelenme bence,sürekli aynı yerde durmuyor ki bebeklerimiz,bazen de biz uyurken çok hareketleniyorlarmış ama derin uykuda hissetmiyormuşuz,hem günlük rutin sayı için haftamız daha erken
Benimkiler de altlı üstlü duruyorlar canım. Biri tam göbek deliğimde, diğeri kasığımda.. o yüzde. Anlayabiliyorum hangisinin oynadığını..jeliboni PembeHelvam ya kizlar bebekleri nasil ayırt ediyorsunuz kucukler diye mi yoksa ben mi cok.dikkat etmiyorum. Hangisi hareket ediyor ben anlamiyorum henüz
Çok sevindim canım ayrıntılıyı da atlattık oh süper :)Ahh dünürüm herşey yolunda sanırım ayrıntılım güzel geçti şükür ama tahlillerimi yarın sabah alıcaz ve göZ nezlesi oldum sanırım gözlerimi zor açıyorum devamlı çapak yapıyor ve çok yanıyor gözlerim o yüzden okuyamıyorum burayı ve şuan tek gözle zor yazıyorum
Benimki biri sagdA biri solda...
doktorum sagdaki bebege "bebek A"
Soldakinede "bebek B" diye hitap ediyo
Haha dün ayrıntılıda ki dr da fetüs1 fetüs2 dedi bizimkilere eşimde diyor Ne isim arıyoruz ki aş sana isim fetüs1 fetüs2 diyoBEnimkiler de fetüs 1 ve fetüs 2.
Doktor artık isimlerini koyun yoksa adları hep böyle kalacak diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?