• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Benim oğluşlarım olsa olsa uğur böcüğü olur bi kere :63: :cool:
Elektrikli mi almak lazım yoksa şu müzikli titreşimliler de iş görür mü canım sence?
Kendini sallayan elektrikli iyi olur bence.. kizimda fisher price inki kullandim hep elde sallamam gerekti. Titresim olmasina ragmen... kendini sallayan elektrikli daha mantikli bence.. öyle bak derim..

Iyi akşamlar kızlar ikizlerin ilk hareketlerini kaçıncı haftada ve nasıl hissettiniz.
Merhaba canım, ben ikizlerden soldakini 17. Haftada hissettim çok ufak bi kelebek çırpıntısı gibiydi. Sağdaki bebişimi de 18+6’da hissettim, o daha güçlüydü kelebek seyirmesi gibi değildi. Şimdi de aynı şekilde sağdaki daha güçlü hissediliyor, soldaki artık aşağıya geçti o daha minik darbeler yapıyor :):nazar::nazar:

Slm hamis anneler bende 7 haftalık hamileyim geçen hafta doktora gittik ikiz dedi birinin kalp atışını duydum ikiside iyi dedi ikincisinin kalp atışını duymadığım için rahat degilim bizede dua edin saglikli olsunlar ikisinide kucağıma alayım

Merhaba arkadaşlar nasılsıniz perşembe şeker yüklemesi yaptırcam inşallah bişey çıkmaz kizlarimida baya özledim onlarida görcem

Slm hamis anneler bende 7 haftalık hamileyim geçen hafta doktora gittik ikiz dedi birinin kalp atışını duydum ikiside iyi dedi ikincisinin kalp atışını duymadığım için rahat degilim bizede dua edin saglikli olsunlar ikisinide kucağıma alayım
sağlıkla ikisinide kucağına almak nasip olsun canım

Canimmmm hayirli olsun.. ben seni agustos 2015 tüp bebekten hatirladim...coooook sevindim... sag salim kucagina al insaAllah ikisinide sagliklica... insaAllah hayirlisiyla duyarsin diger bebisinde kalbini..

İlk benim olacak şeker yüklemem galiba yarın sabah olacak benim şeker yüklemem, hadi hayırlısı hepimiz için

Merhaba anneler, bir şey soracağım 20 haftalıkken ikizleriniz kaç gramdı? Benim en son 6 Ekimde kızım 150 gr oğlum 154 gramdı.

Ay maşallah yaa inşallah benimkiler de öyledir
Bolca meyve ye bende günde 3 öğün meyve yiyordum yoksa yemek falan çok az yiyordum canım istemiyordu hemen tıkanıyordum Şekerli şeyler canım çekmiyordu Abur cubur yemiyordum yoğurtlu bşy yerdim hergün yada gün aşırı 2 yumurta yedim hergün bide 3-4 öğün meyve başka bşy yapmadım önden gittiler hep ...

Back