• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

amin canım inşallah 5 kilo aldım şimdiye kadar doğuma kaldı 75 gün bakalım kaç kilo daha alcam
Bacim masallah harika gidiyorsun..
ben 7 kilo aldim ve 2 hafta senden geriyim
:KK70:
Peki sen nasil besleniyorsun?

Bide 75 gün demissin.. sezeryan icin doktor kacinci haftayi uygun gördü?

Bolca meyve ye bende günde 3 öğün meyve yiyordum yoksa yemek falan çok az yiyordum canım istemiyordu hemen tıkanıyordum Şekerli şeyler canım çekmiyordu Abur cubur yemiyordum yoğurtlu bşy yerdim hergün yada gün aşırı 2 yumurta yedim hergün bide 3-4 öğün meyve başka bşy yapmadım önden gittiler hep ...

Bunu uygulamak isterim lakin cikolata aski bi baska.. :KK70: hele nutella yok mu.. nemissiz ekmeksiz ye beni diyo... :KK70:

Bacim masallah harika gidiyorsun..
ben 7 kilo aldim ve 2 hafta senden geriyim
:KK70:
Peki sen nasil besleniyorsun?

Bide 75 gün demissin.. sezeryan icin doktor kacinci haftayi uygun gördü?
canım ilk 3 ay bulantıdan kilo alamadim sonra yeme düzeni anca oluştu o 5 kiloyu 20 haftadan sonra aldım diyebilirim et balık tavuk çok yiyemedim eksi meyveler yedim genelde süt yoğurt ceviz ve muz yiyorum bebişlere yarasin diye birde ben hamile kalmadan önce diyet spor yapıyordum o dönem 2 öğün yiyordum halada 3 öğün yemek yemem sabah ve akşam üstü yerim arada atistirmaliklar var işte öyle
doğum içinde doktor 36+0 da alırız daha beklemez dedi tabi erken gelmezler inşallah galiba tek yumurta monokoryonik olduğu için öyle dedi

Eklentiler

• 10390F61-EB6D-4FBA-A893-1F8CB5BFFDA7.jpeg
    10390F61-EB6D-4FBA-A893-1F8CB5BFFDA7.jpeg
    20,6 KB · Görüntüleme: 73
canım ilk 3 ay bulantıdan kilo alamadim sonra yeme düzeni anca oluştu o 5 kiloyu 20 haftadan sonra aldım diyebilirim et balık tavuk çok yiyemedim eksi meyveler yedim genelde süt yoğurt ceviz ve muz yiyorum bebişlere yarasin diye birde ben hamile kalmadan önce diyet spor yapıyordum o dönem 2 öğün yiyordum halada 3 öğün yemek yemem sabah ve akşam üstü yerim arada atistirmaliklar var işte öyle
doğum içinde doktor 36+0 da alırız daha beklemez dedi tabi erken gelmezler inşallah galiba tek yumurta monokoryonik olduğu için öyle dedi

Bacim ilk 3 ay benimde öyle bulantilarim oldu.. lakin sonra bogaz bi acildi tutabilene ask olsun.. bende ayni sekilde.. hamile olmadan tedaviye baslamadan 14 kilo verdim.. sporla düzenli beslenmeyle.. bende 2 ögün yiyiorum ama atistirmaliklar bozuyo iste isi :-)
Ay 75 günde he insaAllah.. insaAllah erken gelmez bütün ikizlerimiz..

Biliyormusun normalde Nutella kavanozunu 2 günde yer bitirirdim hamileyken çikolatadan tiksindim:) mesela şuan deli gibi yerim kendimi tutuyorum :)

Bi ben tiksinseydim su cikolatadan iyi olucakti.. :işsiz:

Iyiyim guzelim cok şükür. Mide yanmalarini saymazsak daha iyiyim. Balon gibi sismeye devam :) sen nasilsin

Bende cok sükür iyim canim..
Seker yükleme isinide insaAllah hayirlisi ile atlatirim.. cok kilo aldim sanirim :işsiz: insaAllah cikmaz bisey...
onun disinda evimdeki pitircigimdan zaman cabuk geciyo cok sükür..

Günaydın belirtileriniz nelerdi benim arada midem bulanıyor sadece başka belirtim yok bide karnınız ne zaman büyüdü

PembeHelvam PembeHelvam guzelim kizimda bende se seker cikti. Diyet yaptim. Doktorum gozumu cok korkuttu. O yuzdeb diyete harfiyyen uydum. Bi sorun olmadi sukur. Sanirim normalde seker hastasi olanlarda tehlikeli. Insallqh cikmaz ama cikarsa dert etme sakin.

Günaydın belirtileriniz nelerdi benim arada midem bulanıyor sadece başka belirtim yok bide karnınız ne zaman büyüdü
Benim 16 hafta olana kadar hiç belli olmadı karnım 16 dan sonra büyüdü. 20 haftalığım şuan ama tek bebeğe hamile olanların karnı bile benimkinden büyük. Bebeklee küçük mü Yoksa iç karnım mı geniş endişe ediyorum bazen

Benim 16 hafta olana kadar hiç belli olmadı karnım 16 dan sonra büyüdü. 20 haftalığım şuan ama tek bebeğe hamile olanların karnı bile benimkinden büyük. Bebeklee küçük mü Yoksa iç karnım mı geniş endişe ediyorum bazen
Ben 7 haftalık hamileyim yeniyim daha banada dua edin sağlıkla alın kucaginiza bebislerinizi

3 aylikkken 5 aylik gibiydim, 5 ayligim 7 aylik.gibiyim 9. Ayda balina gibi olcam:eek:
çok tatlısınız sağlıkla gelsin bebisleriniz ben 7 haftalık hamileyim

Back